ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Αυτή την Κυριακή το κυβερνείο υποδέχεται ένα από τα καλύτερα σετ της Ελλάδας με πολύ ψαγμένες μουσικές , residency σε μερικά από τα καλύτερα Club της Ευρώπης, παρών σε τεράστια event παγκοσμίως έχοντας παίξει δίπλα σε ιερά τέρατα της σκηνής. Ladies & Gents για πρώτη φορά στην Ξάνθη και στο Κυβερνείο ο Nick JoJo

*Μπορεί η πανέμορφη  Carlitos Alexantra να κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Χατζηθεοδώρου (ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ), το αληθινό της όνομα όμως –αυτό δηλαδή που θα εμφανίζεται στο ψηφοδέλτιο- είναι διαφορετικό, γεγονός που της επεσήμανε με χιούμορ χθες ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος στο fb:

Παναγιωτης Παπαδοπουλος ..εγώ λέω Carlitos να βάζεις κανονικά απο δω και πέρα το όνομά σου για να παίρνεις και ψήφους ταυτόχρονα με τις τρομερές φωτογραφίες σου;

Και ιδού η αφοπλιστική της απάντηση:

Carlitos Alexantra Παναγιωτης Παπαδοπουλος στα ψηφοδέλτια θα είμαι Αλεξάντρα Βακιρτζή Καρλίτος αν κ από ότι δείχνει έως τώρα θα με ψηφίσουν μόνο άνθρωποι η οποίοι δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, ένα δίκιο το έχεις για να συμπληρώσει με νόημα:

«…ειλικρινά εγώ προσωπικά δεν ψάχνω ψηφοφόρους μέσο Facebook, στην επιχείρησή που εργάζομαι έρχομαι σε επαφή καθημερινά με πολύ κόσμο κ συστήνομαι Αλεξάντρα κ όχι υποψήφια δημ. Σύμβουλος στο τέλος όμως αυτοί είναι που μου ζητούν την κάρτα μου λέγοντας μου αξίζεις να σε ψηφίσω, άνθρωποι οι οποίοι όπως προείπα δεν γνωριζόμαστε προσωπικά»

…..

ΚΑΚΙΕΣ
Πολύ ανανεωμένο και…φρέσκο βλέπω τον τελευταίο καιρό τον εκδότη μας και ειλικρινά μπράβο του, γιατί καιρό είχα να τον έτσι..
Μάλιστα το πρωί του Σαββάτου εμφανίστηκε στην εκδήλωση του Συνδυασμού «Πολίτες για την Ξάνθη» για τα άτομα με αναπηρία προκειμένου να κάνει το ρεπορτάζ…με στιλάτο ντύσιμο και άλλο…αέρα! Τι συμβαίνει; Ερωτευμένος ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει;

….

*Χαμός έγινε την περασμένη Κυριακή στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ για τον δημοφιλή τραγουδιστή Κωνσταντίνο Νάζη..

Κόσμος πολύς και ο χαμός του χαμού για μια ακόμη φορά. Στην υγειά του επόμενου λοιπόν…

….

*Δυο αστέρια μαζί με φόντο το…Next tv από πίσω! Ο λόγος για την υπέροχη πρώην μαζορέτα της Θρακικής Σκηνής Δέσποινα Παπαδοπούλου με την υπέροχη υποψήφια δημοτική σύμβουλο Ξάνθης (με το συνδυασμό του Γιώργου Χατζηθεοδώρου) Σταυρούλα Καζάκη..!

(Σ.Σ. Και δύο είναι υπέροχες…)

….

ΣΦΗΝΕΣ
ια …φωτογράφιση έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης θεάθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος με 7-8 υποψηφίους. Μάλιστα μαζί τους είδα και τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαφναφέρη που υποτίθεται ότι είναι…ανεξάρτητος και δεν στηρίζει κανέναν!

…….

*Αποκλειστικό. Την θυμάστε την πρώην μαζορέτα της Θρακικής Σκηνής Κέλυ Κερασίδου που κάποτε…έκαιγε καρδιές στη Ξάνθη; Εργάζεται στο διαφημιστικό τομέα της εφημερίδας «Μακεδονία» και κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο της επίσης Ξανθιώτισσας υποψήφιας Δημάρχου και πρώην Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου….

-Απορία «Τσούχτρας: Σχόλιο από τον Αναστάσιο Τσορλίδη δεν είδα ακόμη…!

…….

*Ο Mixalis Zougoulos στο πρώτο του λάιβ στην Ξάνθη. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 16 Απριλίου παίρνει τις κιθάρες του, τις φυσαρμόνικές του και τα πετάλια του ώστε στις 22:00 να εμφανιστεί στο Καθ’οδόν Cafe Rock Bar

Η βραδιά θα έχει #Rock ρυθμους και αγγλικό (κυρίως) στίχο σε ένα διαδραστικό Live, μέχρι τελικής πτώσης!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ