ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Λάχνισμα Live Acoustic Part #2 | Nostos Bar | Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

*Ο βήχας τελικά και οι…Πόντιες δεν κρύβονται! Που συνέλαβα λοιπόν λέτε την εξαιρετική τηλεπαρουσιάστρια του Next tv Δέσποινα Χατζοπούλου.

Μα στο στέκι του συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης να χορεύει…Ποντιακά στο φουλ! Και ιδού και το σχόλιό της στο fb:

«Αγαπούλα μουυυυ! Στα ποντιακα βεβαίως βεβαίως»

…..

*Ερώτημα κρίσεως. Δέσποινα η κολλητή σου η Χρύσα εκτός από το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένης της, ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ και μάλιστα με παπά και με κουμπάρο…

Με τα δικά σου τι γίνεται; Και το μονόπετρο το φοράς ακόμη ή το επέστρεψες;

*Στο στέκι του Συλλόγου Γυναικών  Νομού Ξάνθης είδα την μαγική και πανέμορφη Σταυρούλα Καζάκη με την κολλητή της την Εύα να…δοκιμάζοντας φοβερά εδέσματα! Όπως και πολύς κόσμος!

«Σύλλογος Γυναικών Ν.Ξανθης

Χατσαπουρια,Πιροσκί ζυμωμενα την ίδια στιγμή! Νόστιμα!!!!

Εμείς μόνο τρώμε!!!»
¨Ήταν το σχόλιο της αχτύπητης Καζάκη…

Προσοχή μόνο Σταυρούλα! Μην πάρετε κιλά και δεν…βλεπόμαστε όπως κάποιες άλλες κολλητές σας!

*Χαμός γίνεται κάθε βράδυ στο στέκι του Συλλόγου Σαρακατσάνων Νομού Ξάνθης απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ.

Μάλιστα την περασμένη Τετάρτη στο στέκι γλεντούσε και ο ανεπανάληπτος Ζήσης Κατσαρίκας με τον Γιάννη Πιστόλα και την παρέα του !

Και ως συνήθως, σήκωσαν φυσικά και το…φλάμπουρο!

…..…

ΚΑΚΙΕΣ

Πολύ ανεβασμένη βλέπω τον τελευταίο καιρό γνωστή τηλεπαρουσιάστρια που ετοιμάζεται μάλιστα και στο πρώτο ταξίδι της στο…εξωτερικό, να μου αποκαλύπτει ότι τώρα πλέον αισθάνεται ελευθερωμένη αλλά και…απελευθερωμένη για νέα ταξίδια και νέους…έρωτες! Δηλαδή;

Μα το κορίτσι είναι πλέον ελεύθερο και μπορεί επιτέλους να κοιτάξει την ζωή της χωρίς δεσμεύσεις και…αλυσίδες! Καθότι ο τελευταίος της αγαπημένος την ζήλευε και την….καταπίεζε, απαγορεύοντάς της μάλιστα να βγαίνει έξω ακόμη και με τις …κολλητές της!

(σ.σ. Γιατί στ’ αλήθεια σε κάθε χωρισμό μας όλο οι…άλλοι φταίνε;)

…..

*Στην εξαιρετική εκπομπή VITA στο One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη, είδα την καταξιωμένη Ξανξιώτισσα πλαστική-χειρούργο Πέγκυ Σαρόγλου φιλοξενούμενη της δημοσιογράφου Ζωής Δημητράκου.

Κι ήταν εξαιρετική όπως πάντα…

*Μες την καλή χαρά, ανεβασμένες στα ύψη και πάντα στα ύψη, είδα στο αγαπημένο τους Κυβερνεί την Ρένα με την Ρούλα  Αναστασίου και την κολλητή τους Μαίρη Καραλίδου να διασκεδάζουν και να χαίρονται τη ζωή.

Με το τρομερό σύνθημα:

«Always look on the “pink” side of life

Πάντα να κοιτάς την “ροζ” πλευρά της ζωής»

Συμφωνώ και επαυξάνω..!

ΣΦΗΝΕΣ

Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται…! Κι όπως φαίνεται, κάπου εκεί καταλήγει και το love story μεταξύ γνωστού επιχειρηματία καφέ με φοιτήτρια που δούλευε στο μαγαζί του, πήρε όμως το πτυχίο της και βρίσκεται πλέον μακριά από τη Ξάνθη. Ευτυχώς δηλαδή που δεν…χώρισε ο άνθρωπος, να διαλύσει και την οικογένειά του!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ