ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Closing Party ΣABBATO 8 ΣEΠTEMBPIOY
Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το TEΛOΣ!
Tο αποχαιρετιστήριο του My Club παρέα φυσικά με STOLI!
Kάνε την κράτηση σου TΩPA και κέρδισε για κάθε φιάλι STOLI που παίρνεις ακόμα μία εντελώς ΔΩPEAN !
Kρατήσεις: 25410-73536. Eίσοδος: 5€

*Με όχι τον αναμενόμενο κόσμο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η συναυλία των Χάρη Βαρθακούρη και Γρηγόρη Μπιθικώτση. Θέλετε ο καιρός που χάλασε ξαφνικά ή το ότι οι δύο καλλιτέχνες δεν έχουν μεγάλο κοινό πάντως ο κόσμος ήταν λιγότερος από κάθε άλλη μέρα.

………

*Στην συναυλία βρέθηκαν και παρακολούθησαν μαζί πάντως ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Γ. Κολλάρος και η σύζυγος του Δημάρχου Ξάνθης, Άννυ.

………

*Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Καπναποθήκης Π πραγματοποιηθήκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Τα Ωραία του Πέραν». Το παρών έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης με την σύζυγο του, ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων και πλήθος κόσμου.

………

*Η έκθεση παρουσιάστηκε αρχικά στην Κωνσταντινούπολη με την αμέριστη συμπαράσταση του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος και τώρα μεταφέρεται στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης γιορτάζοντας έτσι και τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του.

Διάρκεια έκθεσης: 5 Σεπτεμβρίου έως 14 Οκτωβρίου.

Αξίζει να την επισκεφθείτε!

…..

ΚΑΚΙΕΣ
Μαθαίνω ότι επέστρεψε στα πάτρια εδάφη η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια που μέσα σε 5-6 μήνες έχασε πάνω από 30 κιλά κι έκανε συνάδελφός της να χάσει τον…ύπνο της, ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες και πάλι αρνήθηκε να της δώσει την συνταγή, αρκούμενη στην «συμβουλή», να τρως μικρά γεύματα και παράλληλα να κόψεις τα…βραδινά τσίπουρα!
Δεν ξέρω βέβαια πως αντέδρασε η συνάδελφός της, η τηλεπαρουσιάστρια πάντως που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, διαφημίζει την …δίαιτα και την νέα σιλουέτα, χθες το βράδυ έπινε…τσίπουρο με μπόλικους μεζέδες μπροστά της! Έλεος…και δεν δίνεις τη συνταγή!

….

*Μία ανακοίνωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Θάμυρις”:

Από τον Οκτώβριο και κάθε Πέμπτη θα λειτουργήσει στον Σύλλογο μας Τμήμα Εκμάθησης Παραδοσιακών οργάνων (Γκάιντα-Καβάλι-Νταούλι) με Δάσκαλο τον Δουλουκιτάκη Καριοφύλλη. Πληροφορίες στο τηλέφωνο :6930457457 , 6972312122 και στα γραφεία του Συλλόγου μας καθημερινά

………

*Στην Ξάνθη βρίσκεται ξανά από την Τετάρτη ο Κώστας Παππαβραμίδης αφού ως γνωστόν δεν μπορεί να μείνει μακριά από την αγαπημένη του πόλη για πολύ καιρό. Ο λόγος για να δει φίλους άλλα και να προχωρήσει κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό.

……

ΣΦΗΝΕΣ
Μέχρι σήμερα ξέραμε μόνο τους …«αδελφούληδες» της πόλης! Ωραίους, μοιραίους, ντυμένοι πάντα στην τελευταία λέξη της μόδας…
Από χθες μάθαμε και για τις.. «ψυχούλες» των… «ψυχούλων»! Και που όταν δεν παίρνουν αυτά που θέλουν, εν μια νυκτί…τα ξεχνάνε όλα!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ