ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Ο Σοφολογιότατος Τοποτηρητής Μουφτής Ξάνθης επισκέφθηκε το Ιεροσπουδαστήριο «Εχίνου»

Μήπως τελικά ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος κοιμάται και…ξυπνάει με το όνομα του…Πασχάλη Λύρατζη; Μήπως τελικά αυτόν θεωρεί τον πλέον επικίνδυνο «αντίπαλο» και συνεχώς πλησιάζει και «πιέζει» τους δικούς του υποψηφίους για να πάνε μαζί του; Μήπως συνεχίζει και διακατέχεται από τρομερή ανασφάλεια; Και όλα αυτά στο τέλος θα γίνουν μπούμερανγκ εναντίον του;
ΑΛΕΚΤΩΡ

 

*Με «νεροκουβαλητές» συνεχίζει να γεμίσει το ψηφοδέλτιό του ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος και απλά αναρωτιέμαι με όλους αυτούς που κλείνει με τέτοιο…διθυραμβικό μάλιστα τόνο και τους υπόσχεται μάλιστα λαγούς και πετραχήλια, όταν ΔΕΝ θα εκλεγούν τι θα γίνει; Που από την επομένη κιόλας ημέρα όπως έκανε και με τους υποψήφιους που είχε το 2014, ούτε…καλημέρα θα τους λέει;

Πανευτυχής για παράδειγμα η Αποστολία Παπασταματίου μας ανακοίνωσε χθες στο fb ότι κατεβαίνει….υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο!

Καλή σου επιτυχία μέσα από την καρδιά μου Αποστολία και εύχομαι την «θυσία» που κάνεις να κατέβεις με τον κύριο Δημαρχόπουλο ως υποψήφια, να την αναγνωρίσει έμπρακτα και ο ίδιος και σε περίπτωση που δεν εκλεγείς..!

…..

*Κι επειδή δυστυχώς ο Μπάμπης συνεχίζει να προκαλεί με τις συμπεριφορές του, προς το παρόν ένα απλό ερώτημα…

Κύριε Δημαρχόπουλε, μπορείς να μας πεις όμως γιατί με όποιον κάνει συνάντηση ο Πασχάλης Λύρατζης, την επομένη τον…καλείς και προσπαθείς να τον μεταπείσεις να κατέβει μαζί σου υποψήφιος; Κι όχι με τον Πασχάλη;

Μήπως τελικά μόνο τον Πασχάλη «φοβάσαι» ως αντίπαλο για την 2η Κυριακή και κάνεις ότι μπορείς για να έχεις άλλον αντίπαλο;;; Μήπως;

…………

*Με μήνυμά του στο fb ο πολιτευτής της ΝΔ στο  Νομό Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ ανακοίνωσε και επίσημα την κάθοδό του στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές με τον Χριστόδουλο Τοψίδη, φαβορί των Περιφερειακών Εκλογών 2019!

Ιδού τι έλεγε το σχόλιό του:

«ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ: Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση του Χριστόδουλου Τοψίδη και αποφάσισα να συμβάλλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα της ” ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ”. Μας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουμε την περιφέρεια πού θέλουμε να ζούμε, με άτομα με όραμα για τον τόπο μας, θέληση για προσφορά, όρεξη για δουλειά και μπροστάρη έναν άνθρωπο που αφουγκράζεται τους παλμούς της κοινωνίας, συνεργάζεται και σέβεται τα στελέχη του, συνθέτει και δεν αφαιρεί και τελικά πετυχαίνει.»

*Άλλους δημοσιογράφους τους βόλεψε σε γραφεία τύπου της Περιφέρειας κι άλλους προσπαθεί να τους πάρει μαζί του, παίρνοντάς τους σε αποστολές εκθέσεων στις Βρυξέλλες και όχι μόνο…

Ο λόγος για τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο που με σπασμωδικές κινήσεις, προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, είναι όμως ήδη πολύ αργά για…δάκρυα!

…..

*Ο Σοφολογιότατος Τοποτηρητής Μουφτής Ξάνθης κ. Καρά Χαλήλ Μπιλάλ στις 06 Μαρτίου 2019 ημέρα Τετάρτη, επισκέφθηκε το Ιεροσπουδαστήριο «Εχίνου» της Ξάνθης. Ο Μουφτής Ξάνθης στα πλαίσια της επίσκεψής του συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Ιεροσπουδαστηρίου κ. Τζαμπάζ Χασάν – και των υποδιευθυντή κ. Χατζηφοτιάδης Δανήλος,  και με την διεύθυνση του σχολείου.

Ο Μουφτής Ξάνθης κ. Καρά Χαλήλ Μπιλάλ, αφού ενημερώθηκε ενδελεχώς από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το πρόγραμμα σπουδών και για τις εν γένει εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Ιεροσπουδαστηρίου «Εχίνου», στη συνέχεια συναντήθηκε με όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Ιεροσπουδαστηρίου και τους ενημέρωσε σχετικά με την Ιερή νύχτα της 07 Μαρτίου 2019 ημέρα Πέμπτη του Regaib Καντηλί και καταχειροκροτήθηκε  από τα παιδιά που είχαν ενθουσιαστή γνωρίζοντας των καινούριο Τοποτηρητή Μουφτή Ξάνθης.

….

*Στο Δ.Σ. του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού θα συμμετάσχει στο εξής ο Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής του ΔΠΘ Βασίλης Τσαουσίδης.

Ο Καθηγητής με τη μεγάλη εμπειρία και επιστημονική εξειδίκευση στα ζητήματα αεροναυτικής και διαστήματος, όπως ανακοίνωσε, αποδέχτηκε τη σχετική πρόσκληση και θα είναι μέλος του Συμβουλίου του νεοσύστατου σχετικά Διαστημικού Οργανισμού της χώρας.

Ιδού αυτούσιο και το σχόλιο του καθηγητή στο fb:

«Μετά από μια σύντομη θητεία εθνικού εκπροσώπου το 2009 στην ευρωπαϊκή επιτροπή διαστήματος fp7, επισκέπτη καθηγητή στο τμήμα Αεροναυτικής και Αστροναυτικής του ΜΙΤ, μία μακρά θητεία στην επιτροπή διαστημικών προτύπων ως προσκεκλημένος της ΝΑΣΑ και της ΕΣΑ και δύο μεγάλα διεθνή ερευνητικά έργα για το διάστημα, επανέρχομαι στη διαστημική δράση καθώς αποδέχτηκα την πρόσκληση να συμμετέχω στο Συμβούλιο του Ελληνικού Οργανισμού Διαστήματος. Τους ευχαριστώ δημόσια για την τιμητική πρόσκληση – και τους συγχαίρω για την επιλογή τους»

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ