ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Και ξαφνικά ο διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης Αχιλλέας Γερόπουλος άρχισε τα …ευχαριστήρια στους γαλάζιους

Ο Ιπποκράτης Γαλάτης μιλώντας χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου απο τι NEXT tv, προέβλεψε σχολιάζοντας την προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ότι θα παραιτηθεί από την παράταξη  Δημαρχόπουλου ο δημοτικός σύμβουλος Ματθαίος Σαββίδης. Αλήθεια ή ψέματα….το έχει επαναλάβει αυτό ο γιατρός και επί Πούλιου. Οπότε τίποτα δεν αποκλείεται…
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Και ξαφνικά ο διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης  Αχιλλέας Γερόπουλος που στην παντοδυναμία  ΣΥΡΙΖΑ μόνο οι…ΣΥΡΙΖΑίοι μπορούσαν να συνεντευξιαστούν μαζί του, άρχισε τα …ευχαριστήρια δεξιά κι αριστερά στους γαλάζιους, νομίζοντας ότι με την…σπέκουλα θα σταθεροποιήσει τη θέση του!

Το χθεσινό ευχαριστήριό του μάλιστα έχει ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ευχαριστεί μέχρι και τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού κ.Ασκαρίδη γιατί μερίμνησαν για την…καθαριότητα των εκτός νοσοκομείου χώρων, όταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος ακόμη δεν ανέλαβε επίσημα, αφού δεν έχει πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου που…εκλέχτηκε στις 3 ξημερώματα της Τρίτης και δεν καταρτίστηκε σε σώμα!

Διαβάστε το ευχαριστήριο του διοικητή του Νοσοκομείου που ξεκίνησε με ευχαριστήριο για τον βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη και το επεκτείνει πλέον σε όλους τους γαλάζιους παράγοντες του Νομού!

….

*  Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ευχαριστεί το Δήμαρχο Ξάνθης κ. Τσέπελη, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Μπαντάκ, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπούτο και τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού κ. Ασκαρίδη, για το αμέριστο ενδιαφέρον και  άμεση ανταπόκριση στην εξασφάλιση της καθαριότητας των κοινόχρηστων – εκτός Νοσοκομείου -χώρων παρκαρίσματος.

Ιδιαιτέρως δε, ευχαριστεί το προσωπικό των συνεργείων του Δήμου για την αποτελεσματική συνδρομή τους με εργασίες κλαδέματος, αποκομιδής και απομάκρυνσης των κλαδιών.

*Στην Αθήνα για τη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ βρέθηκε χθες ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος. Αυτός ήταν και ο λόγος της χθεσινής του απουσίας από την συνεδρίαση της Οικονομικής  Επιτροπής όπου τον αναπλήρωσε ο Θωμάς Ηλιάδης.

….

*Υπενθυμίζω ότι στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ήταν παρών και ο Παναγιώτης Σταυρακάρας που μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Μελισσόπουλο Φάνη Παπαδάκη, είχαν έντονη και δυναμική παρουσία και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης…!

Τα καλά να λέγονται, αλλά μάλλον η πιο συμπαγής τελικά δημοτική παράταξη είναι αυτή…! Και αποφασισμένη να δώσει το παρών και στις επόμενες δημοτικές εκλογές!

……

*Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη είχε στο γραφείο του στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος.

Ο κ. Μέτιος παρουσίασε στον κ. Θεοχάρη τον σχεδιασμό της Περιφέρειας για την τουριστική ανάπτυξη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συζήτησε με τον Υπουργό τις δυνατότητες ανάληψης κοινών πρωτοβουλιών και στενότερης συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Υπουργείου.

Επίσης, περιέγραψε τις δράσεις που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια στον τομέα του τουρισμού και οι οποίες έχουν σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και του φυσικού περιβάλλοντος της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την προσέλκυση επισκεπτών και την στήριξη της τουριστικής επιχειρηματικότητας.

….

*Στη συνέχεια, οι κ. Θεοχάρης και Μέτιος μετέβησαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ «Γεώργιος Παυλίδης» όπου συμμετείχαν σε σύσκεψη με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και φορείς του τουρισμού από όλη την Περιφέρεια, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Θανάση Τσώνη και του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Κώστα Αντωνιάδη.

Με το πέρας της σύσκεψης, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου σε εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

……

*Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Θεοχάρης ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός συμβουλευτικού οργάνου αποτελούμενο από τους Αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού όλης της χώρας το οποίο θα συνεδριάζει κάθε δύο μήνες στο Υπουργείο, ενώ ο κ. Μέτιος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ θα χρηματοδοτήσει την εκ νέου διεξαγωγή του δημοσιογραφικού συνεδρίου στη Σαμοθράκη καθώς και ένα συνέδριο για τον επαρχιακό Τύπο στην Κομοτηνή.

(σ.σ. Αυτό το δημοσιογραφικό συνέδριο στη Σαμοθράκη μου θυμίζει παλιές καλές εποχές με  Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου τον γιατρό Τριαντάφυλλο Παπαδόπουλο, την ημέτερη Χριστίνα Πατινιώτου κλπ. Μεγάλες στιγμές…Και μπράβο και στον Δημήτρη Καμαρίδη που προφανώς θα «συμβούλευσε»  τον Περιφερειάρχη να αναβιώσει τα παλιά εκείνα δημοσιογραφικά συνέδρια..)

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ