ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Κι αυτήν την Παρασκευή οι ΝΑΔΙΡ στα Φαναράκια.
Τηλέφωνο κρατήσεων 2541073606

*Έκπτωση προς τις επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Ξάνθης προσφέρει η εταιρεία Xenios Gate, Ξενοδοχεία Κοθάλη για το Ξενοδοχείο “A for Art Design Hotel” το οποίο βρίσκεται στο Λιμένα Θάσου.

…..

*Συγκεκριμένα ο κ. Αθανάσιος Ζαϊτίδης, διευθυντής του ξενοδοχείου και μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ξάνθης επισημαίνει ότι η εταιρεία Xenios Gate, η οποία είναι μέλος του επιχειρηματικού ιστού της Βόρειας Ελλάδας για πολλά χρόνια τώρα, αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια προκειμένου να συμβάλλει στην ενδυνάμωση του δεσμού μεταξύ του Επιμελητηρίου και των μελών του.

Η προσφορά ισχύει για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο του 2019.

….

*Και για την προσωπική σας ενημέρωσή. Σε τυχόν κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι που θα επικοινωνούν με το ξενοδοχείο, θα πρέπει να αναφέρουν την ιδιότητά τους και ότι τυγχάνουν δικαιούχοι της συγκεκριμένης οικονομικής προσφοράς, για την καλύτερη διεκπεραίωση της κράτησης και την αποφυγή λαθών. Προϋπόθεση είναι οι επιχειρήσεις να είναι οικονομικά τακτοποιημένες με τις συνδρομές τους προς το Επιμελητήριο και το ΓΕΜΗ.

….

*Και σήμερα Παρασκευή (αλλά και αύριο Σάββατο…), μη χάσετε την τρομερή Μάνια Ασλάνογλου στη Ξανθίππη των μεγάλων επιτυχιών..

Η δημοφιλής τραγουδίστρια σε παλιές και νέες επιτυχίες της, θα σας προσφέρει ένα πανέμορφο 2ήμερο..

……

*Πρόταση να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αβδήρων δέχτηκε όπως έμαθα γνωστός ρεπόρτερ τοπικού καναλιού, αλλά το…σκέφτεται, αφού έχει άριστες σχέσεις με όλους σχεδόν τους υποψήφιους Δημάρχους και δεν θέλει να…κακοκαρδίσει κανέναν!

Για να δούμε…θα το πει στο τέλος το ΝΑΙ…ή θα το αφήσει για τις άλλες εκλογές;

…..

ΚΑΚΙΕΣ

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μαθαίνω λοιπόν ότι ζευγάρι που…χώρισε προσφάτως, ετοιμάζεται στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές να διεκδικήσει την ψήφο των κοινών φίλων…..με διαφορετικούς συνδυασμούς!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πρώτος είπε το ναι και κατεβαίνει με συνδυασμό….προοδευτικού προσανατολισμού ο σύζυγος, ενώ με το που το έμαθε η πρώην σύζυγός του, παρουσιάστηκε αυθορμήτως σε άλλο υποψήφιο Δήμαρχο και δήλωσε έτοιμη….να κατέλθει με το δικό του ψηφοδέλτιο, προκειμένου να φανεί και ποιος είναι πιο…συμπαθής στους κοινούς φίλους από το εκλογικό αποτέλεσμα!

Το δικό μου σχόλιο; Θα ξεπεράσουν και οι δυο μαζί, τον…διψήφιο αριθμό; Διότι μεταξύ μας αλλά όλα αυτά…πολύ γραφικά και ευτράπελα μου φαίνονται!

….

*Τηλεοπτικό και αποκλειστικό. Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Γιάννη Παπαχρόνη θα φιλοξενήσει στην τηλεοπτική του εκπομπή «Πολιτικό Καφενείο» ο Ιπποκράτης Γαλάτης την ερχόμενη Τρίτη 9 Απριλίου στις 10 το βράδυ.

….

ΚΟΥΙΖ. Ποια δημοσιογράφος ανέλαβε το γραφείο τύπου υποψηφίου Δημάρχου της πόλης μολονότι η ίδια δηλώνει…οπαδός του ΚΚΕ; Καλή της επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

…..

*Χρώματα, γεύσεις και αρώματα στο 1st Open Street Food Festival που διοργανώνει το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 στις 10:00 π.μ., το κατάστημα Bio.market.Xanthi

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα και γαστρονομικές προτάσεις, θα πλαισιωθεί με μουσική και θα γίνει κλήρωση με πλούσια δώρα.

….

*Το Επιμελητήριο Ξάνθης συγχαίρει και στηρίζει την πρωτοβουλία του καταστήματος Bio.market.Xanthi και προτρέπει τις τοπικές επιχειρήσεις να διοργανώσουν ανάλογες εκδηλώσεις προβολής και προώθησης των τοπικών προϊόντων, στις οποίες θα σταθεί αρωγός.

ΣΦΗΝΕΣ
Δεν ξέρω αν απολαύσατε το πρώτο βίντεο του κυρίου Τσέπελη χθες στο διαδίκτυο, ωστόσο όσοι το είδαν, πραγματικά το…χάρηκαν και το διασκέδασαν και με το παραπάνω μάλιστα! Και ιδίως όταν με φόντο το Δημαρχείο, κάλεσε τους δημότες να τον ψηφίσουνε για τα…χίλια χρώματα! (σ.σ. Και ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε μέχρι την ιστορική ημερομηνία της 26ης Μαΐου…)

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ