ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Την Κυριακή η πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου – Εκλέγει επιτροπές και προεδρείο

*Η «Αδέσμευτη» όπως έκανε και στο παρελθόν όταν την αδικούσαν –και δυστυχώς παρόμοιο «πόλεμο» αποκλεισμού δεχτήκαμε και επί εποχής Τσέπελη-Λάκη Στυλιανίδη και Δημήτρη Μπένη- δεν πρόκειται να κάνει αυτό που έκαναν άλλοι συνάδελφοι.

Ούτε απειλές, ούτε φωνές, ούτε και κραυγές. Όπως δήλωσε χθες στη στήλη ο ιδιοκτήτης της «Α» Ιπποκράτης Γαλάτης, «εμείς θα διεκδικήσουμε τα δίκαια και τα νόμιμα», αυτά δηλαδή που δικαιούται η εφημερίδα μας, υπερασπίζοντας τα νόμιμα δικαιώματά μας»

-Όπως άλλωστε έπραξαν κάποιοι άλλοι συνάδελφοι στο παρελθόν με ασφαλιστικά μέτρα.

….

*Κατά τα λοιπά smile φίλε Μανώλη Φανουράκη…Αλλά μη  ξεχνάς ότι τον «πόνο» σου σε μένα τον έλεγες στο Πούρναλικ την πρώην Κυριακή των επεισοδίων όταν μου εξομολογιόσουν για τον πόλεμο που σου έκανε ο Παναγιώτης Σταυρακάρας και κανείς δεν σε σεβάστηκε όσο εγώ, τιμώντας ότι εμπιστεύτηκες κάποτε στην γυναίκα μου την επιχείρησή σου με τον Θόδωρο Μαρκόπουλο.

Κι εγώ ποτέ δεν ήμουν αχάριστος…Εις το επανιδείν λοιπόν…

(σ.σ. Με τον κύριο Τσέπελη δεν ασχολούμαι, διότι ούτως ή άλλως από το παρελθόν ακόμη,  τον ξέρω κι από την καλή κι από την ανάποδη. Ότι ήταν, είναι και θα είναι πάντα…Απλά εκτός από τους συμβιβασμούς που έκανε με Μετέ, DEB κλπ είναι και ΤΥΧΕΡΟΣ! Μέχρι πότε όμως θα ποντάρει μόνο στη «τύχη» του;)

……

*Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 και 11:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα άρθρα 64 & 74 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87) όπως αυτά αντικαταστάθηκαν από τα άρθρα 71 του ν. 4555/2018 και 2 του ν. 4623/2019:

01ο ΘΕΜΑ :    Εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης

02ο ΘΕΜΑ :    Εκλογή μελών Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξάνθης

03ο ΘΕΜΑ :    Εκλογή μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης

Ο  ΠΛΕΙΟΨΗΦΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΑΡΑ ΟΣΜΑΝ ΧΑΣΑΝ ΛΕΒΕΝΤ

-Ποιος υπογράφει τη σχετική πρόσκληση; Μα ο…ανεψιός του Ψευτομουφτή Ξάνθης κ. Μετέ, κύριος  Λεβέντ που έσπευσε μάλιστα να το πανηγυρίσει στα…Τουρκικά!

Αφεριμ…

….

*Και να φανταστεί κανείς ότι κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Τσέπελη προεκλογικά, προσπαθούσαν να διαψεύσουν την επίσκεψή του εν λόγω κυρίου στα γραφεία του Ψευτομουφτή Ξάνθης κ.Μετέ! Κι εκεί που κάποτε το έπαιζαν και… «πατριώτες», τώρα απλά…ΣΙΩΠΟΥΝ!!!

Άξιοι…

……

*Από την ΧΧV TΘ Tαξιαρχία ανακοινώνεται, ότι την Παρασκευή 06 Σεπ 19 και ώρα 10:00 στο Στρατόπεδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙ∆Η», που εδρεύει στο Πετροχώρι Ξάνθης, θα πραγµατοποιηθεί ο εορτασµός της γενέθλιας

ηµέρας της Ταξιαρχίας, λόγω συµπλήρωσης των 60 χρόνων της.

*Και ο  δημοφιλής Γιώργος Μαυρίδης στο κακοποιημένο σκυλάκι της Ξάνθης!

Σύμφωνα με τον…Γιώργο Μαυρίδη του XanthiNea.gr, «Το κακοποιημένο σκυλάκι που εντοπίστηκε με κομμένο πόδι και αυτιά στην Ξάνθη επισκέφθηκε ο δημοφιλής παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης, γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα.

Ο Γιώργος Μαυρίδης εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το άτυχο ζώο και την αγάπη του, ενώ μαζί του είχε και την σκυλίτσα του την Μόλυ»

….

*Υπενθυμίζω ότι το άτυχο σκυλί που εντοπίστηκε άγρια κακοποιημένο έχει συγκινήσει ήδη δεκάδες πολίτες και ήδη πάνω από 300 άτομα έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να το υιοθετήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες βασάνισαν το μικρό σκυλάκι και το πετάξαν στην είσοδο οικοδομής σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ξάνθης. Το ζώο δίνει τη δική του μάχη να παραμείνει στη ζωή και βελτιώνεται μέρα με την μέρα ενώ από την πλευρά της η φιλοζωική οργάνωση Αδεσποτούλια Ξάνθης ήδη έχει καταθέσει καταγγελία στην Αστυνομία για το συμβάν ώστε να βρεθούν οι δράστες της φρικιαστικής αυτής πράξης.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Δεν ξέρω αν πράγματι η κυρία Κατερίνα Μανά είναι αυτή που συντάσσει πλέον τις διάφορες αποφάσεις του νέου Δημάρχου Ξάνθης  και αυτή που «συνέταξε» τις αρμοδιότητες των νέων αντιδημάρχων  του κυρίου Τσέπελη.

Σίγουρα όμως  δεν ήταν κι ότι το καλύτερο να ξεκινάει ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης  κύριος Εμμανουήλ Τσέπελης με τέτοια τεράστια λάθη και «γκάφες» που διορθώθηκαν ναι μεν την επομένη μέρα με τροποιητικές νέες αποφάσεις, αλλά οι εντυπώσεις δυστυχώς έμειναν..!

Καθότι τέτοια λάθη, ΒΑΡΥΝΟΥΝ πρώτα απ’ όλα τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης. Ας είμαστε ειλικρινείς…Κι ακόμη είναι η αρχή. Ποιος ξέρει τι άλλα έγγραφα θα ακολουθήσουν…

Η ΚΑΤΙΝΑ