ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 13:00 στην Κ. Πλατεία Ξάνθης
συναυλία με την Αμαριλλύς

* Το έκανε το θαύμα του και πάλι ο βασιλιάς του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού. Τι έκανε αυτή τη φορά; Βγήκε φωτογραφία μπροστά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ξάνθης κρατώντας μια αφίσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού προτρέποντας τον κόσμο να έρθει στην Ξάνθη με το εξής μήνυμα:

«Όλες τις μέρες, όλες τις ώρες, τα ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ ΑΕ θα σας φέρουν κοντά μας!!!»

– Βασιλιάς μόνο ένας!

….

*Ο ΠΑΣ Αντίκας διοργανώνει πάρτυ την Παρασκευή 8 Μαρτίου στα γραφεία του συλλόγου (Χασιρτζόγλου 8).

«Μία εβδομάδα αφότου εχουν παίξει μαζί με τους Tale of us στην Θεσσαλονίκη έρχονται στην Ξάνθη και στον σύλλογο μας οι FUTUTRE OF MATTER μαζί με τον SYMMETRIC για να μας ταξιδέψουν με το σκοτεινό και μελωδικό Techno ήχο που τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως.. Την βραδιά θα ζεστάνει ο resident dj του Electronic Community GPIPINI και θα κλείσουν οι δυναμικοί DUO VOLCANO..

Party Starts 22.00

ΕΙΣΟΔΟΣ 7 ευρώ»

…..

ΚΑΚΙΕΣ
Απίστευτος πράγματι είναι ο φίλος γιατρός Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο οποίος υποτίθεται ότι αμάν έκανε από το καλοκαίρι να συμμετάσχει στο ΠΙΙΚΑΝΤΙΛΙ 3-Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με έναν μικρό ρόλο, τον οποίο αφού πήρε στα χέρια του και μάλιστα συμμετείχε και στην τελευταία πρόβα του έργου, τελικά το…πρωί της  Τετάρτης, με πρόφαση ότι χάλασαν τα…υδραυλικά του σπιτιού του (σ.σ. Οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν τον άφησε τελικά να δοκιμάσει το θεατρικό του ταλέντο η σύζυγός του…), ενημέρωσε την τελευταία ώρα ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει στην παράσταση! Βεβαίως ο Πάνος Παπαδόπουλος είχε προνοήσει και είχε βρει αντικαταστάτη –τελικά στη θέση του έπαιξε ο νεαρός ηθοποιός και πολλά υποσχόμενος  Βαγγέλης Στεφανίδης-το γεγονός όμως σχολιάστηκε με χιούμορ από τους θεατρικούς κύκλους! Μάλλον στην προκειμένη περίπτωση, χρειάζονταν απαραίτητα ένας γιατρός για τον…γιατρό!

*Psychedelic Carnival In Xanthi 2019 By Paranoia Future. Διαβάστε και θα καταλάβετε:

«Στη περίοδο του καρναβαλιού προσθέτουμε την δική μας πινελιά στο καρναβάλι τις Ξάνθης.

Η Paranoia Future έρχεται και φέτος κοντά σας με ένα event πολύ δυνατό που θα πραγματοποιηθεί στην Εμπορική Λέσχη στης 9 Μαρτίου ημέρα Σαββάτο και εκεί θα φιλοξενήσουμε πολύ δυνατά ονόματα της Ελλάδας στο είδος της Psychedelic Trance σκηνής με 2 LIVE και θα δώσουμε πάλι στο καρναβάλι μας ζωή με πολύ χορό πολύ ποτό πολλά χαμόγελα μέχρι το επόμενο πρωί που θα ξεκινήσει η παρέλαση σας περιμένουμε όλους. Οι αποκριάτικες στολές είναι απαραίτητες για την συγκεκριμένη βραδιά σας θέλουμε όλους ντυμένους κάτι οπότε βάλτε το στο πρόγραμμα σας»

*Ο δήμος Αβδήρων έδωσε στην δημοσιότητα την αφίσα και το πρόγραμμα των πολιτιστικών δρώμενων της  56ης ΜουτζουροΔευτέρας (Καθαρά Δευτέρα), στον Πολύσιτο 10 και 11 Μαρτίου 2019.

Παράλληλες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου και στους οικισμούς  Αβδήρων (Ιστορική έδρα του Δήμου Αβδήρων), Μάνδρας και Μυρωδάτου.

….

ΣΦΗΝΕΣ

Τι συνέβη τελικά και αντικαταστάθηκαν όπως έμαθα την τελευταία στιγμή δυο πρώην πρωταγωνίστριες της Θρακικής Σκηνής από την επιθεώρηση του Πικαντίλι 3, επειδή το έπαιξαν…ντίβες; Και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερα αστέρια;

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ