ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Ορκίστηκαν χθες οι 12 νέοι Ειδικοί Φρουροί από την Ξάνθη

Αν… «ίσχυε» το ωράριο Παπαθεμελή, θα τολμούσε να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης μέχρι τις…03.05 τα ξημερώματα; Μου το έθεσε αναγνώστης της «Α» το ερώτημα και απάντηση περιμένω από τον Πρόεδρο κύριο Μπούτο!

*Την  Τρίτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 14:30 συνεδρίασε  η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης υπό την προεδρία του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και προέβη μεταξύ των άλλων στις παρακάτω ομόφωνες αποφάσεις:

-Στην Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Συντήρηση οδών και κοινόχρηστων χώρων Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Ιωάννης Ζερενίδης)

-Στην Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης οδών οικισμού Λεύκης» (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Ιωάννης Ζερενίδης)

-Στην Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Υπηρεσίες καθαριότητας κτιρίων & αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ξάνθης»

-Για την διεξαγωγή συμπληρωματικού διαγωνισμού (ΤΕΒΑ) επιλέχτηκαν οι υπάλληλοι Αποστολίδης Ελευθέριος, Ευριπίδης Αλεξόπουλος και Μυσιρλίδης Παναγιώτης.

….

*Αντίθετα κατά πλειοψηφία πέρασε η Έκδοση Εντάλματος Προπληρωμής για την εκτός έδρας μετακίνηση στην Αθήνα του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και Μανώλη Φανουράκη και των διευθυντών Γκαϊτατζή Ξανθή και  Σπανού Μαρία για το πρόγραμμα του ΤΕΒΑ.

Καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους Σάββας Μελισσόπουλος, «αυτούς δεν τους έχω καθόλου εμπιστοσύνη…»

….

*Ομόφωνα επίσης ορίστηκαν ως υπόλογοι διαχειριστές της παγίας προκαταβολής του Δήμου Ξάνθης οι υπάλληλοι Αποστολίδης Ελευθέριος  και Περίτα Κοκκίνου όπως και επί Δημαρχόπουλου δηλαδή.

……..

*Καλό νέο. Ορκίστηκαν οι 12 νέοι Ειδικοί Φρουροί από την Ξάνθη

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10:30 στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των 12 επιτυχόντων ειδικών φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την τελετή της ορκωμοσίας τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Βούλκος του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ξάνθης, ο όποιος ευχήθηκε στους επιτυχόντες συγχαρητήρια και ο Θεός να τους χαρίζει υγεία και πάντα επιτυχίες στην ζωή τους.

Εκτός από τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Χρήστο Σταμπουλή, παραβρέθηκαν ο Υποδιευθυντής κ. Κων/νος Ρίζος, Αξιωματικοί της Διεύθυνσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων κ. Θεοφάνης Καραμπιπέρης, καθώς και γονείς των επιτυχόντων.

….

*Σημειώνω ότι επιτυχόντες την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου θα μεταβούν στις Σχολές Αστυφυλάκων Κομοτηνής και Διδυμότειχου για εκπαίδευση η οποία θα διαρκέσει έως το τέλος του έτους και αμέσως μετά θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους.

Τις ευχές για καλή σταδιοδρομία και από την Ένωση Αποστράτων.

…….

*Ποδοσφαιρικό. Με ανακοίνωση του στο fb Orfeas Xanthis ενημερώνει τους φιλάθλους της Ξάνθης για τα παρακάτω:

«Θέλοντας να είμαστε την Κυριακή κοντά στην μεγάλη μας ομάδα με τον Άρη καταφέραμε και εξασφαλίσαμε να παίξουμε Σάββατο και ώρα 16 00 θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Κιλκισιακού γιατί στη προσπάθεια μας αυτήν ήταν απόλυτα σύμφωνη μαζί μας»

-Όλοι το Σάββατο λοιπόν στο πλευρό του Ορφέα Ξάνθης.

….

*Καλό τουριστικό νέο. Η Ελλάδα μπαίνει στις πρώτες θέσεις των τουριστικών προορισμών που επιλέγουν οι Βούλγαροι για τις διακοπές τους στο εξωτερικό.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα στατιστικά στοιχεία, που έδωσε στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο Ανάλυσης Τουριστικών Δεδομένων της χώρας, εξετάζοντας το «τμήμα» των ταξιδιών, που αφορά κυρίως τις περιόδους των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

….

*Φέτος αναμένεται να ταξιδέψουν περισσότεροι από 140.000 Βούλγαροι στο εξωτερικό για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και στις πρώτες θέσεις των προορισμών είναι χώρες της ευρύτερης περιοχής, όπως η Ελλάδα και η Σερβία. Συνολικά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αναμένεται να κάνουν διακοπές στο εξωτερικό περίπου μισό εκατομμύριο Βούλγαροι, ορισμένοι εκ των οποίων θα επιλέξουν -βάσει των κρατήσεων που έχουν γίνει μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου- χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία και η Ισπανία.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Δεν ξέρω γιατί τα βάλατε όλοι με τον δικηγόρο Θωμά Ξανθόπουλο που εν μία νυκτί εξελίχθηκε από φανατικός «οπαδός» του κυρίου Δημαρχόπουλου σε οπαδό του Τσέπελη, όταν προφανώς δεν έχετε ισχυρή μνήμη για να μην θυμάστε ότι ο εν λόγω νομικός σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης, αρχές Αυγούστου έφυγε για…διακοπές και επέστρεψε τέλη του μήνα, με αντικειμενικό στόχο και σκοπό να μην συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης προκειμένου να επιβάλει πρόστιμο σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος! Από την συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να βγάλει κάποιος άνετα το «συμπέρασμα» ότι από την επομένη της ήττας του Δημαρχόπουλου, ο Θωμάς ήταν ο πρώτος που….άλλαξε στρατόπεδο!

Λογικό βέβαια, αφού νομικός σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης ήταν. Μη λογική όμως η στάση του…διότι και στις εκλογές του 2014 με τον Δημήτρη Μπένη ήτανε, για να μεταπηδήσει στο στρατόπεδο Δημαρχόπουλου όταν αυτός εκλέχτηκε Δήμαρχος Ξάνθης

Η ΚΑΤΙΝΑ