Πανελλήνια συγκίνηση για το αδέσποτο που βρέθηκε στην Κίρκη Έβρου!

Η ιστορία του “Greco “, ενός σκύλου o οποίος εντοπίστηκε μέσα σε δασώδη περιοχή στην Κίρκη Έβρου, συγκίνησε και έκανε τον γύρο της Ελλάδας, πράγμα που αποδεικνύει πως ακόμα υπάρχουν άνθρωποι με μεγάλη καρδιά και τεράστια αποθέματα αγάπης.

Το δύο μηνών κουτάβι, είχε βρεθεί πριν μια εβδομάδα περίπου, από δύο φίλους τον Δημήτρη και Μιχάλη οι οποίοι ήταν οι σωτήρες του αλλά και οι δημιουργοί ενός video, προκειμένου να βρεθεί μια οικογένεια για να το υιοθετήσει.

«Από την στιγμή που προβλήθηκε το video ο κόσμος δεν σταμάτησε να επικοινωνεί μαζί μας από όλα τα μέρη της Ελλάδας! Πήραμε εκατοντάδες τηλέφωνα όχι μόνο από άτομα που ήθελαν να υιοθετήσουν τον μικρό “Greco” αλλά και από ανθρώπους που ήθελαν απλά να μας πούνε ένα «Μπράβο» για την κίνηση μας αυτή.»  ανέφερε ο Δημήτρης Τεκτονίδης ένας εκ των δύο οι οποίοι τον βρήκαν εγκαταλελειμμένο μέσα στο δάσος.

Μια ζεστή αγκαλιά για τον “Greco”

Και ερχόμαστε στο σήμερα, μια εβδομάδα μετά, ο δύο μηνών σκυλάκος υιοθετήθηκε από μια οικογένεια στην Αθήνα και σε λίγες μέρες θα ταξιδέψει στο νέο του σπίτι!

«Στην ουσία δεν κάναμε κάτι, τα βήματα ήταν απλά βάση της λογικής και της αγάπης, πήραμε τον μικρό “Greco” τον πήγαμε στον κτηνίατρο, κάναμε τα εμβόλια και του βρήκαμε οικογένεια!» δηλώνουν μέσα από το νέο τους video, ο Δημήτρης Τεκτονίδης και ο Μιχάλης Λιάσκος