ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Όσο υπάρχουν… φιλόζωοι! Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου στο καταφύγιο αδέσποτων της Μαρίας Άννας Ζαφειριάδου στη Φελώνη Ξάνθης!

*Όσο υπάρχουν…φιλόζωοι! Και ξεκινάω με μια είδηση που πήρα από παλιά συνεργάτιδα στο ράδιο Θράκη και στην Θρακική Σκηνή και με συγκίνησε ιδιαίτερα. Όπως έμαθα λοιπόν, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη» και υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες, το καταφύγιο αδέσποτων της πρώην Προέδρου του ΦΟΞ Αννας Μαρίας Ζαφειριάδου στη Φελώνη Ξάνθης!

Που φιλοξενεί παρακαλώ, 120 αδεσποτούλια αυτήν στιγμή με ιδιωτική πρωτοβουλία, χωρίς να…διαθέτει χιλιάδες ευρώ και…επιχορηγήσεις!!!

….

*Υπενθυμίζω επίσης ότι η Άννα Μαρία Ζαφειριάδου ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Μπένη και πήγε μάλιστα πολύ καλά, ενώ είναι καταξιωμένη στην τοπική κοινωνία  για το έργο της.

Εγώ προσωπικά την γνώρισα στη Θρακική Σκηνή σαν μαζορέτα με την Φιφή Χατζηστόικου, την Δέσποινα Παπαδοπούλου κλπ το 1988 και το 1989 και την θαυμάζω για την πρωτοβουλία της αυτή, ενώ σύζυγός της είναι ο εξαιρετικός Γιάννης Βατός.

*Και το σχόλιό μου κλείνοντας αυτό το κομμάτι. Ειλικρινά δεν ξέρω αν η Μαρία Άννα Ζαφειριάδου κατέβει τελικά υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζηθεοδώρου –ακόμη κι αν έχουν άλλες κομματικές αντιλήψεις, τους ενώνει το πάθος για την Ξάνθη, την ποιότητα ζωής και τα…αδεσποτούλια-πρόκειται όμως για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

………

*Αλλάζω θέμα. ΜΠΡΑΒΟ με κεφαλαία  στον υποψήφιο για τον Δήμο Ξάνθης Αναστάσιο Τσορλίδη για το χθεσινό του σχόλιο στο fb για την Ξανθιώτισσα Υφυπουργό Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ιδού και το σχόλιο:

Γνώριζα εδώ και δύο χρόνια το πρόβλημα υγείας που έχει η Κατερίνα Νοτοπούλου και από σεβασμό απέναντι σε αυτά τα άτομα μα περισσότερο στον αδελφό μου που είναι άτομο με πιστοποιημένη αναπηρία όπως η Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, την προηγούμενη φορά που δέχτηκε σερί από σεξιστικά σχόλια, ύβρεις και χλευασμούς εδώ στο ΦΒ από κάτι κομματόσκυλα της αντιπολίτευσης άντεξα και δεν άνοιξα το στόμα μου, σήμερα όμως που βλέπω χλευασμούς για την αναπηρία της θα σιχτιρίσω κανέναν δημόσια και μετά δεν θα τον ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας !!!

Και κάτι για την Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης

Δεν έπρεπε να λυγίσεις τώρα!!!

Άλλωστε δεν πρόκειται κανένας σε αυτήν την χώρα να σε λυπηθεί επειδή έχεις πιστοποιημένη αναπηρία, απλά την προηγούμενη φορά έπρεπε να τους εξηγήσεις, μπήκα από προκήρυξη με σύμβαση στο τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και λόγω αναπηρίας με μετέφεραν σε άλλο τμήμα.

Λάθος timing Κατερίνα

Φιλικά

Αναστάσιος Τσορλίδης.

…..

*Όπως μπράβο και στον Νίκο Παγώνη που συμπλήρωσε το σχόλιο του Αναστάσιου Τσορλίδη ως εξής:

Είναι η κοπέλα με αυτοανοσο και δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι από τον χώρο μας που την χλευάζουν για το πρόβλημά της… Για πολιτικά” πλακωστε την” ρε φιλαράκια όχι για τέτοια θέματα υγείας».

-Σκουλήκια!

…..

*Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και Η΄ αντιπρόεδρος της Βουλής, Κώστας Ζουράρις, σε κείμενό του αναφορικά με την Συμφωνία των Πρεσπών, υπό τον τίτλο «Μακεδονία σακατεμένη» κάνει λόγο για καταστροφή της αρτιμέλειας της «ιερής Γαίας Μακεδονίας» και για μετατροπή του «Ακέραιου της σωματοψυχής των Μακεδόνων» σε «σερνάμενο σακατιλίκι».

«Λέμε όχι στον ακρωτηριασμό που θα πάθει η ολόδική μας, πρωτοφυής ονομασία. Η Μακεδονία είναι μία και είναι μακεδονική. Ημών, των Μακεδόνων. Ο «αυτοπροσδιορισμός» ανήκει στον Γνήσιο και αρχήθεν Πρώτον της ονομασίας κι όχι στον κλέφτη: αποκεκρίσθαι, διάκρισις, όχι λωποδυσία» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Ζουράρις ο οποίος, στη συνέχεια πάντως, δηλώνει ότι «ναι, η προσυμφωνία των Πρεσπών είναι καλύτερη από όλα τα χάλια των προηγούμενων -ενδιάμεση κλπ».

 

*Ο κ. Ζουράρις αναπτύσσει το σκεπτικό του για την απόληξη της συμφωνίας των Πρεσπών σε τέσσερις σελίδες, καταλήγοντας σε «Υστερόγραφο» όπου σημειώνει: «Η ως άνω άποψή μου συνυπάρχει με την πλήρη και διαρκή ?κ μέρους μου στήριξη προς την παρούσα κυβέρνηση, μέχρις λήξεως τής εντολής. Σύμφωνα με τε καθ΄ ημάς συναμφότερον».

…..

*Και μια σημαντική οικονομική είδηση. Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με την απόφαση 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που έλαβε, η Olympia Group A.E. Συμμετοχών, έως τώρα μοναδική μέτοχος της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE, προέβη στην πώληση του συνόλου των μετοχών που κατείχε στη ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE, ήτοι 15.151.860 μετοχές, ως και των αντίστοιχων δικαιωμάτων ψήφου, στην Olympia Group Ltd.

Σημειώνεται ότι η Olympia Group Ltd είναι εταιρεία με έδρα την Κύπρο, κατέχει δε το 100% των μετοχών της Olympia Group A.E. Συμμετοχών.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

«Μπαρούτι» αρχίζει πλέον να θυμίζει η προεκλογική περίοδος στο Νομό Ξάνθης, τόσο σε Περιφερειακό Επίπεδο, όσο και σε δημοτικό, καθώς τώρα το τοπίο αρχίζει και διαμορφώνεται, ενώ είναι εμφανές ότι υπάρξουν πολλές εκπλήξεις μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, καθώς πλην των Υποψηφίων που ανακοίνωσαν την κάθοδό τους…θα αυξηθούν κι άλλο τα ψηφοδέλτια και στους 5 Νομούς…!

Μάλιστα ακόμη και στο Δήμο Τοπείρου που όλα έδειχναν τρεις υποψήφιους Δημάρχους, οριστικά κατεβαίνει υποψήφιος  Δήμαρχος και ο Κώστας Δαλάτσης, ενώ στο Δήμο Ξάνθης ακόμη δεν ξεκαθάρισε το τοπίο με τον Πασχάλη Λύρατζη.

Κι όσο για τον Δημήτρη Χατζόπουλο στο Δήμο Αβδήρων, ας τον στηρίξει…ο αξιότιμος κύριος Σταύρος Καρυπίδης!

Η ΚΑΤΙΝΑ