ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Με την ηγεσία της αστυνομίας συναντήθηκε ο Τσέπελης

Δεν μπορώ να καταλάβω τελικά ποιόν Γιάννη Παπαχρόνη πρέπει να πιστέψω και είναι ο….γνήσιος. Αυτός που μου καταγγέλλει τον Φανουράκη ή αυτός που…φωτογραφίζεται περιχαρής μαζί του; Το ερώτημα ισχύει και για την Φιφή…
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Με την ηγεσία της αστυνομίας συναντήθηκε ο Τσέπελης, όπως μας ενημερώνει ο ίδιος βέβαια…Διαβάζω για παράδειγμα στο παρακάτω δελτίο τύπου που έστειλε ο Δήμος Ξάνθης μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

«Με την ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συναντήθηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Ζερενίδης, καθώς επίσης και αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη  του Δήμου Ξάνθης.»

…..

* Και συνεχίζει:

«Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης εκπροσώπησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Σταμπουλής, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Πασχάλη Γιώρη , τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης Α/Α΄ Ιωάννη Πούλιο και τον Υπασπιστή της διευθύνσεως, Υπαστυνόμο Α΄ Σταύρο Σακελλαρίδη»

….

*Ερώτημα κρίσεως. Του είπε η ηγεσία της αστυνομίας του κυρίου Τσέπελη ότι ουδείς υπεράνω των Νόμων;

Και του είπαν επίσης ότι:

1….«ουδείς μπορεί να κυκλοφορεί χωρίς κράνος;» Ή χωρίς πινακίδες; Ή να…καβαλάει πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης;

-Κύριε Σταμπουλή και κύριε Πούλιο, του το είπατε; Θα ήθελα την απάντησή σας, πριν επανέρθω με ντοκουμέντα…

(σ.σ. Σέβομαι την ηγεσία της Αστυνομίας…Δεν σέβομαι τις αστυνομικές και δικαστικές «ηγεσίες» που καλύπτουν τους αυτοδιοικητικούς και γενικά τους πολιτικούς…)

….

*Νέα αντιπαράθεση μεταξύ του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου και της αντιπολίτευσης, κυρίως του επικεφαλής της “Περιφερειακής Σύνθεσης” Χριστόδουλου Τοψίδη αλλά και του Κώστα Κατσιμίγα, αναμένεται στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

….

*Συγκεκριμένα, σήμερα και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) θα συζητηθούν τα πέντε θέματα που ζήτησαν οι επικεφαλής της δεύτερης και τρίτης αντιπολιτευτικής παράταξης Χριστόδουλος Τοψίδης και Κώστας Κατσιμίγας, οι οποίοι είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ακολουθούν κοινή γραμμή και συνεργάζονται.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης (σύμφωνα και με τις διατάξεις του Ν.3852/2010: «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης») είναι τα εξής:

1.Επικαιροποίηση της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ κατά του ενδεχόμενου εγκατάστασης στην περιοχή της Ροδόπης και του Έβρου εταιρειών για εξόρυξη  και απόληψη χρυσού.

2.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα για σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Νησί  της Σαμοθράκης με θέμα τα προβλήματα που προκλήθηκαν σε πολίτες και επιχειρήσεις από τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό του νησιού.

3.Ενημέρωση  και λήψη απόφασης  σχετικά με  το ενδεχόμενο εγκατάστασης κεραίας στο  Υψάριο Θάσου  από την  Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας,

4.Ενημέρωση και λήψη απόφασης σχετικά με το προσφυγικό μεταναστευτικό ζήτημα στην  Περιφέρειά μας .

5.Συζήτηση  και λήψη απόφασης σχετικά με πρόταση για συγκρότηση επιτροπής οργάνωσης εκδηλώσεων και δράσεων για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ενσωμάτωση του μεγαλύτερου τμήματος της Θράκης στο Ελληνικό κράτος, σε συνεργασία με τους κατά τόπους Δήμους και τους πολιτιστικούς φορείς. Εισηγητές: των ανωτέρω θεμάτων οι κ.κ. Χριστόδουλος Τοψίδης και Κωνσταντίνος Κατσιμίγας.

6.Έγκριση τροποποίησης της αριθμ. 106 /2019 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ που αφορά την παράταση  του ενιαίου πλαισίου ωραρίου λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων στην Κομοτηνή της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης,  στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Λευκή Νύχτα 2019»,  ως προς την ημερομηνία της διοργάνωσης «Λευκή Νύκτα 2019».Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Ροδόπης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης.

……..

*Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και στήριξης οικογενειών του νησιού που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, αποφάσισαν να προχωρήσουν εν όψει του χειμώνα ο δήμαρχος Σαμοθράκης Νίκος Γαλατούμος και οι συνεργάτες του στη νέα δημοτική αρχή.

Αποφάσισαν τα ξύλα που μαζεύτηκαν από την περιοχή Πλατιά όπου στα ρέματα γίνονται κάποια έργα, συνεργεία του δήμου Σαμοθράκης αφού τα μάζεψαν και τα τεμάχισαν, μεταφέρθηκαν στην αποθήκη του Δήμου. Από εκεί θα διατεθούν στα σπίτια κατοίκων τα έχουν μεγάλη ανάγκη για να ζεσταθούν. Όλη η προσπάθεια έγινε υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Γιάννη Γρηγόραινα, ενώ η συγκεκριμένη κίνηση έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους πολίτες του νησιού, αφού σε ένα θέμα καθημερινότητας η δημοτική αρχή του Νίκου Γαλατούμου δείχνει να στηρίζει έμπρακτα τους συμπολίτες της που έχουν μεγάλες ανάγκες.

-Ερώτημα δικό μας…

-Κάτι παρόμοιο δεν μπορεί να γίνει και στον Ακριτικό Δήμο Μύκης αλλά και στη περιοχή Σταυρούπολης;

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ