Από τον Έβρο η φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο

Λύθηκε το μυστήριο με το πτώμα της νεαρής κοπέλας  που βρέθηκε προχθές το πρωί στην θαλάσσια περιοχή Φωκίας στους Πεύκους κοντά στο φυλάκιο Γκίνας στην Ρόδο. Πρόκειται για μια 20χρονη φοιτήτρια του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου με καταγωγή απο το Διδυμότειχο.

Με ανακοίνωση του το λιμενικό την περασμένη Τετάρτη ανέφερε:

Την 28η Νοεμβρίου 2018 και περί ώραν 08.45 το Λιμενικό ενημερώθηκε τηλεφωνικά από το λιμενικό κλιμάκιο Λίνδου για την ύπαρξη της σορού στην ως άνω περιοχή. Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας 25 – 35 ετών, ύψους 1.75 μέτρων, με κανονική σωματική διάπλαση, μαύρα μαλλιά που φέρει ένα τατουάζ «τριαντάφυλλο» χρώματος μαύρου και κόκκινου, μεγέθους 20 εκατοστών στην γάμπα του δεξιού της ποδιού.

Βασικό στοιχείο για την ταυτοποίηση της, ήταν το τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλο που ανέφεραν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κίνησε υποψίες σε συμφοιτητές της, που παρατήρησαν οτι η φίλη τους που δεν την είδαν για τρεις μέρες είχε ένα τέτοιο στο δεξί της πόδι .

Δυστυχώς οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον τραγικό τρόπο και η αστυνομία καλείται να διαλευκάνει τώρα πως βρέθηκε η κοπέλα στους Πεύκους , τι συνέβη εκεί και γιατί ήταν σχεδόν γυμνή.