ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ: Προεκλογική εκδήλωση την Πέμπτη 23 Μαΐου στο «Elisso»

Πολύς κόσμος και τρομερά μεγάλη η κοσμοσυρροή χθες στην συγκέντρωση του Πασχάλη Λύρατζη στο Elisso Hotel. Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα με αποτέλεσμα πολλοί να μείνουν απ’ έξω…! Γεγονός που προβλημάτισε βέβαια πολλούς  ανταγωνιστές, σκορπίζοντας τον πανικό στους αντιπάλους…
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 20.30 στο Elisso Hotel η κεντρική εκδήλωση του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου.

Ιδού και η σχετική πρόσκληση που πήρα στη στήλη:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή, για εμένα και τους συνεργάτες μου, υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού μας ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ  η παρουσία σας στην προεκλογική μας εκδήλωση,  που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019,  στις 20:30 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου «Elisso».

Συνεχίζουμε μαζί…

Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

……..


*Πολλούς υποψήφιους θα βγάλει στην εκπομπή Πολιτικό Καφενείο του Next tv από την ερχόμενη εβδομάδα!

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/5/2019

22.00 Χάρης Διαφωνίδης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με την Παράταξη «ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη μας» του Γιάννη Παπαχρόνη

22.30 Σπύρος Καράκος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης

με την Παράταξη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ του Πασχάλη Λύρατζη

23.00 Σταυρούλα Καζάκη

Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ξάνθης με το συνδυασμό Πολίτες για την Ξάνθη του Γιώργου Χατζηθεοδώρου

ΤΡΙΤΗ 21/5/2019

22.00 Γιώργος Μυλωνάς

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με την παράταξη «ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ» του Πασχάλη Λύρατζη

22.30 Δέσποινα Παρτσαλίδου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ξάνθης με την παράταξη ΞΑΝΘΗ ΠΡΟΤΥΠΟ του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου

23.00 Γιώργος Χατζηθεοδώρου

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης με την παράταξη «Πολίτες για την Ξάνθη»

…….

*Η «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ» εγκαινίασε τα  εκλογικά γραφεία του συνδυασμού στις πόλεις της Ξάνθης και της Καβάλας (14/5/2019, 16/5/2019).

Οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, παρουσία πλήθους κόσμου. Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος και όλοι όσοι έδωσαν το παρόν ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον επικεφαλής του συνδυασμού και στους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους.

…..

*Ο επικεφαλής της «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ» και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στα εγκαίνια των εκλογικών γραφείων και δήλωσε:  «Οι πολίτες ζητούν μια Περιφέρεια που μάχεται γι’ αυτούς, που διεκδικεί σθεναρά, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών της και φέρνει αποτελέσματα με αποδείξεις. Διασχίζω καθημερινά την Περιφέρεια από άκρη σε άκρη. Ακούω τους πολίτες, των νησιών, των οικισμών, των πόλεων και σας το λέω ξεκάθαρα, οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο. Οι πολίτες της Περιφέρειάς μας στις 26 Μαΐου θα απαντήσουν στην ανικανότητα, στην ανεπάρκεια, στην μικροψυχία του απερχόμενου Περιφερειάρχη.

Στις 26 Μαΐου οι πολίτες θα δώσουν ξεκάθαρη εντολή στην Περιφερειακή Σύνθεση. Θα δώσουν το έναυσμα για την ανάπτυξη, για έργα, για σχέδιο, για κοινωνική αλληλεγγύη, για μια Περιφέρεια που θα είναι στο προσκήνιο των εξελίξεων.

Στις 26 Μαΐου στρίβουμε το τιμόνι της Περιφέρειας, στην ανάπτυξη, στην απασχόληση, αισιοδοξία, στην ελπίδα, στη δύναμη, στην ασφάλεια.

Στις 26 Μαΐου ανατρέπουμε αυτή την καθοδική πορεία του τόπου μας. Σε λίγες μέρες η Περιφέρεια πάει μπροστά. Σε λίγες μέρες τελειώνουν οι υποσχέσεις και ξεκινάει το έργο».

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ