ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Την χαμένη «αξιοπρέπεια» των ΠΑΣΟΚων ανέλαβε να «υπερασπιστεί» ο κύριος Πέτρος Ούτσης

Άνω κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης γιατί ο Στάθης Γιαννακίδης στηρίζει περισσότερο Μελισσόπουλο και καθόλου Γ. Χατζηθεοδώρου, άνω κάτω και το ΚΙΝΑΛ γιατί ο Σάββας Μελισσόπουλος το «παίζει» περισσότερο ΣΥΡΙΖΑ…παρά ΠΑΣΟΚ! Ο καθένας όπως τον βολεύει!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Την χαμένη «αξιοπρέπεια» των ΠΑΣΟΚων ανέλαβε να «υπερασπιστεί» ο πρώην επικοινωνιολόγος του Πούλιου κύριος Πέτρος Ούτσης και στράφηκε κατά του Σάββα  Μελισσόπουλου, μολονότι όλοι βλέπουν την «κατάρρευση» του Τσέπελη;

Ειλικρινά δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει ή…κάτι άλλο, αφού οι Σταυρακάρας και Σταύρος Αμοιράς προτίμησαν να «διαφημιστούν» στο «Εμπρός» και  τον πρώην συνέταιρό του Γιάννη Σιδηρόπουλο κι όχι το δικό του Μέσον…

Ωστόσο σε αυτά που γράφει, δεν έχει απαραίτητα…άδικο!

…..

*Σχολίασε για παράδειγμα χθες στο μέσον του (XanthiPress) ο Πέτρος Ούτσης με νόημα τα παρακάτω:

Όταν γράφαμε πριν μέρες για την συμφωνία Μελισσόπουλου – ΣΥΡΙΖΑ για Περιφερειακές και Δήμο (νιάου νιάου στα κεραμίδια δηλαδή), τόσο ο ίδιος όσο και μερικοί από τον συνδυασμό του, έλεγαν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν υπάρχει λόγος να διαψεύσει.

Όμως, ο Σάββας Μελισσόπουλος είναι τόσο αφελής, η να το πούμε διαφορετικά, περνάει για τόσο χαζούς τους υποψηφίους συμβούλους του, που θεώρησε ότι η επιλογή του αυτή θα περνούσε στα ψιλά. Και η αλήθεια είναι ότι αυτή η επιλογή θα περάσει στα ψιλά και θα την καταπιούν όλοι.

Οι “ατσαλάκωτοι” του συνδυασμού του που έφτυναν τις διαδικασίες προσέγγισης ψηφοφόρων από το Δροσερό, όχι μόνο θα καταπιούν μια άλλη διαδικασία, αλλά θα την εντάξουν στην αναγκαιότητα για την αλλαγή του Δήμου.

Οι κάτοικοι του Δροσερού λοιπόν που ζούνε από τα επιδόματα, τα χρήματα όλων των φορολογούμενων που μοιράζει ο ΣΥΡΙΖΑ (άλλωστε ποιος ο ρόλος της Αριστεράς αν δεν υπάρχουν εξαθλιωμένοι), θα ψηφίσουν τον άνθρωπο που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ψηφίσουν Σάββα Μελισσόπουλο. Δεν γνωρίζουμε αν θα είναι αρκετοί αυτοί οι ψήφοι για να τον ξεκολλήσουν από την 3η θέση, αλλά θα είναι μια σημαντική βοήθεια…από το Δροσερό.

Εμείς απλά να πούμε, ότι με τόσο γλύψιμο που πέφτει εκεί που έφτυναν όλοι, η πόλη μέχρι τις εκλογές θα είναι πεντακάθαρη»

-Σε αυτό το τελευταίο συμφωνώ απόλυτα μαζί του!!! Θα ήταν σίγουρα πεντακάθαρη η πόλη με το γλείψιμο που πέφτει..

…..

*Ένα εξαιρετικό μήνυμα διάβασα στο fb από φίλη μου υποψήφια δημοτική σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο του Υποψήφιου Δήμαρχου Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου,

Ιδού αυτούσιο το μήνυμα της Άννας Μαρίας Ζαφειριάδου για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου και την υποψηφιότητά της!

«Aγαπητοί φίλοι, ΦΒ φίλοι.

δεν είχα την πολυτέλεια του χρόνου να βγάλω μια φώτο “καθώς πρέπει” όπως είθιστε σε ανάλογες περιπτώσεις , ούτε να βγω να μοιράσω κάρτες , να σας σφίξω το χέρι και να έρθω προσωπικά να ζητήσω να με τιμήσετε με την ψήφο σας.

Αποφάσισα να θέσω μέρος της ενέργειας και των δυνατοτήτων μου στις υπηρεσίες του Δήμου μαζί με τον Γίωργο Χατζηθεοδώρου για σημαντικούς λόγους.

Πέρα από τα χρώματα και τα κόμματα, ο Κος Χατζηθεοδώρου

είναι ένας έντιμος ανοιχτόμυαλος οραματιστής, ταξίδεψε και ξέρει πολύ καλά πως πρέπει να ζουν τα ζωάκια, ποια είναι η σωστή διαχείριση τους,πως πρέπει να είναι μια πόλη στον πολιτισμένο κόσμο, επέλεξε καθαρούς ανθρώπους, που δεν προέρχονται από το τετριμμένο πολιτικό περιβάλλον, και φυσικά με στήριξε στον πόλεμο και τα εξώδικα από τον δήμο όταν καταφέρθηκα εναντίον του Δήμου και δεδομένου ότι ήξερε από την αρχή ότι δεν έχω χρόνο για προεκλογικές καμπάνιες.

Θα ζητήσω την υποστήριξη σας λοιπόν υποσχόμενη πως η αγάπη μου για τα ζώα είναι και θα είναι πάντα πιο πάνω από οποιαδήποτε βόλεμα , καρέκλα και ανταμοιβή, άλλωστε χρόνια τώρα προσφέρω για τον παραπάνω σκοπό με ίδια μέσα , παλεύοντας με την αναλγησία ,τις προκαταλήψεις την αμφισβήτηση και τις δαπάνες που απαιτεί το έργο αυτό!

Άννα Μαρία Ζαφειριάδου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Πολίτες για την Ξάνθη του Γιώργου Χατζηθεοδώρου»

……

*Και κλείνω την στήλη με ένα ευχαριστήριο:

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τη «ΣΤΗΡΙΞΗ» για την προσφορά δύο γραφομηχανών Perkins Braille. Η προσφορά είναι πολύ σημαντική για την συνέχιση των μαθημάτων της γραφής Braille που πραγματοποιεί ο φορέας μας από το 2010.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ