ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Στην Έκθεση του Επιμελητηρίου Ξάνθης κλιμάκιο της Ν.Δ. με επικεφαλής τον νέο γραμματέα του κόμματος

Τόσους Νομικούς διαθέτει ο κύριος Τσέπελης. Οι 3 του Δήμου Ξάνθης, συν τους νομικούς που είχε πριν εκλεγεί, σύνολο τουλάχιστον 5. Ένας δεν τον συμβούλευσε τι αρμοδιότητες μπορούσαν να έχουν οι νέοι αντιδήμαρχοί του; Με αποτέλεσμα άλλες να υπογράφει στις 2 Σεπτεμβρίου και αναγκαστικά να τις τροποποιεί στις 3 Σεπτεμβρίου;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Στα ΤΟΥΡΚΙΚΑ βγήκε ο νέος Αντιδήμαρχος Ξάνθης και ανεψιός του Ψευτομουφτή Ξάνθης κ.Λεβέντ να «πανηγυρίσει» την ανάληψη των νέων του καθηκόντων του, ευχαριστώντας μάλιστα τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη και πάλι εις την ΤΟΥΡΚΙΚΗ γλώσσα!

-Γνωρίζω και στους δυο, δηλαδή και στον Δήμαρχο αλλά και στον αντίδήμαρχό του ότι, η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ της Ελληνικής Δημοκρατίας που οφείλουν να χρησιμοποιούν Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι, είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

…..

*Την 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και  Οικοτεχνίας του Επιμελητηρίου Ξάνθης, επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον νέο γραμματέα του κόμματος Γιώργο Στεργίου. Με το κλιμάκιο ήταν μάλιστα και ο βουλευτής του κόμματος Σπύρος Τσιλιγγίρης..!

Δεν ξέρω αν κεράστηκε….γλυκό από τον κύριο Μωραϊτη, πάντως φωτογραφήθηκε κι αυτός με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης!

….

*Η είδηση; Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για τις σχέσεις Τσιλιγγίρη και Δημαρχόπουλου, εγώ πάντως τους είδα κανονικά να τα λένε στην Έκθεση του Επιμελητηρίου Ξάνθης το βράδυ της Τρίτης..

(σ.σ. Σπύρο πρόσεχε μη σε διαγράψει ο Φανουράκης…Αν και έχεις ατού τις θερμές δηλώσεις του Τσέπελη υπέρ Μωραϊτη και Επιμελητηρίου στην επίσημη έναρξη της έκθεσης…)

*Κι επειδή πάλι κάτι θα βρεθούν να πουν ορισμένοι, ιδού και ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης και πρώην γραμματέας της ΝΟΔΕ Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας (Μιχάλης Πατεράκης και Γιώργο Στεργίου), την ώρα που επισκέπτεται τα περίπτερα της έκθεσης…

…..

*Από τις εκπλήξεις πάντως της Τρίτης, ήταν και ο ρόλος του…κομφερασιέ που ανέλαβε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, την ώρα που δημοφιλείς σεφ μαγείρεψαν διάφορες συνταγές με τοπικά προϊόντα! Κι ήταν όπως πάντα, απολαυστικός…

….

*Η αποκλειστικότητα της στήλης; Μα η κουβέντα που είχε ο ιδιοκτήτης της «Αδέσμευτης» Ιπποκράτης Γαλάτης με τον νέο γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Στεργίου, ενθυμούμενος τους αγώνες του με την ΟΝΝΕΔ Ξάνθης…και όχι μόνο.

-Άλλωστε για όλους όσους ξέρουν την ιστορία του Ιπποκράτη, ποιο…γαλάζιος δεν γίνεται!

Κι ας τον πολέμησαν επί προσωπικού όσο κανέναν άλλον κάποια «γιαλατζί»  γαλάζια στελέχη..

….

*Και μια ακόμη αυθεντική φωτογραφία από την 2η Έκθεση τοπικών προϊόντων του ΕΒΕ Ξάνθης  Ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με τον πρώην Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ, την ώρα που επισκέπτονται το περίπτερο του πρώην αντιδημάρχου Ξάνθης  Κυριάκου Παπαδόπουλου που όπως είναι γνωστό, διαθέτει το εξαιρετικό Οινοποιείον Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Σταυροχώρι Σταυρούπολης Ξάνθης.

-Να δοκίμασαν άραγε τα εξαιρετικά τσίπουρά του;

*Και να κλείσω το σημερινό φωτογραφικό ρεπορτάζ μου με το περίπτερο του κορυφαίου στελέχους της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ και επιχειρηματία των περίφημων μανιταριών ΜΙΤΑΤΟ Παράσχο Ευστρατίου που και φέτος, έχει οργανώσει ίσως το πλέον εντυπωσιακό περίπτερο της 2ης Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Αριστερά ο υπέροχος γιος του.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ