ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων ο Αθανάσιος Κριτσίνης. Ξεκινάει την Παρασκευή 14/12 από τη Γενισέα!

Για μια ακόμη φορά ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης (και πολιτικός του fb Κώστας Ζαγναφέρης), απέδειξε ότι δεν αξίζει κανείς να ασχολείται μαζί του! Σύμφωνα  με τον «εκλεκτό» του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη, δήλωσε ότι δεν…ανήκει στο παλιό σύστημα! Και σε ποιο …σύστημα ανήκει; Της κυρίας   Βούλας  Δημητριάδου ή του…εαυτού του;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Με το ευχαριστήριο της Οικογένειας του Αξέχαστου Κώστα Γαβριηλίδη θα ξεκινήσω σήμερα τη στήλη μου.

Ιδού τι αναφέρει:

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την ΣΕΚΑΠ και την JapanTobacco, η οποία στάθηκε στο πλευρό μας διακριτικά και με ευαισθησία, σε αυτή την τόσο δύσκολη ώρα που βιώνουμε.

Παράλληλα εκφράζουμε  τις ευχαριστίες μας σε όλους τους πολίτες οι οποίοι βρέθηκαν δίπλα μας για να πουν το τελευταίο αντίο στον φίλο, συνάδελφο  και συνοδοιπόρο στους αγώνες δίνοντας έτσι σε εμάς έστω και μια ελάχιστη παρηγοριά πως το πέρασμά του από τη ζωή αν και σύντομο άφησε πίσω του βαθιά τα ίχνη της προσφοράς στον τόπο και στους ανθρώπους του.

Αυτή η αγάπη του κόσμου αποτελεί την πολυτιμότερη κληρονομιά που άφησε ο Κώστας Γαβριηλίδης στους αγαπημένους του.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ

*Δεν ξέρω τι επακριβώς επιδιώκει ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, έχω όμως την άποψη ότι τον τελευταίο καιρό και μετά από την απόφασή του να «αποσυρθεί» από την διεκδίκηση της Περιφέρειας, περισσότερο ασχολείται με το fb παρά με το θεσμικό ρόλο του και τα μεγάλα θέματα…

Βέβαια αυτός ε«ορίζει» πως θα κινηθεί ο εαυτός του και τι θα κάνει τελικά, γιατί κάθε μέρα αλλάζει και απόφαση, κάποια στιγμή όμως δεν πρέπει να γίνει πιο αξιόπιστος;

Και να μην περιμένει το  αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, και ή ποια θα είναι η «εικόνα» τόσο στην Περιφέρεια, όσο και στο Δήμο Ξάνθης.

Και με ποιο απλά λόγια, ειλικρινά πολύ αμφιβάλω αν οι …«παλικαρισμοί» αυτοί, δίνουν πόντους στον φίλο μου τον Ζαγναφέρη…!

…….

*Ωστόσο επειδή είδα κάποιους από το ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης να ζητωκραυγάζουν υπέρ του κυρίου Ζαγναφέρη και της ανακοίνωσής του (σ.σ. Που σημειωτέων, μόνο η Αδέσμευτη κι ο  Μαχητής αν δεν κάνω λάθος, δημοσίευσαν στο φύλλο του Σαββάτου…), θα ήθελα να σχολιάσω και το κομμάτι της δήλωσής του στο οποίο αναφέρει ο ίδιος ότι «δεν έχει ευθύνη για την χρεοκοπία της Αναπτυξιακής».

-Τι εννοείς κύριε  Ζαγναφέρη με αυτό που λες; Ότι την ευθύνη την έχει δηλαδή ο κύριος Πασχάλης Λύρατζης; Που υποτίθεται, είναι και κολλητός σου;

-Βγες τότε και κατονόμασέ τον! Για να πάρεις βέβαια κι εσύ την απάντησή σου..!

…..

*Κι ένα τελευταίο για τον κύριο Ζαγναφέρη. Από την ώρα που ο ίδιος θέλει την…αποκλειστικότητα των δηλώσεών του και σπεύδει να τις δημοσιεύσει στο fb θα τον παρακαλέσουμε να μην τις στέλνει στην Αδέσμευτη, διότι δεν θέλουμε να τις στέλνουμε κατευθείαν στο…καλάθι των αχρήστων!

Μάλλον την ανοχή μας απέναντί του και την υποστήριξή μας, την θεωρεί αδυναμία!

Οπότε στην περίπτωση αυτή, την προκαλούμε να κατέβει με ΣΤΑΥΡΟ με το ψηφοδέλτιο μάλιστα του Μέτιου! Να δούμε και τι…ψήφους θα πάρει! Ιδού ας το κάνει..

…..

*Και επίσημα πλέον ο Σάκης Κριτσίνης ανακοίνωσε οτι κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων με ανοιχτή πρόσκληση για όλους τους φίλους του και τους δημότες Αβδήρων. Τίτλος του Συνδυασμού του,   “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” και ένα ενωτικό για όλους τους οικισμούς λογότυπο:

Κάνει μάλιστα πρεμιέρα από την έδρα του Δήμου Αβδήρων τη Γενισέα, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 18.00.

Ιδού τι αναφέρει και η ανοιχτή πρόσκληση του Σάκη Κριτσίνη αλλά και το λογότυπό του όπως αποτυπώνεται στην πρόσκλησή του!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά να παραβρεθείτε την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου ως υποψηφίου Δημάρχου Αβδήρων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Δήμου μας, τη Γενισέα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Λαογραφικών Ενδυμασιών των Βαλκανικών Χωρών (Πέτρινο Κτίριο).

Με ιδιαίτερη Τιμή

Αθανάσιος Κριτσίνης

Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων

……

*Επίσης φιλοξενώ στη στήλη μου και την επιστολή του πρώην υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης Σταμάτη Σταματιάδη που και επίσημα ανακοίνωσε την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του 2019 με το ψηφοδέλτιο «ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη Μας» του Γιάννη Παπαχρόνη:

Φίλες και Φίλοι,

Αγαπητοί μου συνδημότες

Ξανθιώτες και Ξανθιώτισες.

Γνωρίζετε καλά ότι εδώ και πολλά χρόνια

συμβάλλω με τις δυνάμεις μου για μια καλύτερη Πόλη,

νοιώθοντας πολύ κοντά στο πρόσωπό μου αυτήν την αγάπη σας.

Έχοντας λοιπόν τόσο κοντά την δημιουργική σας ανάσα,

πήρα την απόφαση να στρατευτώ και εγώ με την σειρά μου

στον συνδυασμό του αγαπητού μου 

Πολίτη-Οπλίτη Ιωάννη Παπαχρόνη

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗΣ ΜΑΣ.

Η διαχρονικά αποδεδειγμένη εικόνα ενός ανθρώπου, ανιδιοτελή,

εντίμου, ειλικρινή και αυθεντικού, οι πράξεις του οποίου προστρέχουν του λόγου του με κάνει να δηλώσω δημόσια ότι ήρθε

η ώρα που πρέπει η Πόλη μας να κάνει την ανατροπή.

Εγώ Θέλω. Εσείς μπορείτε;

Είμαστε εδώ! Είμαι εδώ!

Με εκτίμηση
Σταμάτης Σταματιάδης

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ