ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΞΑΝΘΗΣ: Έγινε απαρτία με…15 παρόντες στη χθεσινή συνεδρίαση!

*Τελικά επιτεύχθηκε χθες στις 3 το μεσημέρι δημοτικό συμβούλιο με την παρουσία 15 δημοτικών συμβούλων που παραβρέθηκαν, δίνοντας ένα τέλος στην «παρωδία» των συνεχών αναβολών.

Σε αυτό συνετέλεσε η παρουσία και πάλι δημοτικών συμβούλων που πήγαν στην ουσία να στηρίξουν αίτημα της οικογένειας Αγκόρτσα για τις οφειλές της Αγριανής στο Δήμο Ξάνθης μετά από αίτημα του πρώην Προέδρου Ιωάννη Παρούση που ζητεί «οι οφειλές αυτές να μην χρεωθούν στον ίδιο αλλά στον …νυν εκπρόσωπο της εταιρείας Απόστολο Αγκόρτσα!»

….

*Αναλυτικότερα οι 15 δημοτικοί σύμβουλοι που χθες έδωσαν το παρόν στη συνεδρίαση στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονταν το αίτημα του ΕΒΕ Ξάνθης για την παραχώρηση του πάρκινγκ, ήταν οι εξής:

1.Γιάννης Δρεμσίζης, 2.Κυριάκος Παπαδόπουλος, 3.Σωτήρης Τσιακίρογλου, 4.Στέλιος Γουναρίδης, 5.Παναγιώτης Ταρενίδης. 6.Τάσος Θεοδωρίδης, 7.Μαρίνος Σδρέβανος, 8.Μπος Ραμαδάν, 9.Χασάν Ογλού Φερτούν. 10.Μιχάλης Λομβαρδέας, 11.Θωμάς Ηλιάδης, 12. Γιώργος Κολλάρος,. 13.Δώρα Γιαννώτα, 14. Ειρήνη Πυρνάρη, 15. Μανώλης Φανουράκης.

….

*Όλα τα θέματα της συνεδρίασης τελικά πέρασαν κατά πλειοψηφία, εκτός από τα παρακάτω θέμα που δεν συζητήθηκαν διότι έπρεπε να υπάρξει απαρτία. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο Νομικός σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης Γιάννης Λάμπρου, ενώ απουσίαζε ο Χρήστος Μούρκας, όπως και Τσέπελης, Ιπποκράτης Καμαρίδης και Χρυσούλα Δημούδη…

……

*Μήνυμα προς τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη με τον οποίο η σχέση της λόγω του παιδότοπου είναι κάκιστη; Πάντως ο Μανώλης Φανουράκης πριν την έναρξη φώναξε την δημοτική σύμβουλο Ειρήνη Πυρνάρη που είναι δικηγόρος του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ να καθίσει δίπλα του!!

Όπως και έγινε με την Ειρήνη Πυρνάρη ωστόσο σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης να ασχολείται κυρίως με το «κινητό»  της…!

(σ.σ. Κατά την άποψή μου βέβαια ο Μανώλης Φανουράκης κακώς «ξύνει» πληγές και κακώς επέλεξε να φωνάξει  την Ειρήνη Πυρνάρη δίπλα του, ενώ γνωρίζει τι συμβαίνει…Σε κάποια θέματα οφείλουν κάποιοι να είναι πιο προσεχτικοί!)

……

*Ποια θέματα δεν συζητήθηκαν τελικά στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ διότι οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι έπρεπε να είναι τουλάχιστον 21;

Τα παρακάτω:

8.Δωρεάν κατά χρήση παραχώρηση ακινήτου με χρησιδάνειο εντός του στρατοπέδου Στεφανίδη στην Ξάνθη (συντάκτρια Μαρία Οκταποδά).

12.Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2018 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος ΟΕ)

13.Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της οδού Πινδάρου για το έργο: «Αντικαταστάσεις δικτύων ύδρευσης σε τμήματα της πόλης» (εισηγήτρια Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Δέσποινα Παρτσαλίδου, Πρόεδρος ΕΠΖ)

14.Διαμόρφωση θέσης φορτοεκφόρτωσης επί της οδού Δημοκρίτου 4 (εισηγήτρια Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Δέσποινα Παρτσαλίδου, Πρόεδρος ΕΠΖ)

…..

*Το ενδιαφέρον της χθεσινής συνεδρίασης; Πέρασαν κατά πλειοψηφία στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης με ενοίκιο 1000 ευρώ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ τα παρακάτω θέματα:

15.Παραχώρηση και εκμίσθωση ή μη τμήματος υπαίθριου κοινόχρηστου χώρου στην πλατεία διοικητηρίου για τη διοργάνωση εκδήλωσης «BEER FESTIVAL»

16.Παραχώρηση και εκμίσθωση ή μη τμήματος υπαίθριου κοινόχρηστου χώρου στην πλατεία διοικητηρίου για τη διοργάνωση του «Φεστιβάλ φαγητού δρόμου Ξάνθη 2019»

-Χίλια ευρώ ημερησίως, ενώ κάποιοι διαμαρτύρονται γιατί για όλη τη σαιζόν πλήρωναν 250 ευρώ για 350 τμ!

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Δεν θα είχα ασχοληθεί με την συγκεκριμένη κυρία – χθες ήταν η μόνη δημοσιογράφος που παραβρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο εκπροσωπώντας το «Εμπρός» – , μετά όμως τα χθεσινά αιχμηρά χθεσινά σχόλιά της γιατί δεν της αρέσει η κριτική μας απέναντι στους κυρίους Τσέπελη και  Φανουράκη, οφείλω να της πως δυο σταράτες κουβέντες.

Ότι ο  Τύπος είναι  για να «ελέγχει» κι όχι για να λιβανίζει κυρία Μαριάννα Ξανθοπούλου…!

Τόσα χρόνια θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό…..Κι όχι εσείς όπως φυσικά και ο κύριος Γ. Δ. να βγάζετε δυστυχώς τέτοιες κακίες για τα θέματα που προβάλουμε σαν «Αδέσμευτη», επειδή προφανώς σας…ενοχλούν οι «αποκλειστικότητές μας…;

Η ΚΑΤΙΝΑ