ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – ΜΕ… «ΕΜΦΥΛΙΟ» ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

Κύριε  Γαλανόπουλε, κύριε Τσέπελη, να σταματήσει το μπούλινγκ σε βάρος δημοτικών υπαλλήλων! Ν’ αφήσουν τον Πάνο Αμβροσιάδη χωρίς παρεμβάσεις να κάνει το έργο του, δεν μπορούν τα άλλα μέλη να περιμένουν μισή ώρα τον…έναν που προφασίζεται δουλειά!

 

*Έχω την εντύπωση ότι με… «εμφύλιο» απειλείται πλέον η δημοτική παράταξη «Ξάνθη για όλους» στο θέμα του Συμπαραστάτη του Δημότη, αφού η υποψηφιότητα του Γιώργου Ξυνίδη, γιου του Σωκράτη, που έχει τη στήριξη της παράταξης Τσέπελη και του νυν Δημάρχου Ξάνθης, έχει ήδη «κομματιάσει» στα δυο την παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου…

-Με κάποιους να είναι ναι μεν υπέρ, κάποιους άλλους όμως να είναι έντονα κατά, αφού θεωρούν ότι προεκλογικά κάποιοι που εμφανίζονταν ως υποστηριχτές του, μάλλον ήταν απέναντι, στηρίζοντας τον Φανουράκη που κατέβηκε με τον Τσέπελη!

-Αλήθεια ή ψέματα; Οι ίδιο ξέρουν!

*Την ίδια ώρα πάντως που η παράταξη Τσέπελη στηρίζει την υποψηφιότητα του νεαρού Γιώργου Ξυνίδη για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη, η πρώην Συμπαραστάτης του Δημότη Ελένη Αχτάρη, σχολίασε τα παρακάτω στο fb:

«Eleni Axtari

4 Φεβρουαρίου 

Άρθρο 14 ν. 3852/10 όπως ισχύει

Ο όρος του να είναι ο υποψήφιος δημότης του δήμου για τον οποίο προκηρύσσεται η πλήρωση της θέσης του ΣτΔ είναι καταχρηστική. Απαιτείται μόνο να αποδεικνύεται η μόνιμη κατοικία του στον αντίστοιχο δήμο.

………….

Συμπαραστάτης ……. εκλέγεται πρόσωπο εγνωσμένου κύρους & εμπειρίας. …..κωλύματα κλπ όλα προβλέπονται στην ισχύουσα νομοθεσία. Προϋποθέσεις για προτιμήσεις σε συγκεκριμένους τίτλους σπουδών και αποκλεισμοσμός άλλων => άμεσο ή έμμεσο τρόπο για παραβίαση του νόμου, επίσης τι θα συμβεί στον έλεγχο της αποκεντρωμένης…;»

-Τα σχόλια για σας…

………

*Αλλάζω θέμα. Συνέλευση της Λαϊκής Αντίστασης-ΑΑΣ Ξάνθης το Σάββατο 8/2, στις 18:30, στη Ρωγμή (Μιχαήλ Βόγδου 20).

«Σας καλούμε να συζητήσουμε για:

τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή μας λόγω της έντασης του ενδο-ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού

το νέο αντι-ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, ως κομμάτι της συνολικότερης αντιλαϊκής επίθεσης

την ένταση της φασιστικοποίησης και της περιστολής των δημοκρατικών δικαιωμάτων τις πρωτοβουλίες που πρέπει να παρθούν για να δοθεί απάντηση από τις δυνάμεις του κινήματος»

….

*Θύμα τηλεφωνικής απάτης παραλίγο να πέσει επιχειρηματίας στην Ξάνθη σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μαυρίδη.

Συγκεκριμένα και όπως κατήγγειλε ο επιχειρηματίας στο XanthiNea.gr, δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν κύριο που παρουσιάστηκε ως γνωστός φαρμακοποιός της πόλης.

Ο επιτήδειος ζήτησε να αγοράσει μια σειρά από προϊόντα τα οποία διαθέτει ο επιχειρηματίας. Το συνολικό κόστος αυτών ανερχόταν στα 600€. Ακολούθως ο δράστης ζήτησε έναν τραπεζικό λογαριασμό για να καταθέσει τα χρήματα.

Λίγα λεπτά μετά την τηλεφωνική πώληση ο επιτήδειος έστειλε απόκομμα διατραπεζικής συναλλαγής στον επιχειρηματία, στο οποίο ως πόσο κατάθεσης εμφανιζόταν 6.000€.

….

*Στη συνέχεια ο δράστης κάλεσε έντρομος τον επιχειρηματία λέγοντας πως έχει κάνει λάθος στην κατάθεση και αντί για 600€ έβαλε 6.000€. Ζήτησε τότε από τον επιχειρηματία να του επιστρέψει έστω ένα ποσό από τα χρήματα.

Φυσικά ο επιχειρηματίας άρχισε να υποψιάζεται πως πρόκειται για απάτη. Χρήματα δεν είχαν κατατεθεί στον λογαριασμό του και έτσι ζήτησε από τον “φαρμακοποιό” λίγο χρόνο για να επιβεβαιώσει την υποτιθέμενη συναλλαγή. Ωστόσο ο “φαρμακοποιός” επέμενε να γίνει η μεταφορά των χρημάτων άμεσα και πως σε διαφορετική περίπτωση ο ίδιος θα επιβαρυνθεί φορολογικά.

Ο επιχειρηματίας ζήτησε να τον καλέσει ξανά σε πέντε λεπτά και όπως ήταν φυσικό ο “φαρμακοποιός” έγινε Λούης.

Οι τηλεφωνικές απάτες στην περιοχή βρίσκονται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα με την Αστυνομία ήδη να έχει προχωρήσει σε συλλήψεις μελών κυκλώματος.

Οι πολίτες αλλά και οι επιχειρηματίες της περιοχής οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην προχωρούν σε καταθέσεις χρημάτων τόσο εύκολα, και δη μετά από απλές τηλεφωνικές επικοινωνίες που μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους.

– Τελικά ζούμε άγριες μέρες…κατά γενική παραδοχή.

….

*Εκατοντάδες μέλη και στελέχη της οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο Κρήτης απειλούν να αποχωρήσουν από το κυβερνητιό στρατόπεδο, εκφράζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους στο πρόσωπο του Λευτέρη Αυγενάκη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας candiadoc.gr, περισσότερα από 400 μέλη και στελέχη της «γαλάζιας» οργάνωσης του Ηρακλείου έχουν υπογράψει κείμενο με το οποίο γνωστοποιούν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την πρόθεσή τους ν’ αποχωρήσουν από το κόμμα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για μια σειρά χειρισμών της κυβέρνησης αλλά και του υφυπουργού Αθλητισμού.

Αναμένουμε εξελίξεις….

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Δεν ξέρω τι γίνεται στο Τμήμα Προμηθειών της Οικονομικής Υπηρεσίας Δήμου Ξάνθης, αυτό που ξέρω όμως εγώ από παλιό διαγωνισμό του 2014 αν θυμάμαι καλά, την ώρα που άνοιγαν οι ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ αυτό γίνονταν ενώπιον όλων όσων συμμετείχανε  σε αυτόν και αδιάστειτος μάρτυράς μου είναι η κυρία Δέσποινα Χατζογλίδου!
Ανοίχτηκαν οι φάκελοι, φάνηκαν όλες οι προσφορές και κανείς δεν τόλμησε φυσικά να διαμαρτυρηθεί…!
Τώρα βέβαια θα μου πείτε υπάρχει μια άλλη δημοτική αρχή, που έχω «ξεχωρίσει» τους πολίτες σε δικούς μας και δικούς σας..!
Ωστόσο αυτοί που νομίζουν ότι θα επικρατήσει η αδιαφάνεια και αναφέρομαι φυσικά και σε υπαλλήλους, θα διαπιστώσουν σύντομα ότι στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει! Για μια ακόμη φορά!
Η ΚΑΤΙΝΑ