ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Κλειστό λόγω τεχνικών προβλημάτων παραμένει το ΚΕΠ επι της οδού Σμύρνης

*Κλειστό λόγω τεχνικών προβλημάτων παραμένει το ΚΕΠ επι της οδού Σμύρνης στην Ξάνθη από την περασμένη Πέμπτη. Ποια είναι αυτά τα τεχνικά προβλήματα; Αυτό ο Δήμος δεν το αναφέρει.

….

*Συγκεκριμένα στην κεντρική είσοδο του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών έχει αναρτηθεί εδώ και μερικές ημέρες σχετική ανακοίνωση με την οποία γίνεται γνωστή η προσωρινή παύση λειτουργίας του φορέα.

Ιδού τι αναφέρει:

Κλειστό λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται στο ΚΕΠ που βρίσκεται στην οδό Αγίου    και Ανατολικής Θράκης.

Οι πολίτες της περιοχής μπορούν να εξυπηρετηθούν από το δεύτερο ΚΕΠ της πόλης, που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Ελευθερίου.

(Σ.Σ. Οι δικές μου πάντως πληροφορίες είναι η έλλειψη κλιματισμού. Τώρα που απασχολούνται οι υπάλληλοι του ΚΕΠ μετά το κλείσιμο του «μαγαζιού»; Προφανώς στα σπίτια τους…)

….

*Αλλάζω θέμα. Με ανακοίνωση που μας έστειλε η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης αναφέρεται στις ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Μακρυγιάννη, Κούρκουλα και 4ης Οκτωβρίου, αναφέροντας τα παρακάτω:

«Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου μέχρι την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019, κατά τις πρωινές ώρες, θα πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Μακρυγιάννη – Κούρκουλα (από την οδό Μεσολογγίου μέχρι την οδό Βάρναλη και πάροδο Σάρδεων) και σε τμήμα της οδού 4ης Οκτωβρίου (από την οδό Ηπείρου μέχρι το Εργαστήριο Οικοδομικής ΔΠΘ).

Οι εν λόγω εργασίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, με διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και  εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας»

……

*Αν κατάλαβα πάντως καλά πρώτα περίμενε η κυρία Μανά να τελειώσουν οι δημοτικές εκλογές, ώστε να μην δείξει έργο ο κύριος Δημαρχόπουλος και μετά…ακολούθησαν ένα σωρό μικροέργα! Αν κάπου δεν κατάλαβα καλά, μπορεί να με διορθώσει…

………

*Tην απόλυτη στήριξη του στο εγχείρημα του Open και την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης κατά την πρόσφατη πολύωρη σύσκεψή, που πραγματοποίησε με όλους τους επικεφαλής των τμημάτων του καναλιού. Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες, ανακοίνωσε πως η στήριξή του θα φανεί εμπράκτως και στην οικονομική ενίσχυση του καναλιού τόσο για την κάλυψη των υπαρχουσών αναγκών όσο και στην ανάπτυξη του νέου προγράμματος.

…..

*Η σύσκεψη κράτησε πάνω από έξι ώρες και αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα  θέματα με τον επιχειρηματία να ξεκαθαρίζει σε όλους πως ήρθε για να μείνει στο χώρο των media. Έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε όλη την ομάδα παρουσιάζοντας τον νέο Διευθυντή Προγράμματος τον Νίκο Κάλη και τη νέα επικεφαλής του καναλιού Κική Σιλβεστριάδου, ένα στέλεχος με πολυετή εμπειρία και με σημαντικό τεχνοκρατικό υπόβαθρο. Απόλυτη στήριξη έδειξε και στο πρόσωπο του Δημήτρη Μιχαλέλη με το Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης να του παρουσιάζει τον απολογισμό των πεπραγμένων και το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

….

*O oμογενής επιχειρηματίας ζήτησε από όλους να συνεχίσουν να δουλεύουν ομαδικά και να καταφέρουν να γίνουν αυτό που λέει και το όνομα του καναλιού. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε τo Open πρέπει να είναι ανοιχτό σε καινοτόμες , νέες ιδέες αλλά και νέες τεχνολογίες αξιοποιώντας και το τεχνολογικό πλεονέκτημά του συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.

*Αυτό που ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης,από τα στελέχη του και ιδιαίτερα από τον τομέα της ενημέρωσης είναι να κινηθούν με την δική του λογική. Τους σημείωσε πως όπως ο ίδιος έχει μάθει να κάνει «πρωταθλητισμό» με ό,τι κι αν έχει καταπιαστεί έτσι και το OPEN θα πρέπει να είναι της ίδιας φιλοσοφίας. Να παίζει, δηλαδή καθοριστικό ρόλο στο τηλεοπτικό τοπίο και να κατακτήσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Δεν σταματούσαν χθες τα τηλέφωνα πολιτών από τις παραλίες του Δήμου Αβδήρων για την διακοπή νερού και  για το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να κάνουν  τις στοιχειώδεις ανάγκες τους.

Τα τηλέφωνα συνεχή μέχρι που στην Ανοιχτή γραμμή του NEXT TV ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης ανέφερε ότι «σε 2-3 ώρες θα επανέρθει το νερό στις βρύσες», εντοπίζοντας την έλλειψη ή στη βλάβη που σημειώθηκε στο δίκτυο, ή στην αύξηση κατανάλωσης νερού από τους πολίτες, απευθύνοντας έκκληση κάποιοι να μην ποτίζουν τους κήπους τους αυτές τις μέρες τουλάχιστον…ώστε να μπορούν οι δεξαμενές της ΔΕΥΑ Αβδήρων να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Τελικά το νερό ήρθε κανονικά στις βρύσες στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής, κανείς όμως δεν ξέρει τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο…

Η ΚΑΤΙΝΑ