• Επικοινωνία
Παρασκευή, 1 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Επιλεγμένα

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Στην πιο δύσκολη θέση στη χθεσινή ΥΠO τον Τσέπελη σύσκεψη ο Σάββας Μελισσόπουλος

1 Αυγούστου 2019
in Επιλεγμένα, Πολιτική
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ: Δεν είναι δυνατόν κύριε Τσέπελη οι πρώτοι που παραβιάζουν τους Νόμους να είναι αυτοδιοικητικοί και μάλιστα συνεργάτες σου!
Share on FacebookShare on Twitter

*Στην πιο δύσκολη θέση στη χθεσινή ΥΠΟ τον Τσέπελη σύσκεψη των εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων, ήταν αναμφισβήτητα ο Σάββας Μελισσόπουλος, που κατά την προσωπική μου άποψη, κακώς πήγε…

Αφού οι Νόμοι πρέπει να τηρούνται και Δήμαρχος Ξάνθης μέχρι και 31 Αυγούστου, είναι ο κύριος Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος…

Αλλά και που πήγε, από την ώρα που είδε ότι ο Τσέπελης συνοδεύονταν από τον κύριο Φανουράκη και αυτοί ήταν μόνοι, έπρεπε ή να σηκωθεί να φύγει, ή να  εκφράσει την αντίθεσή του γιατί ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, κουβάλησε μαζί  του και ένα στέλεχος  της παράταξής του…

Αφού υποτίθεται ήταν σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων..

…..

*Ένα δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό, πρωινές ώρες χθες, επί της παραλίας Πόρτο Λάγος ν. Ξάνθης. Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική ταφή.

…..

*Όλη η Ελλάδα «κουνιέται» τον τελευταίο καιρό….Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ το πρωί της Τετάρτης στην Κρήτη. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το επίκεντρο του σεισμού είναι  31 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ηρακλείου και το εστιακό βάθος στα 170 χιλιόμετρα.

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε μιλώντας στον «Θέμα 104,6», για τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ στην Κρήτη, ο περιφερειάρχης του νησιού Σταύρος Αρναουτάκης.

…

*Όπως είπε δεν έχουν καταγραφεί ζημιές. «Έχω μιλήσει και με τον δήμαρχο Ανωγείων, όπου ακούστηκε ότι ήταν το επίκεντρο και δεν υπάρχει κάποια ζημιά. Περισσότερο έγινε αισθητός στο Ηράκλειο. Ήταν μικρής διάρκειας, 5-6 δευτερόλεπτα. Έχω κάνει μια σειρά τηλεφωνημάτων. Δεν υπάρχει ανησυχία ούτε ζημιές», ανέφερε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

«Θεωρώ ότι δεν πρέπει να υπάρχουν επιπτώσεις, έχουμε να κάνουμε με τη σεισμικότητα που υπάρχει στην Κρήτη και θέλουμε χρόνο να εκτιμήσουμε την κατάσταση», τόνισε ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμης Λέκκας μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

…

*Ένα ακόμη “θερμό” επεισόδιο είχαμε στο Θρακικό Πέλαγος και πιο συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαμοθράκης και Ζουράφας την Δευτέρα το πρωί, όταν τουρκική ακταιωρός προσπάθησε να παρεμποδίσει το σκάφος του Λιμεναρχείου Σαμοθράκης.

….

*Σύμφωνα με πληροφορίες περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου Σαμοθράκης το οποίο έκανε περιπολία στην θαλάσσια περιοχή της Σαμοθράκης ενημερώθηκε στις 7 το πρωί από ναυτικό παρατηρητήριο για την ύπαρξη ενός άγνωστου σκάφους το οποίο είχε κατεύθυνση προς την βραχονησίδα Ζουράφα.

Άμεσα το σκάφος του λιμενικού κατευθύνθηκε προς το σημείο και αναγνώρισε πως πρόκειται για τούρκικη ακταιωρό.

Η τούρκικη ακταιωρός σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προσπαθούσε με κυκλικούς ελιγμούς να προσεγγίσει φουσκωτή λέμβο με παράτυπους μετανάστες με σκοπό να τους περισυλλέξει.

Το πλήρωμα του ελληνικού σκάφους ζήτησε την απομάκρυνσή της τούρκικης ακταιωρού η οποία μάλιστα βρισκόταν εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

….

*Στη συνέχεια δύο παράτυποι μετανάστες οι οποίοι επέβαιναν στο φουσκωτό, προκειμένου να μην περισυλλεχθούν από τους Τούρκους έπεσαν στη θάλασσα και κολύμπησαν προς το ελληνικό σκάφος και εκείνη την στιγμή η τουρκική ακταιωρός στράφηκε κατά του περιπολικού του Λιμενικού Σώματος που με ελιγμούς γλύτωσε τον εμβολισμό που είχε σκοπό να παρεμποδίσει το έργο του ελληνικού σκάφους.

Τελικά οι δύο περισσυνελέγησαν από τους άντρες του λιμενικού.

Λίγο αργότερα ακόμα 7 άτομα έπεσαν στη θάλασσα αρνούμενοι να περισυλλεχθούν από το τούρκικο σκάφος με αποτέλεσμα οι 3 να έχουν προσεγγίσει το ελληνικό σκάφος ενώ οι υπόλοιποι 4 να πιαστούν από το τουρκικό.

Τέλος γύρω στις 8:30 το πρωί το ελληνικό λιμενικό σκάφος αναχώρησε για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με τους 5 παράτυπους μετανάστες που κατάφερε να περισυλλέξει.

Να σημειωθεί πως τέτοιου είδους επεισόδια είναι πολύ συχνά στην περιοχή σύμφωνα με μαρτυρίες ψαράδων που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Πώς να αισθάνονταν άραγε χθες ο Σάββας Μελισσόπουλος όταν ανταποκρινόμενος στην πρωτοβουλία του Μανώλη Τσέπελη με την ιδιότητα του…νεοκλεγέντα δημάρχου που ακόμη ωστόσο δεν ορκίστηκε, ήδη αυτός να συνοδεύεται από τον….Μανώλη Φανουράκη κι αντί να σηκωθεί και να φύγει αφού υποτίθεται ήταν σύσκεψη αρχηγό κι όχι υπαρχηγών, αυτός όχι μόνο κάθισε, αλλά…ενημερώνονταν από τον Φανουράκη;

Ο οποίος θα είναι ο γενικός διοργανωτής των εκδηλώσεων του Δήμου Ξάνθης για τα 100 χρόνια; Του οποίου έχω απορία από τώρα να δω…πόσος θα είναι ο προϋπολογισμός!!!

Γιατί το χρήμα σίγουρα θα είναι πολύ…Και δεν εννοώ φυσικά το χρήμα μόνο για την συναυλία Σταμάτη Σπανουδάκη!

Η ΚΑΤΙΝΑ

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Σσσσ…Ψίθυροι – Βρέθηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί από την Καβάλα

Επόμενο Άρθρο

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Η Βέτα Μήτσου επιστρέφει στο πλευρό του νεοκλεγέντος Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη

Επόμενο Άρθρο
ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ: Οι πρώτες «τριβές» στην παράταξη  Τσέπελη

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ - Η Βέτα Μήτσου επιστρέφει στο πλευρό του νεοκλεγέντος Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη

Η ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Η ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Συνελήφθησαν 5 διακινητές και 20 λαθρομετανάστες στους νομούς Ροδόπης και Έβρου

Συνελήφθησαν 5 διακινητές και 20 λαθρομετανάστες στους νομούς Ροδόπης και Έβρου

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης