ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Πρόσκληση μέσω Κώστα Κουρτίδη για την παρουσίαση των υποψηφίων του Χρήστου Μέτιου στην ΠΕ Ξάνθης την Τετάρτη 17 Απριλίου

Μερικοί μπερδεύουν τους εαυτούς τους με τους…άλλους! Επειδή δηλαδή έμαθαν και συνήθισαν να γλύφουν εκεί που…φτύνουν, νομίζουν ότι θα γίνουμε κι εμείς σαν κι αυτούς….Να …λιβανίζουμε και να κάνουμε «ηγέτες» αυτούς που μέχρι πρότινος χαρακτηρίζαμε…ως τα ΒΑΡΙΔΙΑ της πόλης. Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Σαν πρόλογος. Αγαπητέ πρώην φίλε Τένη Καμαρίδη. Μπορείς να βρίζεις κι εμένα και την «Α» όσο θέλεις, για να υποστηρίξεις τον φίλο σου κύριο Τσέπελη και τα επαγγελματικά σου συμφέροντα…

Ο Σταύρος Μωραϊτης όμως ήταν μια ζωή με τον Πάνο Παπαδόπουλο και στις πρόσφατες δίκες του με τον Δημήτρη Μπένη όχι μόνο ήταν δίπλα του, αλλά και κατέθεσε και μάρτυρας υπεράσπισής του! Και θα είναι σε κάθε αγώνα δίπλα του.

*Κατά τα λοιπά κι εσύ αν με χρειαστείς ποτέ –που εύχομαι να μην συμβεί-το ίδιο θα κάνω.

Άσχετα αν εσύ δηλώνεις ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ στο χώρο ενώ εγώ είμαι ερασιτέχνης. Προτιμώ όμως το τελευταίο…

……

*Ξεκινάω σήμερα τη στήλη μου με το email που έστειλε στην «Α» ο γνωστός δικηγόρος και υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης για την πολιτική εκδήλωση του Περιφερειάρχη στη πόλη μας.

Ιδού επακριβώς το δελτίο τύπου:

Σας αποστέλλουμε συνημμένα πρόσκληση του συνδυασμού μας και παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικά τους αναγνώστες σας.

Με Εκτίμηση

………

*Και ιδού και η πρόσκληση: Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης μας στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Z-PALACE, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος

………..

*Όπως αποκάλυψα και χθες στην εκπομπή μου από τον Life 921 fm, ο κύριος Χρήστος Μέτιος επρόκειτο να κάνει αρχικά την εκδήλωσή του στο Elisso Hotel την Παρασκευή 19 Απριλίου, ωστόσο η αίθουσα ήταν κλεισμένη λόγω του Μουσικού Φεστιβάλ, οπότε αναγκαστικά την μετέθεσε δυο μέρες νωρίτερα στο Z’ Palace.

……

*Πανέτοιμο είναι πλέον το εκλογικό κέντρο του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 11, στον πρώην γυράδικο «Ντίνος» και σας το παρουσιάζω από τη στήλη.

*Μπήκαμε δυνατά πλέον και στις Ευρωεκλογές και ιδού το δελτίο τύπου που πήρα από τη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για κλιμάκιο υποψηφίων Ευρωβουλευτών που την Κυριακή 14/3/ επισκέπτεται την πόλη μας.

«Προοδευτική Συμμαχία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

Νέα εποχή – Νέοι αγώνες – Με την Αριστερά Μπροστά»

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, σας προσκαλεί στην εκδήλωση – συζήτηση, με τον Δημήτρη Παπαδημούλη, Ευρωβουλευτή και Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιο Ευρωβουλευτή και την Ουφούκ Μουσταφά, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στις 19:30 στο Φίλοιστρον.

Στις 18:30 οι κκ.Παπαδημούλης, Κουρουμπλής, Μουσταφά, θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στο Φίλοιστρον.

….

*Από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης (με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Παπαχρόνη) και εκδότη Μιχάλη Παπαχρόνη, πήρα και φιλοξενώ στη στήλη μου, την παρακάτω επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε εκδότα,

«Πληροφορήθηκα σε πρόσφατο φύλλο της έγκυρης καθημερινής εφημερίδα σας,

της οποίας είμαι συνδρομητής εδώ και πολλά χρόνια,

ότι ο Δήμος Ξάνθης για άλλη μία φορά απέσπασε ένα από τα πέντε βραβεία καλύτερης συμμετοχής, στην κατηγορία μεγάλων πόλεων,

ανάμεσα από 62 Δήμους της Ελλάδας που έλαβαν μέρος στην εκστρατεία:

 «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2018»  με θέμα Συνδυάζω – Μετακινούμαι.

Μάλιστα ο αγαπητός Δήμαρχος, μας επισήμανε ότι

 «Σε συνεργασία με φορείς, συλλόγους και εθελοντές

 ο Δήμος μας, διοργανώνοντας δράσεις και εκδηλώσεις με πρωταγωνιστές τα παιδιά, τους πεζούς και το ποδήλατο, πέτυχε ακόμη μια διάκριση, τη δεύτερη μέσα στα τρία χρόνια συμμετοχής του στη συγκεκριμένη πανευρωπαϊκή εκστρατεία»

Θα παρακαλούσα λοιπόν μέσα από την εφημερίδα σας

τον Αγαπητό μας Δήμαρχο να μας ενημερώσει σε τι συγκεκριμένες δράσεις και με ποιους συγκεκριμένους φορείς συνεργάστηκε για αυτές τις επιτυχίες

που όλοι καμαρώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Σπανίδης

Εκδότης-Βιβλιοπώλης

Δημότης Ξάνθης»

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ