ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Xορηγός του Δημάρχου Ξάνθης σε Όμιλο Περιοδικών με 4.340 ευρώ, με το πρόσχημα της τουριστικής προβολής του Δήμου Ξάνθης

Δεν μπορώ να καταλάβω τι επακριβώς υπονοούσε η Αντιδήμαρχος Ξάνθης Δέσποινα Παρτσαλίδου απαντώντας στην επίθεση των Ι. Καμαρίδη και Φανουράκη με τη φράση, «Όσον αφορά το ποσό της ανάθεσης (4.340 ευρώ) είναι απόλυτα εύλογο και ανάλογο της παρεχόμενης υπηρεσίας και  σίγουρα δεν ξεπερνάει το ποσό των επιχορηγήσεων/αναθέσεων/προμηθειών που συχνά και η αντιπολίτευση ομόφωνα ψηφίζει στα  δημοτικά συμβούλια;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Ειλικρινά απορώ με τον  Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο. Κάνουν ότι μπορούν οι πραγματικοί φίλοι του –και ξέρει τι εννοώ- για να τον βοηθήσουν και να τον ενισχύσουν στον αγώνα του κι αυτός γίνεται χορηγός σε Όμιλο Περιοδικών με 4.340 ευρώ, με το πρόσχημα της τουριστικής προβολής του Δήμου Ξάνθης, στην ουσία όμως του εαυτού του!!!

Όλοι οι άλλοι δηλαδή είναι «κουτοί» εκτός από τον Μπάμπη που δεν έχει αντιληφθεί ότι με τον τρόπο αυτό μόνο ο ίδιος χάνει!

…..

*Κι όλα αυτά γιατί; Γιατί ο κύριος Μπάμπης έχει αντιπάλους τον…Τσέπελη και τον Σάββα Μελισσόπουλο και ξέρει ότι και οι δυο μαζί, δεν πρόκειται να πάρουν πάνω από 20%

Οπότε πέφτει από τη μια γκάφα στην άλλη!

….

*Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜΘ και πρώην Δήμαρχο Καβάλας Κώστα Σιμιτσή θα φιλοξενήσει ζωντανά την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 13.15 στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ο Πάνος Παπαδόπουλος.

Φυσικά από το NEXT tv!

….

*Ενημέρωση. Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης γνωστοποιεί στους πολίτες ότι από τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας θα παρέχει τις υπηρεσίες του στο κτίριο του Διοικητηρίου (πρώην Νομαρχία) στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Συνεπώς, στο εξής οι αιτήσεις για τα προνοιακά αναπηρικά επιδόματα και το Κ.Ε.Α. για τους κατοίκους του Δήμου Ξάνθης θα κατατίθενται στα γραφεία της Πρόνοιας του Δήμου μας.

Να σημειωθεί ότι το Παράρτημα Ρομά θα συνεχίσει τη λειτουργία του εντός του οικισμού Δροσερού Ξάνθης για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του οικισμού.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2541350125 – 2541350126 – 2541350127

………

*Η Ρωγμή γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια!

Η Ρωγμή κλείνει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της στην πόλη της Ξάνθης. Ένα χρόνο μέσα στον οποίο αποτέλεσε χώρο έκφρασης των ανησυχιών και των προβληματισμών όσων τη στηρίζουν, αναδεικνύοντας μέσα από διάφορους τρόπους κοινωνικά, πολιτικά και πολιτιστικά ζητήματα, δίνοντας σε αυτά το ιδιαίτερό της στίγμα. Ένα χρόνο μέσα στον οποίο προσπαθήσαμε να διευρύνουμε το πεδίο ενασχόλησής της, φτιάχνοντας θεματικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο. Ένα χρόνο μέσα στο οποίο μάθαμε αρκετά, μοιραστήκαμε αγωνίες και προβληματισμούς, βάλαμε τις βάσεις για να συνεχίσουμε πιο δυναμικά και το επόμενο διάστημα.

Σε αυτή μας την προσπάθεια πήραμε πολλά. Περισσότερα απ’ όσα ίσως περιμέναμε, παίρνοντας θάρρος για να κάνουμε πιο σταθερό το επόμενο βήμα μας.

Κρατάμε την αισιοδοξία και τη θετική εμπειρία αυτού του πρώτου χρόνου, αντιπετωπίζουμε πιο ώριμα τις δυσκολίες και τα προβλήματα που προέκυψαν, και βάζουμε μπρος τα επόμενά μας σχέδια. Και σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε μαζί μας!

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί!

Σάββατο 9/2, στις 20:00

Ρωγμή – αριστερός χώρος σκέψης και δράσης

Μιχαήλ Βόγδου 20, 4ος όροφος

…………

*Πρόταση στον αριστερό χώρο σκέψης και δράσης ΡΩΓΜΗ. Μήπως θα πρέπει να προβάλλει μέσα από την εκπληκτική ταινιοθήκη της και την ταινία  (Ιταλική κωμωδία) «Τα παράπονα στο Δήμαρχο»;

Θα ήταν πολύ επίκαιρη με τα… «φιντάνια» Υποψηφίους Δημάρχους που διαθέτουμε στις φετινές εκλογές στο Νομό μας…

…..

*Την οριστική απόλυση του πανεπιστημιακού γιατρού, ειδικότητας ΩΡΛ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, αποφάσισε το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο γιατρών του ΕΣΥ.

Η εν λόγω απόφαση έγινε γνωστή από τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η οποία τον Μάιο του 2016, είχε κοινοποιήσει και την «επ’ αυτοφώρω σύλληψη του γιατρού με φακελάκι που έλαβε προκειμένου να χειρουργήσει ασθενή».

…..

*«Η ασθενής που κατήγγειλε το περιστατικό αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από άλλο γιατρό της ίδιας ειδικότητας. Ουδείς φόβος υπάρχει για όποιον κάνει καταγγελία.

Υπάρχουν πολλοί άξιοι επιστήμονες που είναι εξαιρετικά τίμιοι. Τόσο η διοίκηση του ΠΓΝΕ, όσο και το υπουργείο Υγείας, εγγυώνται την ασφαλή αντιμετώπιση -από άλλους γιατρούς του ίδιου ή άλλου νοσοκομείου- των ασθενών που καταγγέλλουν περιστατικά χρηματισμού γιατρών του νοσοκομείου. Σε όλα τα περιστατικά χρηματισμού η τιμωρία θα είναι αμείλικτη. Μη νομίζει κανείς ότι θα ξεφύγει, θα οδηγείται σε απόλυση», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής του ΠΓΝΕ, Δημήτρης Αδαμίδης.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ