ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Κάποιοι ενδεχομένως να θέλουν να με βάλουν να μαλώσω με τον επί σειρά ετών φίλο μου και δικηγόρο μου Κώστα Κουρτίδη. Πρόβλημά τους…Και απλά ένα μικρό σχόλιο. Στη ζωή δεν μπορούμε να είμαστε με όλες τις πλευρές. Όπως και δεν μπορεί στα δικαστήρια να είσαι σφόδρα κατά του Τσέπελη και στην πολιτική να πατάς ταυτόχρονα σε δυο βάρκες!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Ο «διαφημιστής» του κυρίου Τσέπελη Τένης Καμαρίδης επειδή έχει προσωπικό πρόβλημα πλέον με τον Πάνο Παπαδόπουλο και λόγω Next tv, πανηγύρισε χθες για την…νέα διάψευση από τον Κώστα Κουρτίδη, ωσάν να υπήρχε και….παλιά αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο τελευταίος έστειλε και σχετική επιστολή στο συνδυασμό…Τσέπελη!

….

*Όλα ξεκίνησαν όταν έγραψα στην στήλη (Αδέσμευτη-Σάββατο 6 Απριλίου) μετά από προσωπική συνάντηση που είχα με τον Κώστα Κουρτίδη, το παρακάτω παραπολιτικό:

«Θέλω επίσης να κάνω κι ένα προσωπικό σχόλιο. Χθες μιλούσα με τον γνωστό δικηγόρο Κώστα Κουρτίδη, που υπερασπίστηκε μάλιστα τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο στο δικαστήριο που είχε με τον Τσέπελη προσφάτως και όπου όπως είναι γνωστό, αθωώθηκε πανηγυρικά ο Δήμαρχος Ξάνθης για την παύση του Τσέπελη από τη θέση του αντιδημάρχου Ξάνθης. Ο κύριος Κώστας Κουρτίδης έχει διαμηνύσει ευθύς εξ’ αρχής στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο ότι αν διαπιστώσει οποιαδήποτε ταύτισή του με τον Τσέπελη, την επομένη θα παραιτηθεί και θα αποσύρει την υποψηφιότητά του από το συνδυασμό του και δεν θα κατεβεί Περιφερειακός του σύμβουλος. Το δημοσιεύω, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Προσθέτοντας επίσης και τα εξής: Ο Κώστας Κουρτίδης, όχι μόνο επειδή είναι δικηγόρος του Δημάρχου Ξάνθης σε πολλές υποθέσεις του, αλλά και γιατί πιστεύει στην εντιμότητά του, στηρίζει τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο και σε καμιά περίπτωση φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι με τον κύριο Τσέπελη… Αφού στην πρόσφατη αντιδικία μαζί του, ήταν καταπέλτης για τις πρακτικές του στον Δήμο Ξάνθης. Αυτά για σήμερα…».

-Αυτά έλεγε το σχόλιό μου και αναρωτιέμαι….Σε ποιο σημείο με…διέψευσε ο κύριος Κώστας Κουρτίδης; Να θεωρεί την κουβέντα μας ιδιωτική και προσωπική το καταλαβαίνω…Να στέλνει όμως ο δικηγόρος του Δημάρχου Ξάνθης και…μηνύματα στον κύριο Τσέπελη; Ούτε….πρωταπριλιάτικα θα το φανταζόμουν!

…..

*Σχολίασε λοιπόν ο Τένης, φανατικός αναγνώστης της στήλης και της «Αδέσμευτης» τα παρακάτω:

«Τους διαψεύδει (και) ο Κουρτίδης
Αστραπιαία ήταν η διάψευση του Κώστα Κουρτίδη, ο οποίος με μήνυμά του στον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ανέφερε αναλυτικά τα εξής: «Ουδέποτε έθεσα όρο σχετικά με το Μανώλη Τσέπελη στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο. Ουδέποτε αναφέρθηκε σε συζητήσεις μου με οποιοδήποτε θέμα Μανώλη Τσέπελη και την υποψηφιότητά του σχετικά με το Δήμο Ξάνθης. Οι συζητήσεις που έγιναν με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο σχετικά με την υποψηφιότητά μου είχαν μοναδικό θέμα την Περιφέρεια και τα προβλήματά της καθώς και το Πρόγραμμα του συνδυασμού».

Η λιτή απάντησή μου:

1.Επειδή ο Κώστας Κουρτίδης είναι δικηγόρος μου και σε συγκεκριμένη υπόθεση που εμπλέκεται ο κύριος Μέτιος…

2.Επειδή εκτός του ότι είναι επί χρόνια φίλος μου, τον στηρίζω στην υποψηφιότητά του…

3.Επειδή καταλαβαίνω ότι θέλει να πάρει ψήφους και από την παράταξη Τσέπελη και δεν του αρκούν προφανώς οι ψήφοι του κυρίου Δημαρχόπουλου…

-Αν η παραπάνω «διάψευσή» σου Κώστα Κουρτίδη γίνεται λόγω της καθόδου σου ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, να σε δικαιολογήσω…Αν όμως γίνεται προς αποκατάσταση του κυρίου Τσέπελη…

Τότε θα μπορούσες να μου πεις το Σάββατο το πρωί, «Σταύρε δεν θέλω ούτε την δική σου ψήφο, ούτε και του Δημάρχου Ξάνθης»…Και τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά!

…….

*Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή για τον συνδυασμό ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣΧΑΛΗ ΛΥΡΑΤΖΗ:

Με χαρά υποδέχομαι στο συνδυασμό «Νέα Ξάνθη» την Νοσηλεύτρια Μαρίνα Λαπαντώνη. Νεαρή μητέρα που ξέρει τα προβλήματα των γυναικών με παιδιά που ζουν και κινούνται στην Ξάνθη και έχει προτάσεις τόσο για τη βελτίωση της καθημερινότητας όσο και για τον τομέα της υγείας και πρόνοιας που πρέπει να έχει στα σχέδιά του κάθε Δήμος, ανέφερε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης.

Βιογραφικό-Μαρίνα Λαπαντώνη

Ονομάζομαι Μαρίνα Λαπαντώνη, γεννήθηκα το 1990 στην Ξάνθη και αποφοίτησα από το 1ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης. Είμαι πτυχιούχος Νοσηλευτικής και μητέρα ενός επτάχρονου παιδιού. Με αγάπη δημιούργησα την εθελοντική ομάδα υποστήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας Ξάνθης από το 2012.Επίσης, είμαι βοηθός μητρότητας και νοσηλεύτρια στην Ιδιωτική μαιευτική γυναικολογική κλινική Άγιος Δημήτριος και στο Ιατρείο Αμμάρι. Είμαι εκπαιδεύτρια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης και έχω υλοποιήσει τα πιστοποιημένα προγράμματα βασικής υποστήριξης ζωής (BLS). Συμμετέχω εθελοντικά ως ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης.

………………

*To Σάββατο 13 Απριλίου 2019 επισκέπτονται τον  Έβρο οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης (Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου), Παναγιώτης Κουρουμπλής (βουλευτής Β´ Αθηνών, πρώην υπουργός) και Ουφούκ Μουσταφά (δικηγόρος, δημοτική σύμβουλος Δήμου Κομοτηνής). Κατά την διάρκεια παραμονής τους στον Έβρο θα συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, στο Σουφλί και την Αλεξανδρούπολη με θέμα «Η Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι Πρόοδος η Οπισθοδρόμηση».

Το πρόγραμμα των υποψήφιων ευρωβουλευτών κατά την επίσκεψή τους.

Επίσκεψη στην Λαϊκή Αγορά Αλεξανδρούπολης

Επίσκεψη στο Σουφλί

Εκδήλωση στο Σουφλί, στις 12:00, στην Αίθουσα του Μουσείου Τέχνης  Μεταξιού  «Τσιακίρη»

Εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη στις 19:00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Έβρου (Λεωφ. Δημοκρατίας 307, Αλεξανδρούπολη 681 00)

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ