ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Απευθείας ανάθεση χιλιάδων ευρώ από την Αντιπεριφέρεια του Ζαγναφέρη!

*Τιμητής! Απευθείας ανάθεση  χιλιάδων ευρώ από το Δήμο του  Δημαρχόπουλου, απευθείας ανάθεση χιλιάδων ευρώ από την Αντιπεριφέρεια του Ζαγναφέρη!

-Η ευτυχία να τα καταφέρνεις άριστα με όλες τις εξουσίες!

…..

 

*Πικρές αλήθειες. Με…φλόμπερ αγωνίζεται να πάρει την Περιφέρεια ΑΜΘ ο Χριστόδουλος Τοψίδης, την ίδια ώρα που Μέτιος και  Ζαγναφέρης με τη στήριξη και του….Φώτη Καραλίδη και χρήμα βέβαια από την Περιφέρεια ΑΜΘ, έχουν στα χέρια τους….οπλοπολυβόλα!

…….

*Την Δευτέρα 14  Ιανουαρίου και ώρα 14:00  συνεδριάζει στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης υπό την Προεδρία της Αντιδημάρχου Δέσποινας Παρτσαλίδου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με τα παρακάτω θέματα:

1.Σχετικά με τον χώρο λειτουργίας και τον καθορισμό θέσεων υπαίθριας αγοράς – εμποροπανήγυρης με την ευκαιρία των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών έτους 2019 (εισηγήτρια Δέσποινα Βασιλούδη)

2.Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων με παιγνιόχαρτα, (που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 10 του Ν. 3037/02) (εισηγήτρια Σταυρούλα Χατζηγεωργίου)

3.Λήψη απόφασης χορήγηση άδειας προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν. 3037/02 (εισηγήτρια Σταυρούλα Χατζηγεωργίου)

4.Λήψη απόφασης χορήγηση άδειας προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν. 3037/02 (εισηγητής Ευριπίδης Αλεξόπουλος)

…..

*Την ανάγκη ίδρυσης Κτηνιατρικής Σχολής στον Έβρο και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, επεσήμανε μιλώντας στα ΜΜΕ, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

…..

*Όπως ο ίδιος εξηγεί πρόκειται για ένα αίτημα το οποίο έχει διατυπωθεί από το 2015, για πολλούς λόγους: Αρχικά, λόγω των “ειδικών συνθηκών” και της ιδιαιτερότητας του Έβρου, δεδομένου του γεγονότος ότι συνορεύει με την Τουρκία και τη Βουλγαρία, χώρες από τις οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν μεταδοθεί πολλές ζωονόσοι οι οποίες κόστισαν σε ζωικό κεφάλαιο στην περιοχή,

“Χάσαμε χιλιάδες ζώα, εξ αιτίας αυτών των ζωονόσων και έχουμε δηλώσει εδώ και πολύ καιρό ότι τα Ευρωπαϊκά σύνορα πρέπει να θωρακιστούν, όχι μόνο μέσω προγραμμάτων, αλλά και με μία πιο σταθερή δομή. Η δομή αυτή θα ήταν το κτηνιατρικό τμήμα”  υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου.

…..

*Επιπροσθέτως, η περιοχή προσφέρεται για την εφαρμογή ερευνητικών προγραμμάτων για την αντιμετώπιση και την πρόληψη των ασθενειών αυτών.

….

*Ήδη το ΔΠΘ έχει ανταποκριθεί θετικά σε αυτό το αίτημα, της ίδρυσης δηλαδή, κτηνιατρικής Σχολής, ενώ από το Υπουργείο προτείνεται να συσταθεί μία επιτροπή η οποία θα αποφανθεί εάν η σχολή θα ιδρυθεί στο ΔΠΘ, ή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

“Το λογικό είναι να δημιουργηθεί εδώ στη Θράκη και αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο και ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν αναλαμβάνει μία επιτροπή, να υλοποιήσει κάτι τέτοιο έχουμε το κακό παράδειγμα του παρελθόντος, με τη Λιμενική Ακαδημία για την οποία επίσης είχε συσταθεί επιτροπή, η οποία επί τρεις μήνες συνεδρίαζε και προσπαθούσε να αξιοποιήσει στοιχεία των διαφόρων περιοχών, και δε λειτούργησε ποτέ αυτό”  τόνισε ο Δημήτρης Πέτροβιτς.

…..

*Αληθεύει κύριε Ζαφναφέρη, κύριε Μέτιο και κύριε…Λύρατζη, ότι τοποθετήθηκε λογιστής στη ΣΤΗΡΙΞΗ (εταιρεία της Περιφέρειας που ασχολείται με τη στήριξη ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και έχει έδρα την Ξάνθη)  τον γιο του Δημήτρη Γαλανόπουλου, Γιώργο Γαλανόπουλο!;;;

Κι έλεγα κι εγώ γιατί ο Δημήτρης εκεί που θα πήγαινε υποψήφιος για τον Δήμο Αβδήρων, τελικά κατεβαίνει υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Μέτιο!!!

(Σ.Σ. Να πως κάνει τελικά ψηφοδέλτια στην Περιφέρεια ΑΜΘ ο Μέτιος… Βολεύοντας συνεχώς ημετέρους!)

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Κι έλεγα κι εγώ από πού κι ως που αντλεί το θράσος του ο Τσέπελης και ποιοι βρίσκονται από πίσω τους, μέχρι που ανακάλυψα τι;

Ότι από πίσω από τη στήριξη του Τσέπελη είναι τόσο ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, που «ενισχύουν» με κάθε τρόπο τους όψιμους στενούς συνεργάτες του αλλά και τους…υποψηφίους του! Και οι οποίοι εκεί που τον βρίζανε…ξαφνικά έγιναν…υμνητές του έργου του και…ταλιμπάν του συνδυασμού του!

Βλέπετε όταν υπάρχει άφθονο χρήμα, τότε όλα γίνονται! Κι ο νοών νοείτω…

Η ΚΑΤΙΝΑ