ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – “Η κατάντια του δημάρχου Ξάνθης”…άρθρο από τα «ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ»

*Με τίτλο, “Η κατάντια του δημάρχου Ξάνθης”…τα «ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ» αφιέρωσαν έναν τεράστια κατεβατό στον κύριο Τσέπελη, δημοσιεύοντας τα παρακάτω:

«Ο Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD)  άνοιξε παράρτημα στην Ξάνθη»

Ιδού αυτούσιο το κείμενο από μετάφραση!

«Ο BTAYTD στις 16/10 οργάνωσε μια τελετή εγκαινίων για το παράρτημα Ξάνθης. Στην τελετή εγκαινίων μετείχαν ο πρόεδρος του BTAYTD Χουσεΐν Μπαλτατζή, ο πρόξενος της Τουρκίας Μουράτ Ομερογλου, ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσεπελης, οι αντιδήμαρχοι Σουχα Χαλιλογλου, Σαμπαν Μπαντακ και Λεβέντ Καραοσμαν, ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Χουσεΐν Μποσταντζι, η Γενική Διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ Περβιν Χαιρουλλαχ, η πρόεδρος του DEB Τσιντεμ Ασαφογλου, ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, η Σιμπέλ Οσμανογλου ως εκπρόσωπος του βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Αϊντίν Αχμέτ, ο πρόεδρος της ΤΕΞ Οζαν Αχμετογλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Σεντατ Χασάν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Θρησκευτικών Λειτουργών Τζαμιών Δυτικής Θράκης Σαδίκ Σαδίκ,  ο πρόεδρος του Συλλόγου Κηδεμονων του Μειονοτικου Λυκείου Ξάνθης Ερχαν Χουσεΐν Αλή, και άλλοι καλεσμένοι.

Η κατάντια του δημάρχου Ξάνθης…»

*Και τα σχόλια από τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ:

Σχ : Όλοι σχεδόν οι βασικοί πράκτορες τουρκικών συμφερόντων της Θράκης και μαζί τους ο δήμαρχος Ξάνθης ! Άξιος δήμαρχε ! Δήμαρχε έχεις όμως ένα θέμα που πρέπει να λύσεις !  Αφού προφανώς για λόγους ψηφοθηρικούς βρέθηκες εκεί, να ξέρεις πως σίγουρα θα βοηθούσε την πολιτική καριέρα σου αν γινόσουν και μουσουλμάνος !  Να ο φίλος σου ο Αχμέτ Μετέ μπορεί να σε βοηθήσει. Άλλωστε τι Μανώλης, τι π.χ. Αμπντουλάχ !

Αλήθεια δήμαρχε Ξάνθης αναρωτήθηκες από που προέρχονται τα χρήματα για τα τόσο ωραία γραφεία του BTAYTD ; Η αυτά είναι λεπτομέρειες; …

(σ.σ. Επισημαίνω βέβαια ότι η παρουσία του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη με τον αντιδήμαρχό του Μανώλη Φανουράκη στην παραπάνω εκδήλωση, γίνεται την ώρα που η  Τουρκία δολοφονεί ΑΜΑΧΟΥΣ στη Συρία…! Και οι παραβιάσεις στο Αιγαίο είναι σε καθημερινή βάση.)

……..

*Στο μεταξύ το θέμα που προέκυψε με τον Δήμαρχο Ξάνθης μετά τις τελευταίες του συμπεριφορές είναι τόσο σοβαρό, που κλιμάκιο του ΥΠΕΞ μεταβαίνει στην περιοχή σύμφωνα με δημοσίευμα του ViaDimplomacy αποκάλυψε χθες  τα παρακάτω:

«Αρκετά σοβαρό κρίνεται από το Υπουργείο Εξωτερικών το θέμα με τον Δήμαρχο Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη, και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Μανώλη Φανουράκη, οι οποίοι το βράδυ της Τετάρτης έδωσαν το παρόν σε εκδήλωση συλλόγου, όπου τα μέλη του αμφισβητούν την Συνθήκη της Λωζάνης.

Για τον συγκεκριμένο Δήμαρχο (υποψήφιος τότε) είχε ασχοληθεί το Viadiplomacy από τον Μάρτιο του 2019, και συγκεκριμένα στις 23/3 σε άρθρο με τίτλο «Ξάνθη – Υποψήφιος δήμαρχος ζητά την στήριξη Ψευτομουφτή». Στην Ξάνθη τοπικά ΜΜΕ έκαναν αρκετές αναφορές στις σχέσεις του Μανώλη Τσέπελη με στελέχη του DEB, ενώ ο ίδιος φρόντιζε την σχέση αυτή να την δείχνει συχνά από φωτογραφικό υλικό.

Τελικά ο ίδιος κερδίζει τις εκλογές και μαζί του εκλέγονται και τρεις μουσουλμάνοι οι οποίοι είναι πιστοί στον ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ. Ο ίδιος ο Μανώλης Τσέπελης αρνείται ότι στηρίχθηκε στην βοήθεια του Ψευτομουφτή και κατ επέκταση του Τουρκικού Προξενείου.

Όμως τα όσα επακολούθησαν τον διέψευσαν. Το Viadiplomacy στις 3/6 το Viadiplomacy σε άρθρο του με τίτλο «Ξάνθη – Τουρκικό Προξενείο και ψευτομουφτής αποκτούν πρόσβαση στον Δήμο Ξάνθης» σημείωνε «δεν συνέβη αυτό όμως στην Ξάνθη όπου ο νέος Δήμαρχος, Μανώλης Τσέπελης, εξέλεξε με τον συνδυασμό του τρεις μουσουλμάνους οι οποίοι έχουν άμεση σχέση με τον ψευτομουφτή. Ενώ όλη η Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα ασχολήθηκε με τον DEB, χάθηκε από την επικαιρότητα το βασικό πρόβλημα της Θράκης που είναι οι ψευτομουφτήδες.

Στην Ξάνθη, κάποιοι έχουν κατορθώσει όχι μόνο να περιορίσουν την δράση του ψευτομουφτή Αχμέτ Μετέ, αλλά και να φτάσουν σε σημείο να την εκμηδενίσουν. Όμως η τελευταία εξέλιξη του δίνει την δυνατότητα να γίνει εκ νέου συνομιλητής και να δείξει , τρομοκρατώντας, στους μουσουλμάνους της περιοχής ότι είναι ο ηγέτης τους, καθορίζει πράγματα, και ως εκ τούτου θα πρέπει να τον υπακούν.

Ο νέος δήμαρχος έχει πλέον ένα δύσκολο έργο στο οποίο θα πρέπει να περιορίσει τις απαιτήσεις του ψευτομουφτή ο οποίος το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσει να αποδείξει την δύναμη του -και εν όψη εκλογών – όχι μόνο στους μουσουλμάνους της περιοχής, αλλά και προς την Άγκυρα και να ζητήσει εκ νέου της υποστήριξη της»

Στην συνέχεια, ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή επισκέπτεται τον νέο Δήμαρχο και στην φωτογραφία της επίσκεψης που δίνεται στην δημοσιότητα,  εκτός τους δύο σε αυτή συμμετέχουν και οι τρεις μουσουλμάνοι αντιδήμαρχοι οι οποίοι όπως αναφέραμε είναι θετικά προσκείμενοι στο Τουρκικό Προξενείο. Αμέσως οι φωτογραφία κυκλοφορεί με θριαμβευτικά σχόλια σε όλα τα τουρκόφωνα ΜΜΕ

Και έρχεται το βράδυ της Τετάρτης όπου ο Δήμαρχος Ξάνθης και ο Αντιδήμαρχος του, σε μια απερίσκεπτη και ανεξήγητη ενέργεια, δίνουν παρόν στην εκδήλωση που προαναφέρθηκε, ενώ μ την παρουσία τους νομιμοποίησαν τον ψευτομουφτή Ξάνθης

….

*Και καταλήγει το ViaDimplomacy:

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι δύσκολη για τον Δήμαρχο Ξάνθης και θα κληθεί να δώσει τις εξηγήσεις του για την παρουσία του στην εκδήλωση, ενώ αν πρόκειται για μια αφελή κίνηση, το Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων στην Ξάνθη θα πρέπει πλέον να αναλάβει το ρόλο για τον οποίο υπάρχει.

Σε αναμονή λοιπόν…

…..

*Αλλάζω θέμα. «Αυτοπυρπολήθηκε με βενζίνη η 57χρονη ημεδαπή γυναίκα από χωριό της Ξάνθης, που βρέθηκε σε παλιό εγκαταλειμμένο εργοστάσιο στην Ξάνθη, καθώς δεν υπάρχουν σημάδια κακώσεων στο σώμα της που δείχνουν ότι δεν υπήρχε εγκληματική ενεργεία και συνεπώς είναι αυτοκτονία », δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο Ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης.

H ταυτοποίηση έγινε με εξέταση δειγμάτων DNA. Η γυναίκα, είχε βρεθεί σχεδόν απανθρακωμένη από τους πυροσβέστες της Ξάνθης το απόγευμα της περασμένης Τρίτης ,που κλήθηκαν από τους πολίτες που είχαν δει την φωτιά και ειδοποίησαν την πυροσβεστική. Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της στην αστυνομία. Η ατυχή γυναίκα είχε ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων καθώς και προηγούμενες απόπειρες αυτοκτονίας.

……..

*Και μια σημαντική είδηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης. Στις 16 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:20΄, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας από το ΕΚΑΒ για μεταφορά τραυματισμένου ατόμου από δασική περιοχή, 500 μέτρα περίπου από το 2ο χλμ. της επαρχιακής οδού Μύκης – Γλαύκης. Διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για γυναίκα 65 ετών, κάτοικο Μύκης, η οποία, ενώ περπατούσε σε δύσβατη δασική περιοχή, παραπάτησε και έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να μην μπορεί να μετακινηθεί. Η Υπηρεσία μας επενέβη με οκτώ υπαλλήλους και με τη βοήθεια κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι έσπευσαν αυτοβούλως να βοηθήσουν, μετέφεραν την τραυματισμένη γυναίκα σε κεντρικό δρόμο και την παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Πανελλήνια διάσταση παίρνουν πλέον τα «κατορθώματα» του Δήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και στον Πανελλήνιο τύπο αλλά και στο διαδίκτυο, αφού με την περίπτωσή του ήδη ασχολείται τόσο το ΥΠΕΞ όσο και η ΕΥΠ!

Το περίεργο της υπόθεσης; Εδώ και μήνες χτυπάνε το «καμπανάκι» συγκεκριμένα Μέσα για τον Τσέπελη και την περίεργη λειτουργία του στα  Εθνικά θέματα μέχρι που…ξέφυγε τελείως και αυτό συνέβη μετά την επίσκεψη που του έκανε ο Τούρκος Πρόξενος στο Δημαρχείο του, χαρακτηρίζοντάς στα τουρκικά…Δήμαρχο…Iskece χωρίς  ο συγκεκριμένος κύριος να αντιδράσει καθόλου.

Απεναντίας πανηγύρισε λέγοντας ότι ενισχύει ακόμη περισσότερο στη μειονότητα! Πάνω από όλα δηλαδή οι ψήφοι!

Η ΚΑΤΙΝΑ