ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου (19:30) στην Κ. Πλατεία Ξάνθης
Συναυλία 15 50 και Δημήτρης Σταρόβας. 20 χρόνια «Όλα είναι δρόμος»

*Το Σάββατο, 16 Μαρτίου στις 21:30 ο JOEY LiVE στο Nostos!

Ο JOEY είναι ένας Folk & Roll τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη

Το 2015 παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο, με τίτλο ”Καντάδες & τα λοιπά”, ενώ 2 χρόνια μετά, κυκλοφορεί το ”Γούστο μου, καπέλο μου” και ξαναβγαίνει στη γύρα για να μοιραστεί τη Μουσική του, με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί, μέσα από την περιοδεία του, ‘ΠαρτιΤουρ’, σε Ελλάδα, κι όχι μόνο!

Αυτή τη στιγμή, ετοιμάζει το τρίτο του δίσκο, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις εμφανίσεις μέσα από το νέο του ‘ΜινιαΤουρ’, με ανανεωμένο πρόγραμμα & διάθεση να μεταφέρει το Vibe του δρόμου πάνω στη σκηνή!

ΕΙΣΟΔΟΣ: 4Ε

Μαζί του:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΤΖΙΡΗΣ: ΤΡΟΜΠΟΝΙ

…..

*Είναι γεγονός

Ο Aggelos Dimou II στο Καθ’οδόν Cafe Rock Bar για ενα και μοναδικό Live

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 21:30

Ο χώρος του #Καθοδον θα εξυπηρετεί ΚΑΙ έξω ..Rsv  2541-552249

……

ΚΑΚΙΕΣ
Δεν ξέρω πως την έχουν δει «μερικές», κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να αντιληφθούν ότι στη ζωή δεν είσαι μόνο για να «παίρνεις» αλλά και να «δίνεις»…Και φυσικά χωρίς να αναφέρω κάποια ονόματα, έτσι αόριστα θα μιλήσω για μελαχρινή ύπαρξη που μάλλον δεν έχει αντιληφθεί το ουδείς…αναντικατάστατος! Δεν μπορεί δηλαδή η ίδια να είναι συνεχώς μια άρνηση σε αυτούς που την στήριζαν και την στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις και αυτοί να τους φέρεται τόσο …αχάριστα! Κάποια στιγμή όμως φίλη μου η αχαριστία πληρώνεται! Και σε πληρώνουν με το  ίδιο νόμισμα που έμαθες τους «πλήρωσες» κι εσύ…Και με ποιο απλά λόγια, λίγα είναι τα ψωμιά σου πλέον!

*Tο «Μητάτο» Φάρμα Μανιταριών Ξάνθης του Παράσχου Ευστρατίου συμμετέχει και φέτος στις δυο μεγαλύτερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων (Θεσσαλονίκη από 02 έως 04 Μαρτίου «Detrop Boutique 2019», Αθήνα από 16 έως 18 Μαρτίου «FOOD EXPO 2019») παρουσιάζοντας για πρώτη φορά και τα νέα του προϊόντα «Φλογέρες» και «Κροκέτες» μανιταριού πλευρώτους με επικάλυψη νιφάδες καλαμποκιού, καβουρντισμένα κρεμμύδια, γλυκό κόκκινο πιπέρι και σουσάμι.

Μάλιστα, γνωστοί Chef αλλά και σεφ από την Σχολή μαγειρικής ΙΕΚ – ΟΑΕΔ Ξάνθης μαγείρευαν καθημερινά στο Περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ – Θράκης, για όσους ήθελαν να δοκιμάσουν τα προϊόντα του Μητάτο.

……….

* Μία αναμνηστική φωτογραφία από την έκθεση δημοσίευσε στο fb o Παράσχος Ευστρατίου με τον γνωστό σεφ Στέλιο Δίγκα γράφοντας την λεζάντα:

«Με τον πολύ καλό φίλο και συνεργάτη πλέον Chef Στέλιο Δίγκα που δημιούργησε πιάτα με προϊόντα από το «Μητάτο» Φάρμα Μανιταριών Ξάνθης.

Ο Chef Στυλιανός Δίγκας είναι ένας από τους 2 smoker chef που υπάρχουν στην Ελλάδα. Είναι Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής γαστρονομίας καθώς και μέλος του διοικητικού της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων και ανήκει σε επιτροπή του ΕΟΤ ως ελεγκτής για την πιστοποίηση της ελληνικής κουζίνας στα εστιατόρια.»

……

*Και μην ξεχνάτε! Η λαμπερή και sexy ραδιοφωνική παραγωγός ΡΑΝΙΑ ΚΩΣΤΑΚΗ που ξεσηκώνει άντρες και γυναίκες έρχεται στο BAISERcafe|bar την Παρασκευή 7 Μαρτίου!

ΣΦΗΝΕΣ
Τελικά δεν θα συμμετάσχουν στο Πικαντίλι Νο 3, ούτε η Χρύσα Τσακίρη, ούτε και η Αλεξάνδρα Κουσίδου, μην χολοσκάτε όμως, γιατί όπως έμαθα ο σκηνοθέτης τις αντικατέστησε και τις δυο…άμεσα! Και μάλιστα με σούπερ αστέρια, ένα εκ των οποίων είναι και…πριγκίπισσα!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ