ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Χατζηθεοδώρου με τους αθλητικούς συλλόγους της Ξάνθης

«Άφαντος» τον τελευταίο καιρό από τα γνωστά στέκια του ο Τσέπελης, ενώ υπάρχει πλέον απόλυτη μυστικότητα στις κινήσεις του, για τον….φόβο των Ιουδαίων! Δηλαδή μη του φύγουν κι άλλοι υποψήφιοι από τους ήδη υπάρχοντες..!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Μια πολύ σημαντική συνάντηση – ενημέρωση είχε τη Δευτέρα το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Χατζηθεοδώρου και οι συνεργάτες του, με τους αθλητικούς συλλόγους της Ξάνθης.

Συμμετείχαν στη συνάντηση οι αθλητικοί σύλλογοι: Αρίωνας, Ασπίδα, Ερατώ τραμπολίνο, Διομήδη, κλασσικού αθλητισμού ΟΦΚΑ, Κλασικού αθλητισμού, Ορειβατικό σύλλογο Ξάνθης, Μπάντμιντον και Αντισφαίριση  –  Μπριζ.

Αναλυτικότερα το δελτίο τύπου του συνδυασμού ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ:

«Οι διαπιστώσεις κοινές: ανύπαρκτη υποστήριξη από τον Δήμο, εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων, καμία υποστήριξη για τον μαζικό αθλητισμό.

Όλα αυτά που γνωρίζουν όλοι οι συνδημότες μας.

Η συνεργασία, η συνέργεια και η σωστή οργάνωση μπορεί να φέρει αποτελέσματα στον αθλητισμό.

Άμεση αναμόρφωση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων με γενική εποπτεία και διαχείριση όλων των εγκαταστάσεων από ειδική επιτροπή, που θα αποτελείται από ανθρώπους του αθλητισμού.

Το κάλεσμα ανοικτό σε όλους τους Ξανθιώτες και όλες τις Ξανθιώτισσες  που αγαπούν τον αθλητισμό και τον τόπο.

Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε για την πόλη μας, για τον Δήμο μας.

Ελάτε να αλλάξουμε την νοοτροπία.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ»

…………..

*Στο μεταξύ σφοδρή επίθεση κατά του νυν Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου εξαπέλυσε η «γαλάζια» υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού «Πολίτες για τη Ξάνθη», Σταυρούλα Καζάκη σχολιάζοντας τα παρακάτω στο fb:

«Η Πόλη με τα χίλια χρώματα”.. μια φράση που χρησιμοποιούμε από συνήθεια πλέον αλλά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που ζούμε στην καθημερινότητα μας. Εχουμε χρέος κι ευθυνη, όχι μόνο αυτοί που συμμετέχουν κι αποφασίζουν για τα τοπικά θέματα αλλά κι εμείς, οι απλοί πολίτες που δεν αντιδράμε και δεν διεκδικούμε να αλλάξει αυτο.

Δεν αντιδράμε όχι μόνο σε αυτά που “γίνονται” αλλά περισσότερο σε αυτά που δεν γίνονται. Θα πρέπει όλοι να είμαστε ενεργοί για να φτιάξουμε την Πόλη που θα θέλαμε να ζούμε. Ολοι έχουμε λόγο σ αυτό και όλοι μαζί μπορούμε παιρνοντας ως παράδειγμα δήμους στην Ελλάδα που θεωρούνται ως Δημοι Πρότυπο. Ετσι θα πρέπει να μιλάμε και να θαυμάζουμε και την δική μας Πόλη. Είναι χρέος μας να αφήσουμε μια καλή παρακαταθήκη για τα παιδιά μας και για τις επόμενες γενιές.

Καιρός να ξεφύγουμε από την παθητικότητα, όχι μόνο με την συμμετοχή μας αλλά ακόμη και με την αντίδραση μας ή την διαφωνία μας.

“Ξάνθη είσαι…!”

Πολιτες για την Ξάνθη»

…..

*Ο Ευάγγελος Τσολακίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας». Τι αναφέρει η ανακοίνωση του:

Γεννήθηκα στην Ξάνθη το 1984 από γονείς

του καθημερινού μόχθου, οι όποιοι κατάφεραν να  μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια την οικογένεια τους.

Στην Ξάνθη είναι όλες μου οι αναμνήσεις, εδώ μεγάλωσα, εδώ έκανα φίλους, εδώ ερωτεύτηκα και εδώ παντρεύτηκα την σύντροφο της ζωής μου.

Ένα από τα πιο σημαντικά που ευτύχησα να αποκομίσω μέχρι τώρα στην ζωή μου είναι ότι αυτό που μας ενώνει

και αφορά άμεσα τη ζωή μας,

δεν είναι μόνο το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον

και η ποιότητα ζωής που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε

σε μας και στα παιδιά μας.

Επειδή βλέπω την πόλη μας να μαραζώνει μέρα με την μέρα και τους νέους να ασφυκτιούν, συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια

του Γιάννη Παπαχρόνη  και μετέχω ως υποψήφιος  στον συνδυασμό του

«Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας» Είμαι Εδώ..! Είμαστε Εδώ..!

Τσολακίδης Ευάγγελος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Υπαξιωματικός του Ελληνικού Στρατού Ξηράς

……..

*Πολιτιστικό. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου οργανώνει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων:

Φωτογραφική έκθεση

με τίτλο «Τα κορίτσια των Αβδήρων» και θέμα τη ζωή των κοριτσιών στα αρχαία Άβδηρα όπως μας είναι γνωστή από παιχνίδια, ειδώλια, κοσμήματα και άλλα αντι-κείμενα. Στους επισκέπτες θα διανεμηθεί το φυλλάδιο «Κουβεντούλες με τις αρ-χαίες Αβδηρίτισσες».

Η φωτογραφική έκθεση θα διαρκέσει έναν μήνα.

Θεματική παρουσίαση

αντικειμένων της παιδικής και εφηβικής ηλικίας των κοριτσιών που εκτίθενται στο μουσείο των Αβδήρων, από τις κ. Κ. Καλλιντζή και Σ. Ραξιώνη, κατά τις ώρες 10.00-11.00 και 12.00-13.00.

Είσοδος ελεύθερη

Η Προϊσταμένη

της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης

Κωνσταντίνα Καλλιντζή

Αρχαιολόγος με βαθμό Α΄

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ