ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Οκτώ συνδυασμοί διεκδικούν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

*Τρομερή η κοσμοσυρροή στη χθεσινή εκδήλωση του Πασχάλη Λύρατζη που κατάφερε να γεμίσει όχι μόνο την αίθουσα του Elliso Hotel και τα μπαλκόνια…αλλά και την αυλή του ξενοδοχείου! Τέτοιος χαμός και πανικός δεν ξανάγινε σε συγκέντρωση συνδυασμού!

Και χωρίς μάλιστα να μεταφέρεται ο κόσμος με…λεωφορεία από βιομηχανίες!

……

*Η αποθέωση φυσικά για τον Πασχάλη Λύρατζη ήταν όταν μπήκε στην αίθουσα και αποθεώθηκε κυριολεκτικά από τον κόσμο που τον σταματούσε και του έσφιγγε το χέρι..

Η ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ χθες φώναξε δυνατά! Είμαστε εδώ για την 2η Κυριακή! Πανικός στην κυριολεξία..

……

*Μάλιστα ο κόσμος ήταν τόσος πολύ ακόμη και στα μπαλκόνια του Elisso Hotel που πολλοί προτίμησαν ν’ ακούν στην…αυλή από τα μεγάφωνα τα όσα διαδραματίζονταν μέσα στην αίθουσα!

….

*Σημειώνω ότι οργανωτής της όλης εκδήλωσης ήταν ο διαμορφωτής κοινής γνώμης Σταύρος Καρυπίδης με τον οποίο καθώς φαίνεται ο κύριος Πασχάλης Λύρατζης είχε και έχει προχωρημένες σχέσεις, αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Σταύρος διαβλέποντας την καθίζηση του Τσέπελη..

Την κατάλληλη στιγμή αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο!

ΜΠΡΑΒΟ στον Σταύρο Καρυπίδη πάντως μόχθησε όσο κανείς για την επιτυχία της χθεσινής κεντρικής εκδήλωσης του Πασχάλη Λύρατζη!

….

*Αλλάζω θέμα…Οκτώ είναι οι συνδυασμοί για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που ανακηρύχτηκαν από το Πρωτοδικείο Ροδόπης και διεκδικούν την ψήφο μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ειδικότερα, η “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Χρήστο Μέτιο με 79 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους εκ των οποίων 47 άντρες και 32 γυναίκες.

Η “Περιφερειακή Σύνθεση” με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Χριστόδουλο Τοψίδη με 79 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, εκ των οποίων 47 άντρες και 32 γυναίκες. Η “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία” με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Κατσιμίγα και 79 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους. Η “Περιφέρεια σε Δράση” με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κωστή Σιμιτσή και 60 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους.

Η “Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση” με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Ανδρέα Καραγιώργη. Η “Πατριωτική Αυγή” με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Ελευθέριο Νικολαϊδη, η “ΑΝΤΑΡΣΥΑ” με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Θεόδωρο Περεντίδη και τέλος η “Λαϊκή Συσπείρωση” με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Δημήτρη Παπατολίδη.

….

*Ανακοίνωση. Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης συγχαίρει τα μέλη της ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΕ του Νομού Ξάνθης για την πρώτη θέση που έλαβε η συνδικαλιστική παράταξη, στις εκλογές των εκπαιδευτικών που έγιναν την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, εκλέγοντας με ποσοστό 36% τρείς αντιπροσώπους για το 19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ, περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη παράταξη. Είναι προφανές, ότι παρά τα ψέματα και την παροχολογία της κυβέρνησης, η υπομονή των πολιτών και των εκπαιδευτικών έχει τελειώσει, αφού η αφάνταστη ταλαιπωρία της εκπαιδευτικής κοινότητας, τα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δεν καλύπτεται από τεχνάσματα και υποσχέσεις. Αποτυπώνεται πλέον καθαρά κι από τη μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την εθνική αναγέννηση, ξεκινά από την εκπαίδευση, γιατί αναγεννημένη Παιδεία, σημαίνει αναγεννημένη Ελλάδα.

……..

*Μήνυμα του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό του Γιάννη Παπαχρόνη, Μιχάλη Σπανίδη για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου:

Η Μεγάλη Ώρα

του Αμετάπειστου Αντιδογματικού

Δημότη

Τώρα που ο τόπος ζει μόνο από τις σάρκες του,

Αντί της στεγνής και άπνοης μονιμότητας

των εικονικών θρόνων,

Ώρα να ξεχερσωθούν μια και καλή

οι προλήψεις των δυναστών εξουσιαστών

με τα αμπέχονα.

Πώς θα αντέξουν άραγε

οι μισότυφλοι μνηστήρες της Πόλης

το ερχόμενο φως…;

Η λάμψη τους αντίστοιχη αυτής της πυγολαμπίδας,

δηλαδή της κωλοφωτιάς,

τόσο στην ένταση όσο και στην διάρκεια.

Με εκτίμηση

Μιχάλης  Σπανίδης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Παπαχρόνη.

 

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Κανείς δεν περίμενε βέβαια τόσο μεγάλη κοσμοσυρροή όσο αυτή που σημειώθηκε χθες στην εκδήλωση του Υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης και επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ Πασχάλη Λύρατζη.

Κανείς πλην του ιδίου και των 87 υποψηφίων του συμβούλων που όλες αυτές τις μέρες κινητοποιούσαν τους φίλους τους και ψηφοφόρους της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ που αποδείχτηκαν απείρως…περισσότεροι από αυτούς που ανέμεναν οι…άσπονδοι εχθροί του!

Μάλιστα όλοι έπαθαν πλάκα όταν είδαν τον Σταύρο Καρυπίδη να έχει εγκαταλείψει το στρατόπεδο Τσέπελη και να είναι χθες ο γενικός οργανωτής της εκδήλωσης Λύρατζη!!! Κάτι που σημαίνει πολλά..

Η ΚΑΤΙΝA