ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με την επαναμέτρηση των σταυρών ο Πάνος Αμβροσιάδης

*Κινητοποίηση για την ασφαλτόστρωση του πρώτου τμήματος του Δρόμου “Ι.Μ. Παναγίας Καλαμούς- Κένταυρος” προϋπολογισμού 565.000 ευρώ πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης αθλητικοί και φυσιολατρικοί σύλλογοι του Νομού Ξάνθης που αντιδρούν έντονα στο υπό δημοπράτηση έργο της Περιφέρειας.

….

*Σημειώνω ότι ο δρόμος, που στην τελική του μορφή θα φτάνει στον Κένταυρο, περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση ενός τμήματος 1,3 περίπου χιλιομέτρου, μέσα στο δασικό δρόμο της “Θηλειάς”, που χρησιμοποιούν αρκετοί αθλητές και φυσιολάτρες διευκολύνοντας τους κατοίκους του Κενταύρου να φτάνουν πολύ νωρίτερα στη πόλη της Ξάνθης αλλά και επιχειρήσεις τουρισμού που λειτουργούν στην περιοχή και έχουν ήδη εκδηλώσει την συμπαράστασή τους στο έργο με δηλώσεις του μηχανικού Κώστα Τελμετίδη στην Ανοιχτή γραμμή του Next tv. Υπέρ της ασφαλτόστρωσης του δρόμου είναι και η Διεύθυνση Δασών για τις περιπολίες της περιοχή για την κατάσβεση πυρκαγιών

………

*Τι επακριβώς θέλει να πει ο…ποιητής Μανώλης Φανουράκης και εμφανίζεται στο fb ως δήθεν…υπαρχηγός εν δυνάμει και γραφείο τύπου του κυρίου Τσέπελη;

Γιατί ο τελευταίος όπως έχω μάθει από πρώτο χέρι, ενώ τους έχει δώσει όλους εντολή…κρατάμε χαμηλούς τόνους, φαίνεται πως δεν μπορεί να ελέγξει τον εν λόγω κύριο…

Ο οποίος στην ουσία είναι γνωστό βέβαια ποιόν έχει …«πολιτικό πατερούλη» και τι επακριβώς εκφράζει..! ΄

(Σ.Σ. Το ωραίο της υπόθεσης; Ο Φανουράκης όπως κυκλοφορεί στη πιάτσα, «χτυπάει» τον Πατεράκη για να γίνει αρεστός στην υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. Μαρίνα Παυλίδου…Αλήθεια η ψέματα;  Πάντως φιρί το πάει  γενικώς τον τελευταίο καιρό…)

….

*Υπηρεσιακά τα περισσότερα θέματα στη χθεσινή συνεδρίαση του Κέντρου Πολιτισμού υπό την Προεδρία του Πασχάλη Λύρατζη αλλά πολλοί απόντες…

Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 14.00 και ολοκληρώθηκε σε μισή ώρα περίπου. Τάκα τάκα που λέει κι ο λαός…

……

*Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης τελικά με την επαναμέτρηση των σταυρών ο Πάνος Αμβροσιάδης, παίρνοντας τη θέσης Χρυσούλας Δημούδη που είναι πλέον 11η και πρώτη αναπληρωματική…

Στο σχόλιό του ο Πάνος Αμβροσιάδης ανέφερε στο fb τα εξής: «Σήμερα αποκαταστάθηκε η αλήθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνδημότες μας»

-Ο κύριος Αμβροσιάδης πήρε 387 ψήφους έναντι 380 που έχει η Χρυσούλα Δημούδη αλλά για να πάρει την έδρα θα πρέπει να καταφύγει στο Εκλογοδικείο Κομοτηνής.

Οπότε αν συμβεί αυτό, θα πρέπει να περιμένουμε όλοι το τελικό αποτέλεσμα μέχρι τέλη Αυγούστου.

…..

*Με ένα λιτό ευχαριστήριο ο Ματθαίος Σαββίδης που εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του.

Ευχαριστήριο

Η εκλογή μου με την ψήφο σας είναι η υπογραφή από μέρους μου ενός συμβολαίου. Να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να υλοποιηθούν τα οράματα και οι προσδοκίες όλων μας για την πόλη των παιδιών μας. Ευχαριστώ όλους όσους με τιμήσατε!

Ματθαίος Σαββίδης

……….

*Στο πλευρό του πρώην Υπουργού και βουλευτή Ξάνθης εμφανίζεται δημόσια με δηλώσει του όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης. Ο οποίος μπορεί να προσδοκούσε για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

-Ωστόσο δεν έχει ξεχάσει την στήριξη του Κοντού στις Περιφερειακές εκλογές του 2014 όπου ήρθε πρώτος μάλιστα σε ψήφους.

Σημειώνω ότι ο Σπύρος Τσιλιγγίρης έπινε καφέ στο DE NOVO την περασμένη εβδομάδα μαζί με τον μηχανικό και δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Ζερενίδη και είχε μόνο εγκώμια για τον πρώην Υπουργό για την μεγάλη δυναμική του στον κάμπο!!!

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Πράγματι είναι αστείο αυτό που επιχειρεί μετεκλογικά ο Μανώλης Τσέπελης. Να εμφανιστεί δηλαδή ως…γνήσιος Νεοδημοκράτης, ενώ όλοι γνωρίζουν την ανοιχτή συνεργασία του με το DEB και τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ, αλλά και τα «παιχνίδια» που επί χρόνια έπαιζε με την εξουσία,  είτε επί ΠΑΣΟΚ (με Σγουρίδη, Παναγιώτη Σαλτούρο και Άρη Γιαννακίδη-Φώτη Καραλίδη), είτε επί ΣΥΡΙΖΑ αφού πρωτίστως ήθελε να εξυπηρετεί τα προσωπικά του συμφέροντα και το κόμμα το θυμότανε μόνο όποτε το….χρειάζονταν!

Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι ένα. Αλήθεια η Τοπική της Νέας Δημοκρατίας επικρότησε τα παιχνίδια του Τσέπελη με το DEB και τον Μετέ;

Κύριε Αλέξη Νταμπουρατζή περιμένω μια ξεκάθαρη απάντηση…

Η ΚΑΤΙΝΑ