ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη δυτική είσοδο της Ξάνθης από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου μέχρι την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Τελικά ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Εμμανούηλ Τσέπελη δίνοντας ΟΛΕΣ τις αρμοδιότητές τους στους αντιδημάρχους για να ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ αυτοί, ο ίδιος…με τι θα ασχολείται; Μόνο με το… δημοτικό ραδιόφωνο και τις χειραψίες; Και να τον βγάζουν καλές φωτογραφίες;

*Ο Δήμος Ξάνθης σας ενημερώνει για τα παρακάτω:

«Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα  09 Σεπτεμβρίου μέχρι την  Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τις πρωινές ώρες, θα πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της Δυτικής εισόδου της πόλης Ξάνθης

(από το Ξενοδοχείο “Νέστος” και σε μήκος 500 μέτρων περίπου).

Οι εν λόγω εργασίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας στην  παραπάνω οδό, με διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και  εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας.»

………..

*Ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Αγάπη για της Ξάνθη μας Μιχάλης Σπανίδης μου έστειλε το παρακάτω κείμενο και το δημοσιεύω αυτούσιο:

Πώς να σωπάσεις…;

Τελειωμό δεν έχουν τα χρυσά έπη….

Και να θέλεις να ησυχάσεις, δεν σε αφήνουν.

Πώς να σωπάσεις απέναντι στα ηράκλεια έπη

των προσκόπων τη οικολογίας;

Ανατολική  είσοδος της Πόλης δια της Επαρχιακής Οδού

Ξάνθης-Ιάσμου-Κομοτηνής.

Εδώ και 1 χρόνο χάσματα και χαλάσματα.

«Μείναμε από τσιμέντο πατριώτη» η απάντηση.

Απέναντι στους μερακλήδες αδαείς περαστικούς ,

υπάρχει η μοίρα των καθημερινών ανθρώπων,

που ευτυχώς η πορεία τους σταλάζει αργά

στην φιλόκαλη φλέβα της Πόλης.

Αντιμετωπίζοντάς τους σαν το αντίβαρο απέναντι

στην δραματική βαρύτητα των όσων υποκρύπτονται

από την ηρωική δράση του ξεπεσμένου από τον θρόνο Δαρείου,

Τολμώ και ρωτώ δημόσια  τους νέους διαχειριστές:

Θα συνεχίσουν την διατήρηση της αταραξίας της Μνήμης

ώστε ο ύπνος των κεκοιμημένων υπηρεσιών να παραμείνει αδιατάραχτος;

Με εκτίμηση

Μιχάλης Σπανίδης

Εκδότης-Βιβλιοπώλης

…….

*Επίσκεψη στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών πραγματοποίησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ.Αδωνις Γεωργιάδης στα πλαίσια της παρουσίας του στην περιοχή για τα Εγκαίνια της Νέας Μονάδας Ενέσιμων Βραδείας Αποδέσμευσης  της φαρμακευτικής εταιρεία Pharmathen, στο εργοστάσιο της στις Σάππες Ροδόπης σήμερα στις 10 π.μ.

Ο κ. Γεωργιάδης θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο στο Δημαρχείο στις Σάπες.

………..

*Δύο τουρκικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη CN 235, ένα μη επανδρωμένο UAV και ένας σχηματισμός από δύο τουρκικά F- 16 έκαναν χθες Πέμπτη 33 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και τέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Aθηνών.

Στον απόηχο των προκλητικών δηλώσεων του Τούρκου προέδρου Ερντογάν για το μεταναστευτικό και τους υδρογονάνθρακες στην ανατολική Μεσόγειο, όλες οι παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου έγιναν από τα τουρκικά κατασκοπευτικά CN-235 που πέταξαν σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Όπως ανέφερε το ΓΕΕΘΑ τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

……….

*Ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε από το δικαστήριο στον ιδιοκτήτη της αίθουσας εκδηλώσεων στις Σέρρες όπου είχε πραγματοποιηθεί έλεγχος των εφοριακών για φορολογικές παραβάσεις.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη ο οποίος μαζί με άλλους που συμμετείχαν σε εκδήλωση γάμου είχαν επιτεθεί ασκώντας βία στην ομάδα των εφοριακών υπαλλήλων που είχαν επιχειρήσει φορολογικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο εφοριακοί ζήτησαν από το ιδιοκτήτη του καταστήματος να προβούν σε έλεγχο και ενώ το γλέντι ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τους προπηλάκισε και παρακινώντας παρευρισκόμενους πελάτες χτύπησαν τους δύο εφοριακούς.

Ο γαμπρός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για το περιστατικό, τονίζοντας: «Εμείς σχεδιάζαμε ένα γάμο έναν χρόνο και σε δευτερόλεπτα χάλασαν όλα».

«Δεν είναι θέμα ιδιοκτήτη. Ο άνθρωπος προσπαθούσε να τους προστατεύσει, είναι θέμα του κόσμου. Ο κόσμος πολεμούσε να τους απωθήσει. Η γυναίκα μου έκλαιγε, την έχασα σε κάποια φάση, δεν μπορούσα να την βρω. Κόσμος έφυγε χωρίς να μας χαιρετήσει, έγινε ένας χαμός», τόνισε ο Πασχάλης Γκαϊδαντζής.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Ειλικρινά δεν περίμενα ότι η Ειρήνη Χαριτωνίδου θα εξελιχθεί τελικά σε Δούρειο Ίππο στη παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου, παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν, διότι αν επρόκειτο να προβεί σε μια τέτοια κίνηση, όφειλε να το κάνει αμέσως μετά την ΑΠΟΠΟΜΠΗ του Φανουράκη από το συνδυασμό ΞΑΝΘΗ για όλους, προσχωρώντας και αυτή στην παράταξη Τσέπελη, όπως ο Γιώργος Μυλωνάς και οι υπόλοιποι! Κι όχι αφού εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό Μελισσόπουλου, τώρα να εξελίσσεται σε δεκανίκι της παράταξης Τσέπελη. Λυπάμαι ειλικρινά στην απόφασή της, αν αυτή είναι τετελεσμένη…

Αν και το πιο ηθικό θα ήταν να παραδώσει πρώτα την έδρα  της. Και μετά…άντε στο καλό Ειρήνη όπως λέει κι ο λαός!

Η ΚΑΤΙΝΑ