ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Νέα Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ ορίζεται η κ. Ελένη Δημούδη-Τζατζαΐρη

Όταν βλέπεις βουλευτή της Ν.Δ. να επισκέπτεται τα γραφεία του νέου Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και του νέου Δήμαρχου και να καταφέρεται ειρωνικά κατά στελεχών του κόμματος με εμφανή ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ νοοτροπία, τι να σχολιάσεις; Ότι ο κύριος Σπύρος Τσιλιγγίρης μήπως μπερδεύεται και νομίζει ότι βρίσκεται σε άλλο…κόμμα;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Πρέπει να αναγνωρίσω στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο ότι, τα προσέχει τα άτομά του ακόμη κι αν…δεν εκλέχτηκαν!

Διαβάζω για παράδειγμα στο νέο δελτίο της Περιφέρειας τα παρακάτω:

Ορισμός Εκτελεστικής Γραμματέως της Περιφέρειας ΑΜΘ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, νέα Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ ορίζεται η κ. Ελένη Δημούδη-Τζατζαΐρη.

-Συγχαρητήρια κυρία Ελένη Δημούδη και σε σας, αλλά και στην αδελφή σας Χρυσούλα Δημούδη που λίαν συντόμως θα αναλάβει και Πρόεδρος των  Παιδικών σταθμών Δήμου Ξάνθης.

…..

*Και μια και αναφέρομαι στην κυρία Χρυσούλα Δημούδη, αληθεύει ότι «ξεσκονίζει» τα χαρτιά στους Παιδικούς σταθμούς, προφανώς γιατί η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ δεν συμπαθεί τους εκεί υπαλλήλους από την εποχή που μείωσαν την αμοιβή  γιατρού, που εισέπραττε τα διπλάσια χρήματα από ότι άλλοι συνάδελφοί του; Ή όλα αυτά είναι κακόβουλες φήμες;

……….

*Με αφορμή την 84η ΔΕΘ, κλιμάκια στελεχών της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτονται αυτές τις μέρες τους νομούς των Περιφερειών της Δυτικής Μακεδονίας, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Στόχος των επισκέψεων που ήδη από χθες πραγματοποιούνται, μεταξύ άλλων σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρήσεις, παραγωγικούς φορείς, και πανεπιστημιακά ιδρύματα είναι να συζητηθούν οι προκλήσεις σχετικά με το νέο αναπτυξιακό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα.

…..

*Στο πλαίσιο λοιπόν της παραπάνω δράσης, την Ξάνθη επισκέφτηκε χθες Τρίτη 3-09-2019 τη Ξάνθη ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Στεργίου Γεώργιος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη πόλη μας, ο κύριος Στεργίου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Εργαστήρι Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, στις εγκαταστάσεις της ΚΟΜΜΟΤΕΞ, στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη, το Δήμαρχο Ξάνθης, το Επιμελητήριο Ξάνθης, την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ξάνθης καθώς κι επίσκεψη στις Γιορτές Παλιάς Πόλης.

-Μιλάμε με την κοινωνία για την Ελλάδα που αξίζουμε, ανέφερε σε σχετικό σχόλιό του στην «Α» ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης Μιχάλης Πατεράκης που συνόδεψε παντού τον γραμματέα του κόμματος.

…….

*Σημειώνω ότι στο Επιμελητήριο κατά την εκεί επίσκεψη του γραμματέα του Κόμματος, παρούσα ήταν και η πολιτευτής του κόμματος και Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου…

Για την οποία εγώ προσωπικά ακόμη απορώ πως βρέθηκε εκτός ψηφοδελτίου  της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη.  Ειλικρινά σας λέω….

….

*Όπως επίσης ακόμη απορώ πως ενώ βρίσκεται Ξάνθη αυτές τις μέρες, από τις χθεσινές επισκέψεις του νέου γραμματέα του κόμματος στους  Φορείς, απών ήταν και ο Τομεάρχης της .Ν.Δ. στο Νομό Ροδόπης Κώστας Παπαβραμίδης…

Που προφανώς θα πήγε να συναντήσει τον κύριο Στεργίου στη Κομοτηνή τελικά κατά την εκεί επίσκεψή του…Άλλο λόγο δεν βρήκα.

…..

*Αλλάζω θέμα. Νεο Διοικητή στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Μακεδονίας πρότεινε τον Παναγιώτη Μπογιατζίδη ο Βασίλης Κικίλιας. Μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Τοπαλίδη, ο οποίος φέρεται να παρουσίασε πλαστό βιογραφικό γι’ αυτό και απεσύρθη η πρόταση στο πρόσωπό του για τη θέση του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, η νέα πρόταση στη διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, είναι στο πρόσωπο του Παναγιώτη Μπογιατζίδη.

*Πρόκειται για στέλεχος της Υγείας, ο οποίος διετέλεσε υποδιοικητής στην 3η ΥΠΕ από το 2004 έως το 2010. Ο κ. Μπογιατζίδης φαίνεται να διαθέτει εμπειρία στο χώρο της Υγείας, καθώς έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ