ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Ποιος διαρρέει «μυστικά» και τις «κινήσεις» από την παράταξη Τσέπελη;

* «Συναγερμό» έχει σημάνει στην παράταξη Τσέπελη όπως λένε οι πληροφορίες μου, προκειμένου να «βρουν» οι εμφανιζόμενοι ως…πρωτοκλασάτοι, ποιος διαρρέει «μυστικά» και τις «κινήσεις» που γίνονται σε εσωτερικό επίπεδο, εν όψει της ανάληψης της Δημαρχίας από 1/9/2019 και περιέργως βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το έντυπο (Μαχητής) που …θεωρείται «εχθρική» εφημερίδα τόσο για τον νέο Δήμαρχο όσο και για τους «υπαρχηγούς» του!

Μάλιστα ακόμη και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Τσέπελη ομολογούν ότι πολλά από αυτά που διαβάζουν, οι ίδιοι τα…»μαθαίνουν» εκ των υστέρων!

….

*Για παράδειγμα πλην του Γιάννη Ζερενίδη – που οι σχέσεις του με τον εκδότη του «Μ» Πάνο Παπαδόπουλο δεν είναι εχθρική και σημειώστε το αυτό…- ελάχιστοι γνώριζαν ότι «όταν ζήτησε συγκεκριμένα στοιχεία από την επί χρόνια φίλη του Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας Κατερίνα  Μανά, συνάντησε την…άρνησή της, διότι «επίσημα δεν ανέλαβε τα καθήκοντά του ως αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών, Δόμησης και Πολεοδομίας»;

-Καθήκοντα που θα έχει ο Γιάννης Ζερενίδης, κάτι που επίσης αποκάλυψε η συγκεκριμένη εφημερίδα…;

*Σημειώνω ότι το χθεσινό πρωτοσέλιδο της συγκεκριμένης εφημερίδας, ήταν αφιερωμένο όχι μόνο στους νέους αντιδημάρχους, αλλά και στους ειδικούς συμβούλους και συνεργάτες που ο Τσέπελης έχει υποσχεθεί να πάρει στο Δήμο Ξάνθης και συνολικά θα είναι 6!

….

*Τι δεν έχει αποκαλύψει όμως ο «Μαχητής» και το αποκαλύπτω εγώ αποκλειστικά από τη στήλη μου.

Ότι εις εκ των πρωτοκλασάτων στελεχών του Τσέπελη, τον πιέζει ιδιαίτερα για την πρόσληψη συγγενικού του προσώπου στη θέση του ενός εκ των 6 ειδικών συνεργατών…!

Και ο νεοκλεγείς Δήμαρχος που προεκλογικά είχε υποσχεθεί πολλά και σε πολλούς, φοβάται από τώρα τον «θόρυβο» που θα ξεσπάσει και προσπαθεί να τον «πείσει» να περιμένει λιγάκι και να μη βιάζεται…

……

*Η είδηση πάντως που σχολιάστηκε χθες περισσότερο, ήταν αυτή που αφορούσε τον δημοτικό σύμβουλο Σαμπάν Μπαντάκ που θεωρεί ότι στα Κιμμέρια και στον πατέρα του που ήταν υποψήφιος με το DEB οφείλει την εκλογή του ο Τσέπελης και δεν ζητάει, αλλά ΑΠΑΙΤΕΙ να είναι ο νέος αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης, αρνούμενος έντονα μάλιστα να αναλάβει ως αντιδήμαρχος τα …σκουπίδια ή οτιδήποτε άλλο υποδεέστερο!

…..

*Πολλοί δικαστές (τουλάχιστον τέσσερις όπως λένε οι πληροφορίες μου) έφυγαν ή φεύγουν από το Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης με αποτέλεσμα να δούμε φυσικά και πολλά νέα πρόσωπα όταν ανοίξουν κανονικά τα δικαστήρια…

Εκεί που κανείς δεν ξέρει προς το παρόν τι θα γίνει, είναι με τους Εισαγγελία  Ξάνθης.

…..

*Στην είσοδο του Επιμελητηρίου Ξάνθης συναντήθηκαν χθες ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης με τον Στάμο Τριμίτζιο και για αρκετή ώρα τους είδα μάλιστα να μιλάνε στο χώρο του πάρκινγκ για τα νέα πολιτικά δεδομένα. Φυσικά τους απαθανάτισα την ώρα της…κουβέντας τους!!
(Σ.Σ. Οι Σαρακατσαναίοι και οι Βλάχοι πάντως είναι περισσότερο βουνίσιοι παρά της θάλασσας….Να σας το πω κι αυτό, αφού είδα…άσπρο τον Στάμο Τριμίτζιο!)

…..

*Για το άσυλο έλαβε το λόγο, πρωθυπουργός  χθες  στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για το διυπουργικό νομοσχέδιο.

Φέρνοντας το παράδειγμα ενός φοιτητή, είπε ότι αυτός θα δει τη γραμματεία να είναι κλειστή γιατί οι υπάλληλοι φοβήθηκαν, το εργαστήριο να έχει βάλει λουκέτο, οι τοίχοι να είναι βρόμικοι και με γκράφιτι και μαθήματα να αναβάλλονται λόγω καταλήψεων αιθουσών από ποικιλώνυμες οργανώσεις και μολότωφ στα υπόγεια.

…..

Δεν μπορούν να γίνονται αποδεκτές πρακτικές μαφιόζων και πολιτικών μπράβων υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης καταλήγοντας ως εξής:

«Δεν θέλουμε αστυνόμους στα πανεπιστήμια αλλά να διώξουμε τους κουκουλοφόρους που αστυνομεύουν τους φοιτητές. Όσοι φορούν στολή και εθνόσημο είναι όργανα της Δημοκρατίας και λογοδοτούν σε αυτή», τόνισε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε πως όσοι φοράνε κουκούλες υπηρετούν σκοτεινά συμφέροντα για να καταλήξει ως εξής:

«Απαγόρευση της παραβατικής συμπεριφοράς μέσα στους πανεπιστημιακούς χώρος σημαίνει η κατάργηση του ασύλου, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός».

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Το χρήμα ρέει τελικά για κάποιους πολιτιστικούς συλλόγους, που όλη τη χρονιά αν θα κάνουν 2-3 εκδηλώσεις, συμπτωματικά τις πληρώνει…το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ή και ο ίδιος ο Δήμος!!!

Ενώ κάποιοι άλλοι σύλλογοι, επί 5ετία Δημαρχόπουλου για παράδειγμα, δεν πήραν ούτε ένα…ευρώ από τον Δήμο Ξάνθης μολονότι θεωρούνται μάλιστα από αυτούς που δήθεν είχα και πρόσβαση στον Δήμαρχο…

Κάτι ανάλογο που έγινε και με την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης.

Ποια είναι η αλήθεια; Ότι  τόσο ο κύριος Δημαρχόπουλος όσο και ο κύριος Ζαγναφέρης φέρθηκαν τελείως ΑΧΑΡΙΣΤΑ σε κάποιους συλλόγους! Ευνοώντας τους ίδιους και τους ίδιους. Οπότε και άντε στο καλό…Και να μην ξαναγυρίσουν!

Η ΚΑΤΙΝΑ