ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Οι μαθητές της 1ης και 2ης τάξης του Λυκείου Σταυρούπολης, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου (ώρα 22:00) διοργανώνουν τον ετήσιο χορό τους στο καφέ-μπάρ CASTLE στη Σταυρούπολη με guest star τον τραγουδιστή Σάββα Φιλίππου!
-Είσοδος 3 ευρώ με σφηνάκι!

Την επανίδρυση των πολυδάπανων Μαζορετών για την ανανέωση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού από την Σχολή Χορού του Κέντρου Πολιτισμού που έχει και ικανότατες δασκάλες, πρότεινε μεταξύ των άλλων ο Ιπποκράτης Γαλάτης στη συνάντηση του Υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου με τους πολιτιστικούς-καρναβαλικούς συλλόγους.

Σ όλα τα μεγάλα και διεθνή καρναβάλια άλλωστε, οι σχολές μαζορετών παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στις παρελάσεις..

*Σημειώνω ότι παρούσα στην συνέντευξη του Γιώργου Χατζηθεοδώρου ήταν και η παλιά υπαρχηγός του γκρούπ των μαζορετών της Θρακικής Σκηνής Δέσποινα Παπαδοπούλου. Άψογη όπως πάντα σε όλα…

….

*Τον τρομερό μπουζουκσή, συνθέτη και τραγουδιστή Στέλιο Στεφανίδη, πήγε να απολαύσει την περασμένη Παρασκευή στην ταβέρνα «Λιχουδιές» Λευκόπετρας ο Πάνος Παπαδόπουλος μαζί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αβδήρων Κώστα Αντωνιάδη και τον  Ιπποκράτη Γαλάτη.

Ο λόγος; Να ζητήσει από τον Στέλιο να παίξει μπουζούκι στην παράσταση του «Πικαντίλι 3».

Λεπτομέρειες προσεχώς..

…..

*Ποιο τραγούδι ζήτησε ο Πάνος Παπαδόπουλος από τον Στέλιο Στεφανίδη κι αυτός με τον συνεργάτη του το ερμήνευσαν άψογα καταχειροκροτούμενοι από τον κόσμο;

Το «Δίχτυ» από το Ρεμπέτικο.

Ανεπανάληπτο τραγούδι, ανεπανάληπτος όμως κι ο  Στέλιος!

…..

ΚΑΚΙΕΣ
Τι συμβαίνει με την Θεσσαλονίκη και δημοφιλή νεαρό τραγουδιστή που κάθε τόσο κι ενώ τον «κυνηγάν» προτάσεις να εγκαταλείψει την συμπρωτεύουσα και να δουλέψει σε μαγαζιά της επαρχίας, αυτός δεν το κουνάει….ρούπι; Νέο αμόρε ή κάτι καινούργιο ετοιμάζει;
Και δεν είναι μόνο που εξαφανίζεται, τον ψάχνουν και δεν τον βρίσκουν, αλλά και το ότι ενώ θάρχονταν την Κυριακή, τελικά αναμένονταν στη Ξάνθη χθες αργά το βράδυ!
Τι τρέχει λοιπόν και τις μας κρύβεις Μπάμπη Κυρκούση για τον….κολλητό σου;

…….

*Χαμός έγινε την περασμένη Κυριακή στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ για τον Γιώργο Τσαλίκη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής τα έδωσε όλα, δημιουργώντας το αδιαχώρητο, ενώ έφυγε λέγοντας ότι…σύντομα θα ξανάρθει!

Με μια λέξη…ανεπανάληπτος!

….

*Και μια φωτογραφία του Γιώργου Τσαλίκη με τον φίλο του Δημήτρη Γεωργιάδη που τον μανάτζαρε στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ και για μια ακόμη φορά ήταν άψογος σε όλα!

Για να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος τραγουδιστής που θα μας φέρει το Κυβερνείο! Για να δούμε..

ΣΦΗΝΕΣ
Πολλοί πουλάνε οι επιχειρηματίες των μαγαζιών και οι μπάρμαν τον τελευταίο καιρό αφού σχεδόν οι μισοί από αυτούς έχουν δεχτεί προτάσεις υποψηφίων Δημάρχων, να κατέβουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό τους. Αντίθετα δεν βλέπω την ίδια ζήτηση να έχουν και οι μπαρ γούμαν!;

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ