ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΑ VELVITA! Βραδιά γευσιγνωσίας στην Έκθεση Τοπικών προϊόντων με πρόταση για πρωϊνό στα ξενοδοχεία της περιοχής

 

Με βραδιά γευσιγνωσίας συνεχίστηκε την Τρίτη το βράδυ η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Οικοτεχνίας που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ξάνθης, στο γήπεδο του ΑΟΞ, μέχρι και σήμερα από τις 17.00-22.00.

Η εξαιρετική σεφ της Ξανθίππης και του Spaghetti Τάνια Γρηγοριάδου παρουσίασε το προτεινόμενο Ξανθιώτικο πρωινό για τα ξενοδοχεία της περιοχής, αλλά και της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Μάλιστα το εκλεκτό μενού περιλάμβανε εξαιρετικά τοπικά προϊόντα που παράγονται στη περιοχή, ενώ έκλεισε με φέτες εκλεκτού ροδάκινου Velvita που όπως είναι γνωστό, υπέγραψε συμφωνία με την ΣΕΚΕ για κοινή εταιρεία με τα μοναδικά και υψηλής ποιότητας ακτινίδια Ξάνθης και Δήμου Νέστου.

Την ενημέρωση του κόσμου έκανε το μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Σάκης Ζαϊτίδης.

Σημειώνεται ότι από την Δευτέρα που ξεκίνησε η έκθεση, χιλιάδες κόσμος πέρασε από όλα τα περίπτερα.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΑ VELVITA!

Εντυπωσιακή εμφάνιση  πάντως κάνει στην έκθεση το περίπτερο του φημισμένου σε όλο τον κόσμο ροδάκινου VELVITA από το Βελβεντό Κοζάνης (από το χωράφι κατευθείαν στον καταναλωτή), που έδωσε στους χιλιάδες επισκέπτες να δοκιμάσουν ξεχωριστές γεύσεις με φέτες ροδάκινου. Στην έκθεση συμμετέχει με παραδοσιακό καπνό και η ΣΕΚΕ αλλά και η ΕΑΣ Ξάνθης με το ακτινίδια και γεωργικά προϊόντα.

Υπολογίζεται ότι πάνω από 7-8.000 κόσμος πέρασε ήδη στο 3ήμερο την πολύ πετυχημένη 1η έκθεση Τοπικών Προϊόντων Οικοτεχνίας με τα κρασιά της περιοχής αλλά και το εκλεκτό παρθένο ελαιόλαδο Βίστωνες να εντυπωσιάζει τους πάντες με την υψηλή ποιότητα αλλά και την συσκευασία του.

Τέλος εντυπωσιακή παρουσίαση έχει ήδη στην έκθεση και το εκλεκτό μανιτάρι MΗTATO Ξάνθης του Παράσχου Ευστρατίου που συμμετείχε μάλιστα και στη προχθεσινή βραδιά ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ.