ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Οι ανακοινώσεις του Ζεϊμπέκ Χουσεϊν παραμονές εκλογών….

*Η ανάρτηση από τον Παράσχο Ευστρατίου  που με υπερηφάνεια ανακοίνωσε τα παρακάτω στους φίλους του και γενικά σε όλους τους Ξανθιώτες μέσα από το fb:

“Είναι ιδιαίτερη τιμή για την εταιρία μας που το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας, κορυφαίο εκπαιδευτικό και ερευνητικό ίδρυμα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, αναγνωρίζοντας την συστηματική και ποιοτική εργασία που εδώ και 8 χρόνια γίνεται στην φάρμα μας, όσον αφορά την παραγωγή μανιταριών, μας επέλεξε ώστε να αποτελούμε πλέον τον κύριο του συνεργάτη – παραγωγό στην Θράκη.

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η Φάρμα Μανιταριών Ξάνθης «Μητάτο» συνεργάζεται πλέον με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα με το Τμήμα Φαρμακευτικής και το Τμήμα Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, ξεκινώντας έρευνα, μελέτη και παραγωγή παγκοσμίου ενδιαφέροντος για την ακαδημαϊκή, ιατρική και επιχειρηματική κοινότητα.”

……

*Να είμαι ειλικρινής, ο κύριος Δημαρχόπουλος εισπράττει αυτό που επί 5 χρόνια δεν καταλάβαινε  για τον Λύρατζη, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον…πλέον στενό συνεργάτη του, υπερηφανευόμενος μάλιστα ότι σε όλα του δίνει ακόμη κι αργά τα μεσάνυχτα….αναφορά!

Μάλιστα όταν διέγραψε τον Τσέπελη από το συνδυασμό του, ο Λύρατζης έτρεξε…πρώτος πρώτος να βάλει την υπογραφή του φαρδιά πλατιά.

Και τώρα έγινε πιο Τσεπελικός κι από τον Φανουράκη…Πως τα φέρνει έτσι η ζωή… αλλά δεν είμαι και αυτός που θα κρίνει ούτε τον Λύρατζη, ούτε τον κύριο Δημαρχόπουλο! Αυτά έχουν οι…υψηλές φιλίες!

…..

*Το ωραίο είναι ότι κάποιοι επιχειρούν να διαψεύσουν εμάς κι όχι τον  Λύρατζη που κάθε μέρα τα λέει μαζί τους! Άλλο κι αυτό πάλι…

…..

*“Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την απόφαση της σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου δημοτικής οδοποιίας του οικισμού του Κενταύρου.” αναφέρει ο Βουλευτής Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ σε ανάρτησή του στο fb αφού τώρα πλέον τρέχει και δεν προλαβαίνει, αφού ο άνθρωπος νόμιζε μέχρι πρότινος ότι Εθνικές εκλογές θα γίνουν τον…Οκτώβριο 2019!

Και συνεχίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης που τρέμει μην δεν επανεκλεγεί:

“Πρόκειται για ένα έργο αναγκαίο για την βελτίωση του οδικού δικτύου του Κενταύρου, το οποίο αν και ώριμο είχε απενταχθεί από το ΕΣΠΑ το 2014. Τώρα επιτέλους γίνεται πραγματικότητα, μετά από μεγάλη προσπάθεια και έπειτα από δέσμευση του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη, και του Βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, προς τους πολίτες του Κενταύρου. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από εθνικούς πόρους και από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Ελπίζουμε πραγματικά αυτό το έργο να βελτιώσει τις ζωές των κατοίκων του Κενταύρου και να βοηθήσει συνολικά στην βελτίωση του οδικού δικτύου του ορεινού όγκου του Ν. Ξάνθης.” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο είχαν ζητήσει κάτοικοι και φορείς της περιοχής από το βουλευτή και τον Υπουργό Χ. Σπίρτζη κατά την επίσκεψή του στο Δήμο Μύκης και είχε απενταχθεί από το ΕΣΠΑ το 2014, με αποτέλεσμα να χρηματοδοτείται με πόρους από το εθνικός σκέλος του ΠΔΕ

-Το ζήτησαν κύριε Χουσεΐν πριν ένα χρόνο και το ανακοινώνεις τώρα, παραμονές εκλογών!!! Πειράζει που δεν σε πιστεύουν;

*Είδηση. Ο Γνωστός δικηγόρος και μέχρι πρότινος υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με το Κίνημα Αλλαγής Παύλος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το ΚΙΝΑΛ μετά από την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης προχώρησε στην παρακάτω γραπτή δήλωση :

“Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην ένοιωσε τουλάχιστον έκπληξη για την προσωπική επιλογή της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ και τον χρόνο που αυτή έγινε.

Η «αποστράτευση» Βενιζέλου σηματοδοτεί αλλαγή πολιτικής και προσέγγιση με ό,τι απορρίπτει η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Προφανώς και η απόφασή της αυτή δεν συμβαδίζει με την κοινή μας προσπάθεια για την επιστροφή του Κινήματος στην κανονικότητα.

Και ούτε, φυσικά, δημιουργεί προσδοκίες ανάδειξής του σε κυρίαρχη δύναμη ικανή να βγάλει τον πολύπαθο τόπο μας από τα αδιέξοδά του.

Επειδή είμαστε οι επιλογές μας, η δική μου συνεισφορά σταματάει κάπου εδώ.

Καλή δύναμη και καλή τύχη σε όσους συνεχίζουν.

Παύλος Γεωργιάδης

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Την καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών στο προσωπικό της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) και την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους τευτλοπαραγωγούς που είχαν συμβληθεί με την επιχείρηση για το 2018, προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Οικονομίας.

Η ρύθμιση εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την κάλυψη του κοινωνικού κόστους, ενόψει της διαδικασίας μεταβιβαστικής εξυγίανσης της ΕΒΖ που εκκρεμεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης..

Με την τροπολογία, που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο με το οποίο κυρώνεται η σύμβαση δωρεάς του ιδρύματος «Σταύρος Σ. Νιάρχος», προβλέπεται η καταβολή των ανωτέρω ποσών από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Οικονομίας. Η συνολική δαπάνη προσδιορίζεται στα 5,85 εκατ. ευρώ.

Τι καλά νάχαμε κάθε…6μηνο Εθνικές εκλογές! Όλα θα είχαν…λυθεί!

Η ΚΑΤΙΝΑ