Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης: Έξω από τα δόντια τα είπε ο Λοϊζος στους μονίμως…απόντες κυνηγούς!

Μέλη μας, συνάδελφοι κυνηγοί που συχνά πυκνά ρωτούν το πότε θα συνεδριάσει το ΔΣ, αλλά ποτέ δεν παραβρίσκονται σε κάποια συνεδρίαση! Μόνο…φτηνή κακεντρέχεια και κουτσομπολιό!

*Το ενδιαφέρον κάποιων μελών του συλλόγου, δυστυχώς εξαντλείται στο αν θα πάρουν κάποιο καπέλο, μπλουζάκι, μπρελόκ ή γιλέκο!

 

Τα πήρε άγρια ο Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Ξάνθης Λοϊζος Σερραίος με το «φτηνό κουτσομπολιό» και την κακεντρέχεια που εισπράττει από κάποιους «συναδέλφους του κυνηγούς» και τους τα είπε έξω από τα δόντια στη κυριολεξία!

Ιδού αυτούσια η ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης και τα συμπεράσματα για σας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Είναι πολύ ωραίο κάποιοι να ασκούν κριτική έξω από τον χορό και ειδικότερα όταν γνωρίζουν πως δε θα πάρουν απάντηση, γιατί τα ερωτήματά τους δεν τα θέτουν σε αυτούς που υποτίθεται τα απευθύνουν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, μιας και μια ομάδα ανθρώπων, μέλη του συλλόγου, θεωρούν πως μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, πρέπει να συζητιούνται θέματα που αφορούν τον σύλλογο.

Μίλησαν για απραξία στο θέμα απελευθέρωσης των θηραμάτων, έχοντας επιλεκτική άγνοια, μιας και γνωρίζουν πολύ καλά πως ο σύλλογος έχει πραγματοποιήσει πρόσφατα απελευθέρωση λαγών.

Μίλησαν απαξιωτικά για τη συντήρηση του Πυρήνα και την συντήρηση στα Κιόσκια ευθύνης του συλλόγου, αγνοώντας και πάλι επιλεκτικά πως αυτά αποτελούν την περιουσία του συλλόγου και των κυνηγών και εμείς πρέπει να τα συντηρούμε αποκαθιστώντας τις όποιες ζημιές προκαλούν τρίτοι αλλά και ο χρόνος.

Εκδήλωσαν όψιμο ενδιαφέρον για το αν στον Πυρήνα υπάρχουν ζώα, χωρίς να μπουν καν στον κόπο να ενημερωθούν ή να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις για να δουν την πραγματικότητα. Το ενδιαφέρον τους για τον σύλλογο, δυστυχώς για ακόμη μια φορά εξαντλείται στο αν θα πάρουν κάποιο καπέλο, μπλουζάκι, μπρελόκ ή γιλέκο με την έκδοση της άδειας. Έρχονται όχι όλοι, στις γενικές συνελεύσεις όμως δεν ρωτάνε για να μάθουν, να ενημερωθούν, δεν προτείνουν και πάνω από όλα δεν έχουν την διάθεση για έναν εποικοδομητικό διάλογο με στόχο τη βελτίωση των δομών που ξεκινούν με επίκεντρο τον Σύλλογο. Είναι άνθρωποι, μέλη μας, συνάδελφοι κυνηγοί που συχνά πυκνά ρωτούν το πότε θα συνεδριάσει το ΔΣ, αλλά ποτέ δεν παραβρίσκονται σε κάποια συνεδρίαση για να δουν αν όντως οι άνθρωποι, που όπως λένε τους παρακαλάνε για να τους ψηφίσουν, παράγουν έργο για τον σύλλογο και για την κυνηγετική οικογένεια, ή απλά ξοδεύουν αφιλοκερδώς τον πολύτιμο χρόνο τους για τα μάτια του κόσμου.

Όχι δεν είμαστε τέλειοι, ούτε αλάθητοι και προπάντων δεν τα ξέρουμε όλα, όμως είμαστε εκεί για να προσφέρουμε με όλες τις δυνατότητες που έχουμε, όπως επίσης και να απαντήσουμε με στοιχεία σε κάθε ερώτημα. Ανοιχτοί σε κάθε καλοπροαίρετη κριτική και με διάθεση για εφαρμογή κάθε νέας υλοποιήσιμης ιδέας.

Το κυνήγι κύριοι, δέχεται συνεχώς έναν λυσσαλέο πόλεμο και οι μάχες δεν κερδίζονται πίσω από μια οθόνη και πάνω από μια καρέκλα, μια πολυθρόνα, έναν καναπέ.

Κλείνοντας και αφού σας υπενθυμίσουμε πως είμαστε εκεί για να τους ακούσουμε όλους χωρίς εξαιρέσεις, σας τονίζουμε πως ο σύλλογος είναι μια οικογένεια και όπως δεν συζητάτε τα της προσωπικής σας οικογένειας μέσα στα κοινωνικά δίκτυα, έτσι δεν θα έπρεπε να συζητάτε και τα του συλλόγου, αν πραγματικά θέλατε το καλό του. Αν πάλι θέλατε να τον εκθέσετε για τους δικούς σας λόγους, καλό θα ήταν πρώτα να αναλογιστείτε όλα αυτά που προαναφέραμε πριν στηρίξετε την κριτική σας σε μπλουζάκια, γιλέκα, καπέλα και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς χωρίς αντίκρισμα για το έργο του συλλόγου. Τα μέλη στο ΔΣ έρχονται και παρέρχονται. Ο σύλλογος έχει συνέχεια και θα έχει συνέχεια όσο έχει κοντά του ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτόν και όχι για τους εαυτούς τους. Με αυτές τις λίγες σκέψεις, σας ευχόμαστε μια καλή κυνηγετική περίοδο.