ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Θα υπολειτουργήσουν οι υπηρεσίες της Π.Ε. Ξάνθης  την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου

Αλήθεια ο κύριος Σάββας Μελισσόπουλος πιστεύει ότι όσο πιο πολλά «γράφει» για τον κύριο Τσέπελη και τον τρόπο με τον οποίο «κυβερνά» το Δήμο, τόσο πιο πιστευτός…..γίνεται;  Ρώτησε ποτέ έναν αναγνώστη ή έναν οπαδό του, αν θα «έτρωγε» την ώρα του, διαβάζοντας μια ανακοίνωση με μπόλικη φλυαρία αλλά μηδέν ουσία;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο του κ.Τσιλιγγίρη:

«Με την νέα Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Έλενα Ροφαέλα συναντήθηκε ο Βουλευτής Ξάνθης κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο οποίος με ανάρτησή του στο fb, ανέφερε τα εξής:

Είχα την χαρά να συναντηθώ με την νέα Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Ροφαέλα .

Αφού της ευχήθηκα καλή και εποικοδομητική θητεία, συζητήσαμε εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο μας και κυρίως για την έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών εξαιτίας του μεγάλου όγκου περιστατικών που αντιμετωπίζει καθημερινά συγκριτικά με τον πληθυσμό του Νομού μας.

Συμφωνήσαμε με την κ. Διοικήτρια ότι συνεργαστούμε και θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις προς το συμφέρον του Νοσοκομείου Ξάνθης.

-Δεν ξέρω κύριε Σπύρο τι συμφωνήσατε ή δεν συμφωνήσατε, αλλά εμείς την κυρία  Ροφαέλα θα την κρίνουμε αποκλειστικά και μόνο από το έργο της. Και θα συμφωνήσω έτσι απλά ότι ένας καλός διοικητής ενός Νοσοκομείου, από τα Επείγοντα περιστατικά φαίνεται!

Και ο απελθών διοικητής στον τομέα αυτό ΑΠΕΤΥΧΕ οικτρά!

*Θα υπολειτουργήσουν οι υπηρεσίες της Π.Ε. Ξάνθης  την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ξάνθης αναφέρει:

«Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, η πλειοψηφία των υπαλλήλων της ΠΕ Ξάνθης, που είναι μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων  Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (ΣΥΠΕΞΑ), θα συμμετάσχει στην ετήσια γενική συνέλευση  του συλλόγου , κάνοντας χρήση της ειδικής άδειας που προβλέπεται γι΄αυτόν τον σκοπό από την ειδική συλλογική σύμβαση εργασίας (ΦΕΚ 2358/20-6-2018/τ.β.).

Παρακαλείται το κοινό να λάβει υπόψη του την παρούσα ενημέρωση προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας στην εξυπηρέτησή του την ημέρα αυτή.»

….

*Συνάντηση με τον υπεύθυνο Κομοτηνής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κ. Μιχάλη Μιχαλάκη και τον αναπληρωτή υπευθύνου πόλης κ. Γιάννη Πουλτσίδη είχε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος.

Σκοπός της επίσκεψης των δύο υπευθύνων της φοιτητικής παράταξης στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ ήταν να παραδώσουν στις υπηρεσίες της Περιφέρειας είδη πρώτης ανάγκης τα οποία συγκέντρωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής για τους σεισμόπληκτους του Δυρραχίου στην Αλβανία.

Ο κ. Μέτιος εξήρε τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς και του αισθήματος αλληλεγγύης που επέδειξαν οι φοιτητές της Κομοτηνής και συνεχάρη τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής για την πρωτοβουλία.

*Συνάντηση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής κ. Ι.Μουζάλα είχε χθες το πρωί στο δημαρχείο ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

Στη διάρκεια της ο κ.Ν.Χαριτόπουλος τόνισε τις αδιαπραγμάτευτες αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης που πρέπει να επικρατήσουν απέναντι στις ακραίες ρατσιστικές αντιλήψεις για ένα κρίσιμο εθνικό και Ευρωπαϊκό πρόβλημα και παράλληλα υπερασπίσθηκε την ανάγκη εμπέδωσης  κλίματος ασφάλειας και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής στις ακριτικές περιοχές με την αναβάθμιση και ενδυνάμωση των δομών όπως του αστυνομικού τμήματος και ιδιαίτερα του  σώματος συνοριοφυλάκων, των υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας.

Τέλος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να δοθεί σε διαβούλευση από την κυβέρνηση το επιχειρησιακό σχέδιο της για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής και προσφυγικής κρίσης.

…..

*Ούτε μισή ώρα κράτησε η συνάντηση του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου με τον Πρωθυπουργό. Στο θέμα της προεδρίας ο κύριος Βελόπουλος είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακόμα το σκέφτεται και ότι θα προτείνει ένα πρόσωπο που είναι έκπληξη.

Άρα πάει ο Παυλόπουλος εκτός κι αν ο πρόεδρος αποδειχτεί …γάτος…δηλαδή εφτάψυχος!

*Ωστόσο πριν αλέκτορα φωνήσαι…κυβερνητικές πηγές έσπευσαν για διαψεύσουν τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.

Οι πληροφορίες που έρχονται από τους πρωθυπουργικούς κύκλους είναι ότι ουδέποτε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στον Κυριάκο Βελόπουλο ότι θα προτείνει για την προεδρία ένα πρόσωπο που θα κάνει έκπληξη.

«Αυτές είναι ερμηνείες του Κυριάκου Βελόπουλου ουδέποτε ο Μητσοτάκης είπε αυτό το πράγμα» έσπευσαν οι… του Μαξίμου να διαψεύσουν τον αρχηγό της Ελληνικής Λύσης.

*Ονόματα δεν θέλω να πω αλλά πολλοί νυν υποστηριχτές του Τσέπελη που στην πρωτόδικη δίκη του Θεολόγου Καλαϊτζή υποτίθεται ήταν στο πλευρό του, απουσίαζαν χθες από την δίκη του στο Εφετείο Κακουργημάτων…

Ονόματα δεν λέω, αλλά εδώ απουσίαζε ο  ίδιος ο Δήμαρχος…ήταν δυνατόν να πάνε αυτοί;

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ