ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – O Γιώργος Μυλωνάς και επίσημα στο Συνδυασμό Νέα Ξάνθη του Πασχάλη Λύρατζη

*Δεκτοί από τον κορυφαίο αξιωματούχο της Τουρκίας στο ελληνικό κράτος έγιναν οι δύο αυτό-αποκαλούμενοι μουφτήδες Θράκης.

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ βρέθηκαν στο γραφείο του Μπουράκ Οζουγκεργκινί, προκειμένου σύμφωνα με τους ίδιους να παραθέσουν τα προβλήματα της «τουρκικής μειονότητας».

Ο Αχμέτ Μετέ επισήμανε ότι «κάναμε μια επίσκεψη για να μιλήσουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης».

Οι ίδιοι μάλιστα, αν και χωρίς κανένα επίσημο ρόλο ή αξίωμα, απηύθυναν και πρόσκληση στον Πρέσβη να επισκεφθεί τη Θράκη.

«Ο Πρέσβης μας δέχθηκε και είχαμε μια καλή συνάντηση. Τον ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή του και τον προσκαλέσαμε κι εμείς στη Δυτική Θράκη», δήλωσε ο Ιμπραήμ Σερήφ.

……

*Εκλογές στον Κυνηγητικό σύλλογο Ξάνθης και ιδού και η σχετική ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης καλεί τα μέλη που θεώρησαν την άδεια θήρας, για την κυνηγετική περίοδο 2018 – 2019 στην Ετήσια Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση με Αρχαιρεσίες ( Εκλογές), που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 9:00 πρωινή στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης με τα παρακάτω θέματα :

ΘΕΜΑ 1ο  Ορισμός Προέδρου Γενικής Συνέλευσης

ΘΕΜΑ 2ο Έκθεση πεπραγμένων απερχόμενου Δ. Σ.

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2018

ΘΕΜΑ 4ο Έκθεση ελεγκτικής επιτροπής Κ. Σ. Ξάνθης

ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019

ΘΕΜΑ 6ο Επιβολή πρόσθετης εισφοράς υπέρ Συλλόγου

ΘΕΜΑ 7ο Ανακοινώσεις – προτάσεις

ΘΕΜΑ 8ο Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής

Τα μέλη  θα πρέπει κατά την προσέλευση τους για την ψηφοφορία, να έχουν μαζί τους την άδεια θήρας ή την ταυτότητα τους. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 19:00 μμ.

ΤΟ Δ/Σ

…….

*Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν για ακόμη μια φορά οι επαγγελματίες του Έβρου, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα.

Συγκεκριμένα, η ΓΣΕΒΕΕ και η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου ζητούν από το Συντονιστικό Κέντρο Εποπτείας Αγοράς και Αντιμετώπισης Παρεμπορίου, την εντατικοποίηση των ελέγχων στα σύνορα του Έβρου.

Ο Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδρος της ΟΕΒΕΕΣΕ Αθανάσιος Μπέλλας, με παρέμβαση του ζητά, για τις μέρες των εορτών του Πάσχα, όπου υπάρχει έξαρση του παρεμπορίου λόγω της μεγάλης ροής των διερχόμενων καταναλωτών, να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στα σύνορα και στις 4 πύλες εισόδου (Κήποι, Ορμένιο, Καστανιές, Κυπρίνος).

……….

*Καλωσορίζω τον Γιώργο Μυλωνά στο Συνδυασμό Νέα Ξάνθη. Έναν επαγγελματία με πολύπλευρη δραστηριότητα και εμπειρία στα κοινά της Ξάνθης, αφού πέρασε με επιτυχία από τη θέση του Προέδρου του Εμπορικού τμήματος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, αναφέρει σε μήνυμά του στο fb ο Υποψήφιος Δήμαρχος  Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης, επικεφαλής της Νέας Εποχής.

Σύντομο βιογραφικό του Γεωργίου Μυλωνά

Ο Μυλωνάς Γεώργιος είναι γνωστός στο χώρο του εμπορίου λόγω της πολυετούς του διαδρομής εδώ και 30 χρόνια με την επωνυμία της επιχείρησης του Κάβα Σαλαμάνδρα. Ασχολήθηκε με τα κοινά και το 2006 εξελέγη μέλος του Επιμελητηρίου της διοίκησης Παναγιώτη Ανδρικόπουλου.

Εκτελεί τα χρέη Προέδρου του εμπορικού τμήματος του επιμελητηρίου για 3 χρόνια δίνοντας αγώνες και υπερασπίζοντας τα συμφέροντα της αγοράς μέχρι το 2011.

Το 2016 εκλέγεται πρόεδρος στο τμήμα AHEPA Ξάνθης μέχρι το 2018 έχοντας πολλές διακρίσεις με μεγαλύτερη το πανελλήνιο συνέδριο AHEPA που πραγματοποιείται στην Ξάνθη. Χαρακτηρίζεται από τους συνέδρους ως ένα από τα πιο πετυχημένα συνέδρια AHEPA που έχουν πραγματοποιηθεί. Ενθουσιασμένοι οι σύνεδροι από τη μουσική βραδιά αφιερωμένη στο μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μάνο Χατζιδάκι που έγινε στο σπίτι του,τα ον ”Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης – Μάνος Χατζιδάκις”.

….

*«Θεωρώ πρόκληση για μένα την πρόσκληση του Πασχάλη Λύρατζη στο συνδυασμό Νέα Ξάνθη και μαζί με όλους τους υποψήφιους θα πάμε την Ξάνθη ψηλά εκεί όπου της αξίζει» τόνισε ο Γιώργος Μυλωνάς, αναφερόμενος στην κάθοδό του στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ και επικεφαλής Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης.

-Γιώργο, καλή επιτυχία….

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Στη σύλληψη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος διέγραψε σημαντική πορεία με τον Ολυμπιακό αλλά και την Ξάνθη προχώρησαν οι αρχές.

Πρόκειται για τον  Πατσατζόγλου που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (4/4) και φέρεται να παρέμεινε στη ΓΑΔΑ ως και τη Δευτέρα (8/4), καθώς ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο «Πάτσα» εμφανίζεται να πωλούσε «μαϊμού» προϊόντα σε καταστήματα συμφερόντων του στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και στη Χαλκίδα.

Παράλληλα φέρεται να προμήθευε ακόμη και μεγάλα εμπορικά καταστήματα σε όλη την Αθήνα, όπως για παράδειγμα στο Κολωνάκι και στον Πειραιά. Η εισαγωγή τους μάλιστα γινόταν από την Τουρκία.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, τα καταστήματα του, δύο στην Αγία Βαρβάρα (στο όνομα της αδελφής και της μητέρας του), καθώς και αυτό που έχει ο ίδιος στην Χαλκίδα, δεν έχουν ανοίξει καθόλου από την ημέρα της σύλληψης του.

(σ.σ. Ποιος…δεν το περίμενε; Γνωρίζοντας από παλιά τον «Πάτσα»;)

Η ΚΑΤΙΝΑ