ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

To Xanthi Street Food Festival 2019 είναι γεγονός!

Η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού έρχεται για δεύτερη  χρονιά στη πόλη της Ξάνθης από τη Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου έως και τη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 .

*Αποκλειστικό. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια της Θρακικής Σκηνής (στο Πικαντίλι 2) Χρύσα Τσακίρη, ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ τελικά τον αγαπημένο της Κώστα με πολιτικό γάμο! Την είδηση αποκάλυψε η ίδια στον σκηνοθέτη της Πάνο Παπαδόπουλο και σύντομα λεπτομέρειες.

….

*Γαμήλιο ταξίδι στις Μαλδίβες κάνουν οι νεόνυμφοι Μαρία Μωραϊτου και Νίκος Σουρουτζίδης όπως διαβάζω στο fb Μάλιστα περνάνε υπέροχα και αρμενίζουν λίαν ερωτευμένοι στο…καραβάκι, γεγονός που απεικονίζεται και στην φωτογραφία!

(σ.σ. Ζηλεύωωωωωω)

……

*Αποκλειστικό 1. Ταξίδι στο εξωτερικό ετοιμάζεται να κάνει για 4 μέρες στη Πράγα το καταπληκτικό «κολλητήρι» της Θρακικής Σκηνής Ρένα Καραγιαννίδη. Πότε θα πάει;

Τον ερχόμενο…Οκτώβρη! Το δε εισιτήριο έκλεισε φυσικά από το Tarpidis Tours της Νούλας!

….

*Αποκάλυψη. Ο πρώτος γάμος στην νέα θητεία του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου  Τσιτιρίδη λοιπόν, ποιος ήταν λέτε;

Μα ο πολιτικός γάμος του Αντιδημαρχου Fotis Stavrakaras.

-Φώτη να ζήσετε! Και  από τη στήλη…!!

….

*Ποιος πρωτοκλασάτος πολιτικός έχει ύφεση και….πάθος για τις αλλοδαπές; Κι ενώ προσπάθησε να το κρύψει (και στο παρελθόν), τώρα τελευταία άρχισε πάλι να… «ξεφεύγει»;

(σ.σ. Και δυστυχώς για τον ίδιον τον έχει πάρει χαμπάρι μάλιστα και πολύς κόσμος…!

…..

*Τραπέζι στους δημοτικούς του συμβούλους, υποψηφίους και στελέχη του έκανε το περασμένο Σάββατο στη Ξάνθη ο απερχόμενος Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη και συνεργασία που είχαν.

Κι ήταν παρόντες άπαντες…πλην του γιατρού Ματθαίου Σαββίδη που απουσίαζε στη Θάσο και του πρώην αντιδήμαρχου Καθαριότητας Χασάν Ογλού Φερτούν.

(σ.σ. Το κλίμα ήταν πάντως εγκάρδιο, θερμό και πολύ ενωτικό…)

ΚΑΚΙΕΣ
Και μαζί δεν κάνουνε….αλλά και «χώρια» δεν μπορούνε. Αναφέρομαι στο «ζεύγος» των αυτοδιοικητικών που προσπαθεί ναι κρύβει βέβαια την «μυστική» σχέση του –αν και εκείνος έχει ύφεση και στις αλλοδαπές όπως λένε οι κακές γλώσσες-αλλά η καψούρα και ο…βήχας δεν κρύβονται!
Έτσι πριν λίγες μέρες θεάθηκαν και οι δύο όπως λένε οι κακές γλώσσες, να κοιτάζονται …μάτια με μάτια σε καφέ μπαρ παραγειτονικής πόλης!
Με τον σύζυγο της κυρίας βέβαια όταν τον ρωτάνε αν κάτι «τρέχει», να ισχυρίζεται ότι απλά είναι… «φίλοι»!
(σ.σ. Άμα έχεις τέτοιους φίλες βρε κουμπάρε, τι τους θέλεις τους εχθρούς..;)

ΣΦΗΝΕΣ
Αλήθεια; Με ποιόν ετοιμάζεται να πάει ταξίδι στο εξωτερικό τον ερχόμενο Οκτώβρη γνωστή παραγωγός του ραδιόφωνου και ηθοποιός του θεάτρου; Μόνη της –που δεν το πιστεύω- ή με… “παρέα” που δεν την αποκαλύπτει προκειμένου να μην έχει…αντιδράσεις;

 Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ