ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ Στη Θράκη η εκπαίδευση 1.500 ειδικών φρουρών, όχι όμως στην «κλειστή» Αστυνομική Σχολή Ξάνθης! ….

*Φαίνεται πως οι επαφές του βουλευτή ΝΔ Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη απέδωσαν.

Στην Θράκη θα γίνει τελικά η εκπαίδευση των 1.500 ειδικών φρουρών, συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις των τμημάτων Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και Διδυμοτείχου.

Μάλιστα αυτό το διάστημα έχουν ξεκινήσει διάφορες εργασίες αποκατάστασης των δύο αυτών εγκαταστάσεων, προκειμένου να μπορέσουν να δεχθούν εν όλω ή εν μέρει όλους τους εκπαιδευόμενους.

….

*Ιδού και η ανάρτηση του πρώην Υπουργού και βουλευτή Ροδόπης.,

Ευριπίδης Στυλιανίδης

Ευχαριστώ την ηγεσία του Υποργείου Προστασίας του Πολίτη για την ανταπόκριση της στην πρόταση μου να επιλέξει τις Σχολές Αστυφυλάκων τη Θράκης (Κομοτηνής και Διδυμότειχου) για την εκπαίδευση των νέων Ειδικών Φρουρών.

…..

*Ποιο είναι το σχόλιο της στήλης; Ο Νομός Ροδόπης διαθέτει έναν Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο  Νομός Καβάλας τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο…

Κι εμείς στη Ξάνθη εκπροσωπούμαστε από τον Σπύρο Τσιλιγγίρη και δυο μειονοτικούς βουλευτές!

Χειρότερα δεν νομίζω ότι γίνεται;!

……

*Το πρώτο μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη, από ποιο ήρθε λέτε; Μα από τον γνωστό δικηγόρο και Περιφερειακό Σύμβουλο Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη. Ιδού αυτούσια και η ανάρτησή του:

«Κωνσταντίνος Κουρτίδης Καλή επιτυχία στο νέο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη και στο νέο Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών Δημήτρη Γαλανόπουλο οι οποίοι θα ανταποκριθούν στις δύσκολες συνθήκες και απαιτήσεις με σκοπό την ανάπτυξη και πρόοδο της Ξάνθης μας. Το ίδιο εύχομαι και για τους άλλους άξιους συναδέλφους μου στις άλλες περιφερειακές ενότητες. Είμαι αρωγός και υπέρμαχος των αγώνων που θα κάνουν για το καλό της περιφέρειάς μας»

*Η ενημέρωση από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και ιδού τι αναφέρει επί λέξη:

«Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ξάνθης που απευθύνεται σε ενήλικους που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Γυμνάσιο, ξεκίνησαν.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας είναι μια ευκαιρία για γυναίκες και άντρες άνω των 18 ετών που έχουν απολυτήριο Δημοτικού και σταμάτησαν τις σπουδές για διάφορους λόγους. Η διάρκεια φοίτησης στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ξάνθης είναι δύο σχολικά έτη.

Επιπλέον τα μαθήματα στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ξάνθης πραγματοποιούνται τις απογευματινές ώρες (16:30 – 20:20), για να μπορούν όσοι και όσες εργάζονται, να τα παρακολουθούν.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2541084366 (Ώρες 16:30 – 20:20). Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο κτίριο του 5ου Γυμνασίου & 4ου Λυκείου Ξάνθης, 2ος όροφος, Νεάπολη (ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ) (Ώρες 17:00 – 20:00).

Ο Διευθυντής

Συμεωνίδης Συμεών»

…….

*Χίλια μπράβο!!! Το όνειρο του Βασίλη Βασιλικόπουλου από την Ξάνθη, ήταν από μικρός να περάσει στη Νομική. Αυτό συνέβη, φέτος, καθώς με πολύ διάβασμα και μεθοδικότητα κατάφερε να γράψει 18.100 μόρια και να μπει 7ος στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής και να είναι πρώτος σε μόρια φοιτητής που μπαίνει από την Ξάνθη στη Σχολή.

….

*Ο ίδιος μιλώντας μάλιστα στο thebest.gr, ανέφερε τα εξής:

«Το διάβασμα ήταν ανέκαθεν μια από τις αγαπημένες μου ενασχολήσεις, γι αυτό δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα η πολύωρη μελέτη της Γ’ λυκείου.

Το παν είναι να υπάρχει μεθοδικότητα, σωστός προγραμματισμός και προσήλωση σε έναν συγκεκριμένο στόχο».

….

*Όπως εξηγεί ο Βασίλης: «Η Νομική ήταν πάντα ένα όνειρο ζωής. Με γοητεύει  η ιδέα  της δικαιοσύνης , σε μια εποχή που η κοινωνία χρήζει σωστής απονομής του δικαίου. Ενδιαφέρομαι για τον τομέα του ποινικού δικαίου και την εγκληματολογία.»

Ενώ για το πως βλέπει τον εαυτό του σε δέκα χρόνια απαντά με τα εξής:

«Σε 10 χρονιά ευελπιστώ να είμαι στη θέση που ονειρεύομαι από παιδί, δηλαδή σ΄αυτή του εισαγγελέα!»

Και φυσικά δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τη μητέρα του η οποία ως φιλόλογος που είναι τον βοήθησε στην προετοιμασία των πανελληνίων εξετάσεων.

Συγχαρητήρια και πάλι στον Βασίλη Βασιλικόπουλο με την ευχή και της στήλης, για κάθε επιτυχία από δω στη ζωή του. Το ΑΞΙΖΕΙ!

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Μα είναι δυνατόν ένας βουλευτής της Ν.Δ. όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, αντί να θεωρεί αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα που πολεμάνε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να χλευάζει και να κατηγορεί πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος που έδωσαν τη ψυχή της για την Νέα Δημοκρατία, όταν ο ίδιος… «κρυβότανε» και σιωπούσε επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ;

Αναφέρομαι φυσικά στον γιατρό Σπύρο Τσιλιγγίρη που χθες επισκεπτόμενος τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη και τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη στα γραφεία τους, δέχονταν τα γλυκά που του πρόσφεραν μόνο με την …προϋπόθεση ότι δεν είχαν αγοραστεί από τους προκατόχους τους Ζαγναφέρη και Δημαρχόπουλο Ήμαρτον. Τι άλλο θ’ ακούσουμε από έναν βουλευτή; Και μάλιστα της Ν.Δ;

Η ΚΑΤΙΝA