ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Αυτή την Κυριακή 13 Ιανουαρίου ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Βέρρος, έρχεται στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ για να μας διασκεδάσει με όλες τις νέες του επιτυχίες!

*Στην εξωτική Ταϊλάνδη βρίσκεται για διακοπές η αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου συλλόγου Αρτοποιών, Μαριάνθη Μαλιαρουδάκη με την παρέα της.

Είδε χιόνια και κρύο η Μαριάνθη και την έκανε για καλοκαιρινούς προορισμούς!

….

*Το wine –bar Favela Chic Art Bar μας ενημερώνει:

Αυτή η Τετάρτη θα είναι διαφορετική μιας και θα είναι η πρώτη μουσική Τετάρτη, όπου τα αγόρια George Fokas και Panos Zois εκτός των άλλων καλούνται να κόψουν την βασιλόπιτα και να μοιράσουν πολλά δώρα μουσικά και μη

……

*Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ Ν.ΞΑΝΘΗΣ για μια ακόμη χρονιά

Καλεί τα μέλη και  φίλους του συλλόγου να συμμετάσχουν στον ετήσιο χορό και κοπή της πίτας, του Συλλόγου.

-Στις 2 Φεβρουαρίου  2019 και ημέρα Σάββατο στις 20.45

-Στην ταβέρνα ΤΟ ΚΤΗΜΑ,

4ο χλμ Ξανθης Λαγος.

«Θα διασκεδάσουμε με λαϊκή μουσική, πλούσιο μενού, ποτό,αναψυκτικά ελεύθερα.

Είναι μια ευκαιρία ,να συναντηθούμε εκτός θάλασσας, με τις οικογένειες  και  τους φίλους μας, να γνωριστούμε καλύτερα ,διασκεδάζοντας μέχρι τις πρωινές ώρες ,σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον ,στην ταβέρνα ΤΟ ΚΤΗΜΑ.

Να μην λείψει κανείς!», καταλήγει η πρόσκληση.

……

ΚΑΚΙΕΣ
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένες γυναίκες είναι τόσο «ξεροκέφαλες», ώστε ενώ ξέρουν ότι εδώ και καιρό ο άνδρας τους και παράνομο δεσμό έχει, αλλά και δεν θέλει καν να την…αγγίξει, διότι όπως της λέει ωμά, «κουράστηκε» τόσα χρόνια μαζί της και δεν τον συγκινεί πλέον ούτε σωματικά…..ούτε ψυχολογικά…!
Μου είπες χθες καλή μου φίλη την ώρα που πίναμε  το ποτό μας στο De novo ότι για όλα φταίει η…ρουτίνα και η συνήθεια, αλλά πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι ακόμη ΖΕΙΣ! Αν λοιπόν κάτι αισθάνεται για σένα, θα το καταλάβεις μόνο αν τον εγκαταλείψεις και φύγεις!
Διαφορετικά…άστον να σέρνεται, να σούρχεται το βράδυ ΤΥΦΛΑ σουρωμένος και….άντε γεια!
Άλλως μη μου τα λες και μιζεριάζεις δυστυχώς και μένα..!

….

*Μουσουλμάνοι θα είναι οι νέοι επιχειρηματίες στο ΠΗΡΟΥΝΙ σύμφωνα με πληροφορίες μου.

Χθες μάλιστα ήρθαν και έβαφαν το μαγαζί. Πληροφορίες σύντομα.

…..

*Η δημοφιλής ηθοποιός και πρώην παραγωγός του ραδιόφωνου Ρένα Καραγιάννη, ήταν πυρ και μανία χθες που την είδα με το…Υπουργείο Παιδείας!!! Why; Κι εσύ τέκνον μου κατά του Γαβρόγλου; Ενώ είσαι τόσο προοδευτική;

ΣΦΗΝΕΣ
Ποια υποψήφια δημοτική σύμβουλος ενώ υποσχέθηκε σε υποψήφιο Δήμαρχο ότι θα πάει μαζί του, τελικά συνελήφθη επ’΄αυτοφόρω στο Κυβερνείο να πείθετε από άλλο υποψήφιο και άλλαξε….συνδυασμό, επειδή ήταν πρώην…αμόρε του;

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ