ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Και σήμερα Παρασκευή οι ΝΑΔΙΡ τραγουδάνε στα Φαναράκια!
Σπεύσατε. Ρεζερβέ Τηλ 2541073606

*«Διοργάνωση μιας ακόμη μοναδικής και καταπληκτικής εκδήλωσης από το Γηροκομείο της “καρδιάς μας”. Σας περιμένουμε σε μια φιλανθρωπική βραδυά γεμάτη από ήχους και τραγούδια που αγαπήσαμε, με ένα μοναδικό ηθοποιό και ερμηνευτή, τον Ξανθιώτη Γρηγόρη Βαλτινό», αναφέρει ο Γιάννης Παπαχρόνης στο fb.

….

*Ποια είναι η συγκεκριμένη εκδήλωση; Μα η Μουσική βραδιά με τον Γρηγόρη Βαλτινό και τη συμμετοχή της χορωδίας του Μουσικού Γυμνασίου Ξάνθης. Παίζουν οι Μουσικοί: Δημήτρης Δημητρίου πιάνο, Στέλιος Κολοβός κιθάρα, Νίκος Νικολαϊδης μπουζούκι.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 20.00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης και τα έσοδά της θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του Γηροκομείου Ξάνθης!

Πόσο στοιχίζει η είσοδος.

ΚΑΚΙΕΣ
Μαθαίνω ότι του την «έφερε» κανονικά του Πασχάλη Λύρατζη ο «Πειρατής-βασιλιάς», αφού εκτός προγράμματος και χωρίς να το περιμένει ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, ο πολυμήχανος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιάννης Παπαχρόνης του τον «έκλεψε» μέσα από τα χέρια και τον….πήγε στο γηροκομείο Ξάνθης, όπου είχε την τιμή και χαρά από την μια να γνωρίσει την εξαίρετη ζωγράφο Φιφή Χατζηστόικου κι από την άλλη να φωτογραφηθεί στο εκεί πανέμορφο…καραβάκι!
-Πασχάλη, περαστικά σου…

*Ο Makis Arifoglou σκίζει στην Αθήνα και εμφανίζεται αυτήν την περίοδο που λέτε; Στο….MUST Night Club.

“Πάμε να κάνουμε πανικό με Αναστασία Γιουσέφ μαζί μας για ένα ξεχωριστό Dance show…. Oriental- Rnb !!! Μην το χάσεις……” έγραψε στο fb

Για την ιστορία υπενθυμίζω ότι ο Μάκης ξεκίνησε την καριέρα του, από το Must Ξάνθης του Στράτου Βαρσάμη.

*Με τον Παναγιώτη Σταυρακάρα και τον Φανουράκη θεάθηκε να πίνει το ποτό του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ…

-Λέτε τελικά αντί ο Πάνος να προσχωρήσει στην παράταξη Λύρατζη, να προσχωρήσει στη παράταξη Μελισσόπουλου-Φανουράκη ο Πασχάλης; Για να τα λένε το πρωί στο γραφείο και το βράδυ στο Κυβερνείο! Πολλά μπορούν να συμβούν…!

ΣΦΗΝΕΣ

Μαθαίνω ότι εδώ και 10 μέρες περίπου έκλεισαν οι ΠΗΡΟΥΝΙΕΣ κάτω από τα γραφεία του Μαχητή, διότι Σάκης και Ευριπίδης έκαναν άλμα προόδου και μετέφεραν το μαγαζί τους στο πρώην DA VINCI που ήδη ετοιμάζεται και θα ανοίξει σε έναν νέο υπέροχο χώρο, τέλη του μήνα ή αρχές Φλεβάρη. Καλές δουλειές…

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ