ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – ΠαραΠΟΛΙΤΙΚΑ από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης. Παρών και ο Ματθαίος Σαββίδης στη συνεδρίαση

Τελικά κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει, ούτε τους πρώην Πρωθυπουργούς, ούτε τους Υπουργούς που έκαναν χειραψία και φωτογραφήθηκαν με τον κύριο Τσέπελη. Κι αυτό γιατί σχεδόν όλοι όσοι είχαν το ενδιαφέρον να συλλέξουν τέτοιες φωτογραφίες, έτυχαν της θετικής ανταπόκρισής τους
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Σύμφωνα με τον Γιάννη Σιδηρόπουλο, υπάλληλο μέχρι πρότινος στο γραφείο του πρώην Υφυπουργού Οικονομίας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Γιαννακίδη:

«Σάλο έχει προκαλέσει στα κοινωνικά δίκτυα η παρουσία του καταδικασμένου για υπεξαίρεση Βασίλη Παπαγεωργόπουλου στην Ξάνθη, την Κυριακή, για τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή».

Ο δημοσιογράφος μάλιστα επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία» που ανέφερε τα παρακάτω:

Να σημειωθεί πως παρών στα αποκαλυπτήρια ήταν και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για υπεξαίρεση περισσότερων από 17 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία του δήμου και έχει αφεθεί ελεύθερος λόγω προβλημάτων υγείας.

Πιθανότατα, ο καταδικασμένος πρώην Δήμαρχος, άκουσε ότι στη χώρα επικρατεί πλέον “κανονικότητα” και αποφάσισε να “ξεπλυθεί” στην εκδήλωση για τον Καραμανλή. Η κοινωνία πάντως έχει πολύ διαφορετική γνώμη για τους διεφθαρμένους πολιτικούς και το θράσος τους

-Θα συμφωνήσω απόλυτα με το παραπολιτικό της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, θα κάνω όμως το παρακάτω ερώτημα στον «οικοδεσπότη» της εκδήλωσης –όπως φάνηκε, γιατί αυτός την χαιρέτισε και πρώτος-Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη.

-Ποιος προσκάλεσε στην εκδήλωση τον κύριο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και φυσικά ποιος τον έβαλε και στις θέσεις των…λιγοστών επισήμων; Κύριε Τσέπελη θα μας απαντήσετε; Περιμένω όλος αγωνία..

…..

*Τα γενέθλιά του είχε χθες ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου και σύμβουλος της παράταξης «ΞΑΝΘΗ για όλους» Τοπ Σινάν και ο πρώτος που τον συνεχάρη φυσικά και του έδωσε τις ευχές του, ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Μπούτος.

Χρόνια πολλά κι από μας Τοπ Σανίν!

…..

*Μπορεί να ακούστηκαν πολλά την περασμένη εβδομάδα λόγω της απουσίας του από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο….

Στη χθεσινή συνεδρίαση ωστόσο ο γιατρός Ματθαίος Σαββίδης αν και καθυστερημένος, συμμετείχε κανονικά στη συνεδρίαση και μάλιστα τον είδα πολύ ορεξάτο..

…..

*Επίσης στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης είδα στα έδρανα της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ για την Ξάνθη και τους τρεις δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Χατζηθεοδώρου, Αρριάνα Παπαϊωάννου και Νίκο Ανταμπούφη.

Με τον τελευταίο μές την καλή χαρά…!

….

*Η είδηση; Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης ήταν αυτός που κάθισε κανονικά στη θέση του κι όχι ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης που ωστόσο πήρε το λόγο και τοποθετήθηκε στα περισσότερα θέματα…

*Ανάρρωσε και χθες εμφανίστηκε κανονικά στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης, έτοιμος για νέους…αγώνες!

Αφού τον τελευταίο καιρό μάλλον έπαθε… «αφλογιστία»!

(σ.σ. Χθες μάλιστα στη συνεδρίαση ήταν ιδιαίτερα συναινετικός, ψηφίζοντας και το…Τεχνικό πρόγραμμα του Τσέπελη!!! Και σχόλιο ουδέν…)

….

*Φίλος των γλυκών ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος – ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αποχώρησε από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο μετά τον έντονο καυγά που είχε με τον Φανουράκη αλλά και τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη, – δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει το κέρασμα του Τοπ Σανίν με ιδιαίτερη χαρά…

…..

*Καθυστερημένα –μαζί με τον γιατρό Ματθαίο Σαββίδη- μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης και η ανανεωμένη δημοτική σύμβουλος της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους Ειρήνη Χαριτωνίδου που πάντα είναι προσιτή και χαμογελαστή με τους δημοσιογράφους…

Αντίθετα απουσίαζε ο Πάνος Σταυρακάρας, προφανώς λόγω της δουλειάς του.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ