ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Συνάντηση – πρόκληση Τσαβούσογλου με τους «ψευτομουφτήδες»: «Μουσουλμανική τουρκική μειονότητα στη Θράκη»

*Νεκρή μέσα στο σπίτι της βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μια 63χρονη γυναίκα στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες πρόκειται για γυναίκα η οποία δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν μετά από καταγγελίες των γειτόνων οι Αρχές και με παρέμβαση εισαγγελέα η Αστυνομία ν΄ανοίξει το σπίτι της (επί της οδού 4ης Οκτωβρίου) και να την εντοπίσει νεκρή.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία ο θάνατός επήλθε από ανακοπή καρδιάς ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ζούσε μόνη της αν και ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην τοπική κοινωνία.

….

*Αφιερώνουμε τα παρακάτω ρεπορτάζ στον Δήμαρχο Ξάνθης κύριο Τσέπελη και τους μετ΄ αυτού υπαρχηγούς και… «τοποτηρητές» των αντιμισθιών!

Συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, είχαν την Τρίτη στην Άγκυρα οι «εκλεγμένοι» [ή όπως αποκαλούνται «ψευτομουφτήδες]-κι όχι διορισμένοι από την ελληνική κυβέρνηση- μουφτήδες της Κομοτηνής και της Ξάνθης.

Σε μήνυμά του στο twitter ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου έκανε εκ νέου λόγο για «τουρκική μειονότητα στη Θράκη»: «Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα δικαιώματα της Μουσουλμανικής Τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα, τα οποία απορρέουν από τις συνθήκες της Αθήνας και της Λωζάνης».

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του μαζί με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, Αλί Ερμπάς, τον «εκλεγμένο μουφτή» στην Κομοτηνή, Ιμπραχίμ Σερίφ, και τον Αχμέτ Μετέ, αντίστοιχα «μουφτή» της Ξάνθης. «Επαναλαμβάνουμε την υποστήριξή μας προς τον Μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και τον Μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, οι οποίοι δεν πτοούνται από τις πιέσεις», αναφέρει επίσης στο μήνυμά του ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας.

…..

*Ανακοίνωση από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης:

Προσοχή νέο κρούσμα εμφάνισης δηλητηριασμένων δολωμάτων

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι δυστυχώς και πάλι έχουμε κρούσματα δηλητηριασμένων δολωμάτων (φόλες) στην περιοχή μας.

Συγκεκριμένα το Σαββάτο 23 Νοεμβρίου συνάδελφος κυνηγός βρισκόταν στην περιοχή μεταξύ Σουνίου – Αμαξάδων,  νότια, κοντά στην Εγνατία Οδό οπού  βρέθηκαν δηλητηριασμένα κομμάτια νωπού κρέατος, με αποτέλεσμα ένα από τα σκυλιά του να δηλητηριαστεί και να πεθάνει, παρά την άμεση μεταφορά σε κτηνίατρο.

Εφιστούμε την προσοχή σας και σας υπενθυμίζουμε να έχετε πάντα μαζί σας, τα κατάλληλα φαρμακευτικά μέσα για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών.

……

*«Η δήλωση του πρωθυπουργού ότι συμπεριλάβαμε τους ανθρώπους, που είχαν και πείρα και μόρφωση, νομίζω πως είναι αρκετή, εγώ δεν θα ήθελα να ρίξω λάδι στη φωτιά» δήλωσε ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας, Κώστας Πατέρας, ο οποίος μετά τις αντιδράσεις υπέβαλε την παραίτησή του.

*«Δεν υπάρχει όριο ηλικίας στην προκήρυξη για τη διοίκηση των νοσοκομείων, και έχω ένα αξιόλογο βιογραφικό. Έχω διδακτορικό ψυχολογίας, έχω διδάξει ψυχολογία, έχω κάποια σχέση με το χώρο της υγείας. Όλη μου η οικογένεια είναι μέσα στο ιατρικό επάγγελμα. Σ’ αυτήν περίπτωση όμως, δεν ήθελαν γιατρό, ήθελαν μάνατζερ και με επέλεξαν. Έτσι αποφάσισε η επιτροπή, που ήταν υπεύθυνη για την αξιολόγηση. Εγώ έκανα ό,τι προέβλεπε η προκήρυξη, στην περιοχή μας ήμασταν 35 υποψήφιοι», σημείωσε στον Ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7

«Η επίθεση στο πρόσωπό μου εξυπηρετεί προσωπικές φιλοδοξίες και έχω την αίσθηση ότι είναι και μία ευκαιρία ορισμένοι να εκτονωθούν, έχοντας μίσος εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων. Θα είμαστε από αυτούς, που όχι μόνο θα πετύχουν, άλλα θα προσφέρουν και τεράστιο έργο. Να είστε σίγουροι, ότι αν για οποιοδήποτε λόγο εμποδίζομαι να κάνω αυτό που θέλω να κάνω, θα σηκωθώ και θα φύγω μόνος μου», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Κωνσταντίνου Πατέρα από τη θέση του διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας.

Αλλά η Νέα Δημοκρατία έγινε ΡΕΖΙΛΙ σε όλη την Ελλάδα! Χάρις στον κύριο Κικίλια!

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, είχαν σήμερα Τρίτη στην Άγκυρα οι «εκλεγμένοι» [ή όπως αποκαλούνται «ψευτομουφτήδες]-κι όχι διορισμένοι από την ελληνική κυβέρνηση- μουφτήδες της Κομοτηνής και της Ξάνθης.

Ποιο ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Τούρκος Υπουργός στη «Τουρκική» όπως την αποκαλεί  μειονότητα στη Θράκη; «Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα δικαιώματα της Μουσουλμανικής Τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα, τα οποία απορρέουν από τις συνθήκες της Αθήνας και της Λωζάνης»!

Ήταν μήνυμά του στο twitter του Μεβλούτ Τσαβούσογλου που έκανε εκ νέου λόγο για «τουρκική μειονότητα»!

Το ενδιαφέρον της είδησης; Μα το ότι με τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ είναι πλήρως ταυτισμένος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσειν Ζεϊμπέκ!

-Αλήθεια ο κύριος Τσίπρας τι λέει για όλα αυτά;

Η ΚΑΤΙΝΑ