ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Επιστολή του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου για την σύσκεψη Τσέπελη

Όπως «σπέρνουν» ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και πρωτοκλασάτοι του Τσέπελη, έτσι και θα…. «θερίσουν». Για παράδειγμα στη χθεσινή συνεδρίαση, εμφανίστηκαν συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με στόχο και σκοπό, να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα στο 10ο θέμα της ημερήσιας διάταξης. Κι ο νοών νοείτω….
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Με επιστολή που πήρα χθες στην «Αδέσμευτη» από τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, ενημερώθηκα για τα παρακάτω:

Προς την εφημερίδα «Αδέσμευτη»:

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Στο φύλλο της εφημερίδας σας κάνετε αναφορά σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης στις 31 Ιουλίου 2019, σύσκεψη την οποία συγκάλεσε ο κ. Μανώλης Τσέπελης.

Πράγματι ο Δήμαρχος Ξάνθης έλαβε στο προσωπικό του email στις 30 Ιουλίου 2019 και ώρα 13:30 επιστολή του, η οποία απευθυνόταν επίσης στους κ. Σάββα Μελισσόπουλο, κ. Ιωάννη Παπαχρόνη, κ. Γεώργιο Χατζηθεοδώρου, κ. Πασχάλη Λύρατζη, κ. Κωνσταντίνο Βογιατζή με θέμα «Πρόταση για συνάντηση…».

Ο Δήμαρχος Ξάνθης την ίδια ημέρα και ώρα 18:00 απέστειλε επιστολή στον κ. Τσέπελη και στους αποδέκτες της επιστολής του, ενημερώνοντας ότι θα ήταν εκτός Ξάνθης σε προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, προτείνοντας την επόμενη ημέρα την ίδια ώρα να πραβρεθούν στο γραφείο του προειμένου να ενημερωθούν για ότι έχει ήδη προγραμματιστεί και για τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι σήμερα.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019 με το Δήμαρχο Ξάνθης παραβρέθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων «Ξάνθη για όλους» κ. Σάββας Μελισσόπουλος και «Αγάπη για την Ξάνθη μας» κ. Ιωάννης Παπαχρόνης.

Για του λόγου το αληθές σας επισυνάπτω αντίγραφα των επιστολών.

…..

*Αλλάζω θέμα. Με 15 δημοτικούς συμβούλους συνεδρίασε τελικά για…3η φορά το δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να έχει απαρτία…!

Ποιοι ήταν οι παρόντες; Σας τους δίνω αναλυτικά:

1.Γιάννης Δρεμσίζης, 2.Κυριάκος Παπαδόπουλος, 3.Σωτήρης Τσιακίρογλου, 4.Στέλιος Γουναρίδης, 5.Παναγιώτης Ταρενίδης. 6.Τάσος Θεοδωρίδης, 7.Μαρίνος Σδρέβανος, 8.Μπος Ραμαδάν, 9.Χασάν Ογλού Φερτούν. 10.Μιχάλης Λομβαρδέας, 11.Θωμάς Ηλιάδης, 12. Γιώργος Κολλάρος,. 13.Δώρα Γιαννώτα, 14. Ειρήνη Πυρνάρη, 15. Μανώλης Φανουράκης.

….

*Κι επειδή ειλικρινά μου έκανε εντύπωση η παρουσία συγκεκριμένων δημοτικών συμβούλων και αναφέρομαι στους: 1.Μανώλη Φανουράκη, 2.Σωτήρη Τσιακίρογλου, 3.Ειρήνη Πυρνάρη, 4.Δώρα Γιαννώτα, θα σχολιάσω και το εξής…

-Και οι 4 συμπτωματικά στο υπ’ αριθ. 10 θέμα που αφορούσε αίτημα προς τον Δήμο Ξάνθης και τις υπηρεσίες του πρώην Προέδρου της Αγριανής Πρόεδρο της Αγριανής  Ιωάννη Παρούση του Δημητρίου και της Μαρίας, κάτοικο Ξάνθης, συμφώνησαν «περιέργως» στο ίδιο πράγμα!

-Ότι δεν θα έπρεπε καν να έρθει το συγκεκριμένο θέμα για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο αλλά να το επιλύσουν οι…υπηρεσίες!!! Κατευθείαν…ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ το! Όπως εισηγούνταν!

….

*Δείτε όμως και τον τρόπο με τον οποίο εμφάνισε το συγκεκριμένο θέμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Δρεμσίζης, ώστε να μην «καταλάβει» κανείς περί τίνος επρόκειτο και κυρίως ότι αφορούσε το θέμα της Αγριανής:

ΘΕΜΑ 10. Αποδοχή ή μη στερητικής αναδοχής χρέους (εισηγήτρια Βασιλική Μεταξά)

-Πουθενά το όνομα του αιτούντος Ιωάννη Παρούση, πουθενά ότι επρόκειτο για τον πρώην Πρόεδρο της Αγριανής!

Και με τον Φανουράκη με την κυρία Δώρα Γιαννώτα, την κυρία Ειρήνη Πυρνάρη και τον κύριο Τσιακίρογλου να υποστηρίζουν ακριβώς την ίδια θέση!!! Τόμπολα…! Κι ο νοών νοείτω…Τίποτα άλλο.

(Σ.Σ. Τελικά το αίτημα του κυρίου Ιωάννη Παρούση που επέμενε να συζητηθεί το αίτημά του στο δημοτικό συμβούλιο ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ κατά πλειοψηφία με τους «4» που αναφέρω παραπάνω, να διατυπώνουν την άποψη που υποστήριζε και η οικογένεια Αγκόρτσα, να «λυθεί» το θέμα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ! Τα σχόλια βέβαια για σας….)

….

*Και το κουιζ της ημέρας. Κύριε Φανουράκη, εσείς που στείλατε στην ουσία στα δικαστήρια τον κύριο Απόστολο Αγκόρτσα και τον «τελειώσατε» πολιτικά μετά την μηνυτήρια αναφορά που καταθέσατε στον εισαγγελέα με τον Πάνο Σταυρακάρα εναντίον του για το θέμα του Κυβερνείου….βάζοντας στο «παιχνίδι» ουσιαστικά και τον Μαχητή αλλά και τον Πάνο Παπαδόπουλο…!

-Ποιες είναι οι σχέσεις σας με τον γιατρό Γιάννη Αγκόρτσα και με τον Απόστολο Αγκόρτσα; ΣΗΜΕΡΑ; Γιατί με αυτά που ακούσαμε χθες να υποστηρίζετε, καταλάβαμε ότι πολλά πράγματα έχουν αλλάξει…

Και τελικά εμφανίζεστε πολύ συνεπής με…τις θέσεις σας!

-Άλλα να λέτε τη μια κι άλλα  την άλλη! Αλλά θα επανέρθω για τις τακτικές σας αυτές…

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ