ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Μη το χάσετε και ειδικά αν έχετε ωραία φωνή….KARAOKE Friday Night On Stage..!!

Αυτή την Παρασκευή στον όροφο του Nostos Live..!!

*Αποθεώθηκε η πανέμορφη Φαίη Ρουμπίνι το βράδυ της Τετάρτης στο My club η αποκλειστικότητά μου όμως είναι άλλη…

Ότι την δημοφιλή τραγουδίστρια επισκέφθηκε στο καμαρίνι της ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Aντώνησ Χειμωνίδης και ιδού και η φωτογραφία που βγάλανε.

-Με τη φίλη μου Φαίη στο My club σχολίασε ο Αντώνης…

….

*Για την πανέμορφη Πάρο έκλεισε από τώρα (για τον Αύγουστο), γνωστή και δημοφιλής ξανθιά που κάποτε είχε…προσωπικό fun club στους αθλητικογράφους, τώρα όμως την «καρδιά»  της έκλεψαν ….γιατροί και ορειβάτες!

Όπως μαθαίνω λοιπόν θα πάνε όλοι μαζί για μια βδομάδα στο πανέμορφο νησί του Γιάννη Πάριου, φιλοδοξώντας να δουν τον δημοφιλή τραγουδιστή να…ψαρεύει κάπου στο νησί!

….

*Οι εκλογές τελείωσαν για μένα, από δω και πέρα θα ασχοληθώ μόνο με την δουλειά μου και τίποτα άλλο..

Τάδε έφη ο πρώτος σε σταυρούς με το συνδυασμό του Σάββα Μελισσόπουλου, Παναγιώτης Σταυρακάρας!

-Εμφανώς τρακαρισμένος και από το γεγονός ότι στην Αλεξανδρούπολη ο Λαμπάκης που τόσο θαύμαζε…δεν κατάφερε τελικά να  εκλεγεί!

…..

ΚΑΚΙΕΣ

Δεν ξέρω αν εδώ μιλάμε για έναν νέο…έρωτα μεγάλο, το ότι υπάρχει πάντως «παιχνίδι» σας το εγγυώμαι….Άλλωστε σε μια νέα γνωριμία αυτό που παίζει πρώτιστο ρόλο, είναι το.. «παιχνίδι», αρκεί σε αυτήν να υπάρχει χιούμορ, καλή διάθεση, ελκυστικότητα και το βασικότερο έμπνευση..

Αυτό το τελευταίο λοιπόν σας το εγγυώμαι, αφού δεν μπορεί επί μισή ώρα να μιλάνε στο κινητό δυο άνθρωπο και να μην μιλάνε…

Τα προβλήματα βέβαια πάντα ξεκινάνε όταν τελειώνουν τα κινητά….και καταλήγουν όλα ρουτινιάρικα και μια επανάληψη!

*Καθόλου καλά δεν τα πήγανε με τους σταυρούς η  Παρασκευή Νικολαίδου που κατέβηκε υποψήφια με το συνδυασμό ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ και πήρε με δυσκολία 43 ψήφους και η δημοφιλής Δώρα Ζουμπουλίδου που κατέβηκε υποψήφια με τον Σάββα Μελισσόπουλο και πήρε μόνο 120 σταυρούς!

-Βέβαια στα …Like σκίζανε και οι δυο στο fb !!! Και ιδίως όταν τσακώνονταν…

*Ωστόσο για να είμαι ειλικρινής, αυτό που δεν περίμενα ήταν με τόσες γνωριμίες και φίλους να πάρει μόλις 51 ψήφους ο δημοφιλής d.j  Κώστας Σπυριάδης που κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ του Πασχάλη Λύρατζη…!

-Μολονότι είναι φουλ από θαυμάστριες και έχει πολύ κόσμο που τον αγαπάει και στη Σταυρούπολη…

-Άκαρδοι και άπιστοι τελικά οι…ψηφοφόροι! Από κάθε άποψη…

ΣΦΗΝΕΣ
Ζευγάρι που κατέβηκαν υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές με τον ίδιο συνδυασμό, ο ένας δημοτικός και ο άλλος  τοπικός πήραν…
Εκείνη 82 ψήφους κι εκείνος 182..! Εκείνη το πήρε κατάκαρδα και δεν μιλιέται, ενώ εκείνος ψάχνει να βρει γιατί υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά…αφού ψηφοδέλτια στα ίδια άτομα μοίρασε!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ