ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Αισθητά ανεβαίνει ο συνδυασμός του Πασχάλη Λύρατζη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ!

*Και βέβαια θα συμφωνήσω με τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ δεδομένα ότι η δημοτική παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου με Πάνο Σταυρακάρα, Τιμούρ, Γιώργο Καλογερή, Σταύρο Αμοιρά, Καρά Αχμέτ, Αρίφογλου Μουφίτ, Χαριτωνίδου, Μιχάλη Ρεκάρη, Δώρα Ζουμπουλίδου, Πασβάντη κλπ είναι συμπαγής και δυνατός διότι υπήρχε ο κορμός από την παράταξη του Χρίστου Πούλιου και είναι αναμφισβήτητα το μεγάλο φαβορί για την 2η Κυριακή.

Με τα σημερινά δεδομένα και το επαναλαμβάνω αυτό.

….

*Ποιος συνδυασμός είναι αυτός πού ανεβαίνει ωστόσο αισθητά και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα κάνει, αφού ήδη έχει κάνει εντυπωσιακή αρχή;

Μα η παράταξη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ του Πασχάλη Λύρατζη!!!

Φαίνεται καθαρά αν περάσει κανείς από το εκλογικό του κέντρο, το πάθος, η φρεσκάδα και η ζωντάνια του συγκεκριμένου συνδυασμού που έχει άλλωστε επικεφαλής έναν άνθρωπο πολύ αγαπητό στην τοπική κοινωνία και σε όλες τις ηλικίες!

Και αναφέρομαι φυσικά στον  Πασχάλη Λύρατζη..

…….

*Σε Δράμα και  Καβάλα πρόκειται να βρεθεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης τις επόμενες μέρες, μετά το Πάσχα, με πιθανότερη ημέρα αυτή της Κυριακής του Θωμά.

Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει σειρά επαφών με στελέχη του κόμματος, υποψηφίους των παρατάξεων τις οποίες στηρίζει η ΝΔ για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παράγοντες της αγοράς,στο πλαίσιο περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα.

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα το πρόγραμμα των συναντή

σεων του καθώς και η ακριβής ημερομηνία της επίσκεψης του.

….

*Ερευνα που διεξήγαγε το Ευρωβαρόμετρο, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έδειξε πως εάν ετίθετο δημοψήφισμα για Grexit, το 62% των Ελλήνων θα ψήφιζε υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντίθετα το 21% τάχθηκε υπέρ της αποχώρησης.

Ιδιαίτερα υπέρ της Ε.Ε. τάχθηκαν οι νέοι ηλικίας 15 έως 24 ετών (σε ποσοστό 75%), ενώ το χαμηλότερο ποσοστό καταγράφεται μεταξύ των λιγότερο μορφωμένων (48%). Λιγότεροι από τους μισούς Έλληνες (46%) πιστεύουν πως η συμμετοχή της Ελλάδας στην Ε.Ε. είναι «καλό πράγμα», με το 17% να τη θεωρεί «κακή», ενώ το 36% δεν πιστεύει ότι είναι «ούτε καλή, ούτε κακή».

Παράλληλα, το 58% των Ελλήνων θεωρεί πως η χώρα είναι ωφελημένη από τη συμμετοχή της στην Ε.Ε., ενώ το 36% πιστεύει το αντίθετο. Όσον αφορά τον ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, 7 στους 10 πολίτες της χώρας επιθυμούν να διαδραματίζει έναν πιο ενεργό  ρόλο στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωση.

…..

*Όσον αφορά στις επικείμενες ευρωεκλογές, τα θέματα που οι περισσότεροι Έλληνες θα ήθελαν να συζητηθούν στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας είναι αυτό της ανεργίας των νέων (85%), της οικονομίας και της ανάπτυξης (81%), της μετανάστευσης (59%) και της κοινωνικής προστασίας των πολιτών της ΕΕ (48%).

Ωστόσο 74% των Ελλήνων θεωρούν πως η φωνή τους δεν ακούγεται στην Ε.Ε και μόνο το 24% υποστηρίζει το αντίθετο. Η έρευνα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δείχνει πως ο ευρωπαϊκός μέσος όρος παρουσιάζει εντελώς διαφορετική εικόνα. Το 51% των Ευρωπαίων πιστεύουν ότι η φωνή τους ακούγεται στην ΕΕ, ενώ το 44% διαφωνούν.

….

*Μονάδες και σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων επισκέφθηκε την Μ.Τρίτη 23 Απριλίου ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό ενόψει του Πάσχα.

*Πρώτος σταθμός του ήταν το πλοίο Φυλακής Σκοπούντος φρεγάτα «Κουντουριώτης» στην Κάρυστο, όπου τον υποδέχθηκε ο υπαρχηγός Αρχηγείου Στόλου, υποναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης και στη συνέχεια μετέβη στην 130η Σμηναρχία Μάχης, στη Λήμνο, όπου τον υποδέχθηκε ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης.

*Ακολούθως, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε επιτηρητικό φυλάκιο του Στρατού Ξηράς στο Σουφλί Έβρου, το στρατηγείο του Δ’ Σώματος Στρατού (Δ’ ΣΣ) στην Ξάνθη, καθώς και το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (424 ΓΣΝΕ) και το Στρατηγείο του Γ’ Σώματος Στρατού/NRDC-GR (Γ’ ΣΣ/NRDC-GR) στη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Ειλικρινά «περίεργος» είναι ο ρόλος του Περιφερειάρχη (;) της Νέας Δημοκρατίας  Αντώνη Πασχάλη και αναρωτιέμαι τι επακριβώς αναζητεί ο συγκεκριμένος κύριος που όταν τον βολεύει μιλάει…πειθαρχία στο κόμμα κι όταν δεν βολεύει γιατί θέλει να υπηρετήσει άλλες προσωπικές σκοπιμότητες, σφυρίζει αδιάφορα.
Αλήθεια κύριε Αντώνη Πασχάλη, αφού θέλετε να κάνετε το κουμάντο στο κόμμα μπορείτε να μας πείτε  να μου πείτε γιατί δεν εκτίθεστε και κάπου να δούμε την απήχησή σας στην  τοπική κοινωνία και στους πολίτες;  Καλές οι δημόσιες σχέσεις και η προσπάθειά σας να φανείτε…αλλά χωρίς καταξίωση στο κόσμο, εκτός των προτέρων είναι καταδικασμένες όλες οι προσπάθειές σας!
Η ΚΑΤΙΝΑ