ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Λαφτσοπούλου – Ιερόπουλος: Ο βουλευτής Ξάνθης κ. Τσιλιγγίρης γνωρίζει ότι υπάρχει Σύλλογος Ξενοδόχων Ξάνθης;

Το να αισθάνονται την ανάγκη κάποιοι «επαγγελματίες» του χώρου να ευχαριστούν από…καρδίας είτε τον Τσέπελη, είτε τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο γιατί συμβαδίζει με τα προσωπικά και επαγγελματικά τους συμφέροντα, το καταλαβαίνω. Το να υβρίζουν όμως τους «αντιπάλους» τους;
Νομίζοντας ότι έτσι τους προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους; Αυτό εκτός από ανήθικο, είναι και εμπαιγμός στη νοημοσύνη μας!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Με τίτλο, «Ο βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης συνόδεψε την Σοφία Μπασματζή στη συνάντησή της με τον Γ. Γ. του ΕΟΤ! Το σχόλιο στο fb», το adesmeftithrakisblospot.com δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου τα παρακάτω:

«Την εκπρόσωπο του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Ξάνθης Σοφία Μπασματζή συνόδεψε ο βουλευτής στο γραφείο του γραμματέα του ΕΟΤ κ.Φραγκάκη.

Ιδού και το σχόλιο του βουλευτή Ξάνθης Σπύρου Τσιλιγγίρη στο fb για τα θέματα που συζήτησαν ενώ αναμένεται και το δελτίο τύπου του Δήμου:

«Συναντήθηκα με τον Γενικό Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Φραγκάκη παρουσία και της Υπεύθυνης του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Ξάνθης κ. Μπασματζή με σκοπό την ενίσχυση της προβολής του τουριστικού προϊόντος του Νομού μας και την περαιτέρω ανάπτυξη της τοπικής τουριστικής βιομηχανίας μέσω του εμπλουτισμού των τουριστικών εμπειριών για του επισκέπτες…Συμφωνήσαμε από κοινού ότι η Ξάνθη και ο Νομός μας με τις Γιορτές Παλιάς Πόλης , το Καρναβάλι , το Φυσικό Πλούτο του ορεινού και πεδινού όγκου είναι ένας ιδανικός τουριστικός προορισμός ο οποίος πρέπει να προωθηθεί και να πρωταγωνιστήσει τουριστικά στα Βαλκάνια».

….

*Η είδηση; Στο παραπάνω δημοσίευμα της ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ απάντησαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Ξάνθης ως εξής:

«Nikoleta Laftsopoulou Υπάρχει και ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ξάνθης ο οποίος θα μπορούσε να έχει προσκληθεί στην συγκεκριμένη συνάντηση προκειμένου να ακουστούν κ οι δικές του απόψεις

Ioannis Ieropoylos Μάλλον ο βουλευτής Ξάνθης δεν γνωρίζει ότι υπάρχει σύλλογος Ξενοδόχων Ξάνθης .. Όπως δεν γνωρίζει και το γραφείο τουρισμού του Δήμου Ξάνθης και εξακολουθεί να στέλνει mail στο κάθε ξενοδοχείο χώρια επιστολές για προγράμματα που τρέχουν τους ευχαριστούμε.. Συνεχίστε..»

……
*Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης έριξε το «γάντι» στον Δήμαρχο Ξάνθης κ.Τσέπελη για το θέμα του Συμπαραστάτη του Δημότη. Οπότε προβλέπεται ιδιαίτερα «θερμή» η συνεδρίαση της Δευτέρας 10/2/2020 στις 20.00

Γιατί το λέω αυτό;

Διαβάστε το δημοσίευμα που «αλίευσα» χθες από το Maxitisthrakisblogspot.com και θα καταλάβετε τι εννοώ:

«Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Δικηγορικός σύλλογος Ξάνθης έστειλε επιστολή το πρωϊ της Παρασκευής Δήμαρχο Ξάνθης με κοινοποίηση στον Εισαγγελέα Ξάνθης, αναφέροντας τα παρακάτω:

Προς τον Δήμαρχο Ξάνθης

Εμμανουήλ  Τσέπελη

Σας ενημερώνουμε οτι η αυθαίρετη πρόσληψη δικηγόρων, μελών του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης με πάγια αντιμισθία σε οποιαδήποτε θέση του Δήμου ή δημοτικών εταιρειών, χωρίς να λαμβάνει  γνώσει ο δικηγορικός σύλλογος και τα μέλη του, τα οποία επιθυμούν την συμμετοχή τους στις παραπάνω θέσεις, είναι  αυθαίρετη και παράνομη.

Αυτή η παρέμβασή μας οφείλεται στο ερώτημα που έγινε στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης για το αν ερωτήθηκε ή συμμετείχε στην επιλογή των προσώπων που έγινε ή σε τυχόν μελλοντική συμμετοχή του.»

….

*Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κ. Σκρέκας με αφορμή την ενημερωτική Ημερίδα Διαβούλευσης στο πλαίσιο της Εταιρικής Σχέσης για την κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, της προγραμματικής περιόδου 2021-2027.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Astir Egnatia και ώρες 15:30 με 20:00, η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων η οποία διοργανώνει την ενημερωτική Ημερίδα καλεί όλους τους αγροτικούς φορείς του νομού με τη συμμετοχή τους να συνδράμουν στη διαμόρφωση των πολιτικών που τους αφορούν.

….

*Μετά τα συνεχή σχόλια της «Α» για την υποδοχή του  Καρναβαλιού με…Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, ήρθε χθες το δελτίο τύπου από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών που μας ενημέρωνε ότι από την ερχόμενη βδομάδα ξεκινάει το ξεστόλισμα.

Ιδού αυτούσιο το δελτίο τύπου:

«Σας ενημερώνουμε ότι, , την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 κατά τις ώρες 09:00 έως 18:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, από την Πλατεία Ελευθερίας έως την Πλατεία Δημοκρατίας (Κεντρική Πλατεία). Οι εργασίες αφορούν  στην αποξήλωση του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πόλης μας και στην τοποθέτηση του αντίστοιχου αποκριάτικου

Η εκτέλεση των παραπάνω εργασιών θα έχει ως αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας στην  παραπάνω οδό, με διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και  εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ»

-Καιρός ήταν…γιατί σε λίγο έρχεται και το Πάσχα!

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ