ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Η Βέτα Μήτσου επιστρέφει στο πλευρό του νεοκλεγέντος Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη

Ή νομίζει ότι μας δουλεύει όλους ο Γιάννης Παπαχρόνης, ή άλλα λέει από μπροστά κι άλλα από πίσω για τον Τσέπελη και την παρέα του…
Στη χθεσινή σύσκεψη για παράδειγμα του νεοεκλεγέντος Δημάρχους με τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων, είπε στον Τσέπελη «αν και ανήκουμε σε δυο διαφορετικούς κόσμους, εγώ θα σε…στηρίξω». Δηλαδή σε ποιόν κόσμο ανήκεις εσύ Πρόεδρε;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Αναμενόμενο αυτό που είδαμε χθες…Την Βέτα Μήτσου να επιστρέφει στο πλευρό του νεοκλεγέντος Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και να εμφανίζεται δίπλα του, στη χθεσινή σύσκεψη με τους Γιάννη Παπαχρόνη, Πασχάλη Λύρατζη, Σάββα  Μελισσόπουλο και τον Κώστα Βογιατζή.

Άξια θα έλεγα, γιατί ακόμη κι αυτοί που ενδεχομένως να είχαν τις διαφωνίες τους μαζί της, αναγνωρίζουν ότι ήταν πολύ καλύτερη στις δημόσιες σχέσεις και στο επικοινωνιακό με αυτές που την διαδέχτηκαν…

…..

*Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, θα κάνω κι ένα σχόλιο  για τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο που αποδεικνύεται ότι τελικά έχασε από τον…εαυτό του!

-Ειδικά μετά την μεγάλη συμβολή του Φιλίππου στο πρόβλημα της συζύγου του, η στάση του Δημαρχόπουλου έπρεπε να αλλάξει ριζικά απέναντι και στη Βέτα…

Κι ο νοών νοείτω.

……

*Οι εκλογές μπορεί να τελείωσαν, αλλά για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Γ. Χατζηθεοδώρου, Δημήτρη Βορίδη, μάλλον συνεχίζονται..

Στις 29 Ιουλίου για παράδειγμα έβγαλε στο fb την παρακάτω ανάρτηση αναζητώντας για μια ακόμη φορά τα…ποδήλατα που επί Λάκη Στυλιανίδη-Τσέπελη είχε αγοράσει ο Δήμος Ξάνθης, με το παρακάτω σχόλιο:

«Από το προεκλογικό δελτάριο του τότε δημάρχου… σας είχα υποσχεθεί όταν θα έβρισκα το αρχείο να το δημοσιεύσω. Σήμερα αναζητώντας κάτι άλλο βρέθηκε μπροστά μου.. Παρακαλούνται όσοι χρησιμοποίησαν τα ποδήλατα να το δηλώσουν ευθαρσώς, εδώ»

*Αλήθεια ή ψέματα ότι πήγαν κάποιοι «υπαρχηγοί» του Τσέπελη στον Λύρατζη και του είπανε αυστηρά, «αν θέλεις συνεργασία και θέση από μας, θα πρέπει να…ξεκόψεις εντελώς από τον τάδε…εκδότη;»

Πάντως ο τελευταίος σχολίασε με τον δικό του απίστευτο τρόπο το «πλησίασμα» του Λύρατζη, λέγοντας με νόημα, «εγώ από την ημέρα που βγήκε στην εκπομπή μου ο Παράσχος Ευστρατίου και εγκωμίαζε τον Τσέπελη, είπα ότι κακώς αυτός κι ο Λύρατζης ταλαιπωρούνται με τον δικό τους συνδυασμό!»!

….

*Κι επειδή ο νους ολωνών  θα πάει στον γιατρό πάλι, εγώ θα σας πω και το κρίμα μου…Τον είδα τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη στο δρόμο μαζί με τον Φώτη και τον…κορνάραμε με υπερηφάνεια και χαρά γιατί δικαιώθηκαν οι κόποι του!

-Τουλάχιστον δεν θα μας κόβει απροειδοποίητα το νερό η ΔΕΥΑΞ από τον Σεπτέμβριο και μετά! Κάτι είναι κι αυτό…

….

*Έχω  απορία τι πόστο αντιδημάρχου θα αναθέσει στον φιλόδοξο Σιαμπάν Μπαντάκ, γιο του υποψήφιο ευρωβουλευτή του DEB, ο Μανώλης Τσέπελης, αφού κατά πολλούς σε αυτούς οφείλει και την εκλογή του…

Διότι όπως μαθαίνω η φιλοδοξία του  Σιαμπάν ήταν γίνει αυτός…αντ΄ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης!!!! Λέτε να του αναθέσει τα σκουπίδια για να  του φύγει και η υποχρέωση;

Για να δούμε τι θα δούμε στη συνέχεια…

…..

*Όλη  την ώρα με το κινητό του έπαιζε δίπλα  στον Τσέπελη χθες ο Φανουράκης στέλνοντας μηνύματα…!

Ποιος νάτανε άραγε ο αποδέκτης; Φίλος του δημοσιογράφος, ή γνωστή δημοτική σύμβουλος την οποία προσπαθεί να πείσει να ανεξαρτητοποιηθεί και να προσχωρήσει στο συνδυασμό Τσέπελη; Με τα ανάλογα ανταλλάγματα βέβαια;

….

*Αποκαλυπτικά τα στοιχεία για τον τουρισμό στην Περιφέρεια ΑΜΘ που δυστυχώς μόνο καλά δεν πάει..

….

*Με βάση λοιπόν το δελτίο τύπου της ΕΛΣΤΑΤ, οι διανυκτερεύσεις και οι αφίξεις στα ξενοδοχεία της ΠΑΜΘ παρουσίασαν μείωση το 2018 σε σχέση με το 2017.

Το διάστημα μεταξύ Μαίου και Σεπτεμβρίου σημειώνεται η μεγαλύτερη κίνηση πανελλαδικά ενώ οι μήνες Απρίλιος και Οκτώβριος δείχνουν να αποτελούν την αρχή και το τέλος αυτής της κίνησης με σημαντικές διανυκτερεύσεις κυρίως αλλοδαπών.

Οι φθινοπωρινοί μήνες Σεπτέμβριος και Οκτώβριος παρουσιάζουν περισσότερες διανυκτερεύσεις από τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Και το σχόλιό μου. Από την ημέρα που με τον Τουρισμό της Περιφέρειας ΑΜΘ δεν ασχολείται ο Μιχάλης Αμοιρίδης, δυστυχώς «πήραμε» την κατιούσα!

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ